Το Xiaomi 13 ίσως έρθει με ολοκαίνουργια τεχνολογία οθόνης και ακόμη πιο λεπτά πλαίσια

Το Xiaomi 13 λέγεται ήδη ότι διαθέτει αρκετές αναβαθμίσεις σε σύγκριση με τον προκάτοχό του και η πιο πρόσφατη που βγήκε από τις φήμες αφορά την οθόνη του. Φυσικά, δεδομένου ότι μιλάμε για ένα από τα πιο σημαντικά μέρη τηλεφώνου που διέπουν την εμπειρία χρήστη, αυτά είναι τα καλά νέα για τους οπαδούς της Xiaomi.

Το Xiaomi 13 ίσως έρθει με ολοκαίνουργια τεχνολογία οθόνης και ακόμη πιο λεπτά πλαίσια

Ο Digital Chat Station, ο οποίος είναι ένας δημοφιλής και αξιόπιστος leaker, αποκάλυψε ότι η Xiaomi σχεδιάζει να δημιουργήσει μια οθόνη Quad-HD LTPO με πάνελ AMOLED (μέσω AndroidHeadlines). Τώρα, ομολογουμένως τόσες πολλές συντομογραφίες μαζεμένες μπορεί να μοιάζουν με γλωσσοδέτη, οπότε εδώ είναι μια γρήγορη εξήγηση και για τις τρεις:

Quad-HD — Ανάλυση 2560 x 1440p (περισσότερη από Full HD)
LTPO — αν το δείτε αυτό σημαίνει βασικά ότι το τηλέφωνο μπορεί να αλλάξει τον ρυθμό ανανέωσης της οθόνης για συγκεκριμένα σενάρια (ο ρυθμός ανανέωσης επηρεάζει κυρίως την ομαλή εμφάνιση των κινούμενων εικόνων κατά την πλοήγηση στο περιβάλλον χρήστη και την αναπαραγωγή παιχνιδιών)
AMOLED — με απλά λόγια, αυτή είναι μια οθόνη OLED με μερικά επιπλέον χαρακτηριστικά από πάνω, ένα από τα οποία είναι η καλύτερη ευελιξία

Η ύπαρξη οθόνης AMOLED είναι αυτό που επιτρέπει στη Xiaomi να επιτύχει αυτό το εφέ καμπύλης άκρης στο δεξί και στο αριστερό άκρο της οθόνης. Απαιτείται επίσης εάν θέλετε να επιτύχετε λεπτά πλαίσια, καθώς η οθόνη πρέπει να λυγίσει για αυτό το σκοπό. Ένα καλό παράδειγμα είναι το Nothing Phone (1), το οποίο έχει ομοιόμορφα λεπτά πλαίσια τριγύρω, χάρη στην ίδια τεχνολογία οθόνης.

Τώρα, δεν είναι μόνο η καλύτερη οθόνη και τα μικρότερα πλαίσια που υποτίθεται ότι θα φέρει το Xiaomi 13 με το ντεμπούτο του. Εξάλλου, το Xiaomi 12 είχε ήδη μια εξαιρετική οθόνη με καμπύλες άκρες ούτως ή άλλως.

Ευτυχώς, προηγούμενες φήμες υποστηρίζουν ότι θα πρέπει επίσης να δούμε το καλύτερο chipset της Qualcomm μέχρι τώρα — το επερχόμενο Snapdragon 8 Gen 2. Εάν αυτό ισχύει, μόλις φτάσει ο Δεκέμβριος, όταν αναμένεται να ανακοινωθεί η σειρά Xiaomi 13, θα είναι ένα από τα τα πρώτα τηλέφωνα που διαθέτουν αυτό το τσιπ.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Και πάντα υπάρχει κάποιος που θέλει να γράφει αλλά να μην φαίνεται το όνομα του και η φωτογραφία του
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης