Το OnePlus 10T αποτυγχάνει να επιβιώσει σε μια δοκιμή κάμψης

Η ανθεκτικότητα είναι κάτι που συχνά θεωρούμε δεδομένο όσον αφορά τα smartphone μας. Προφανώς, αυτό δεν πρέπει απαραίτητα να συμβαίνει, τουλάχιστον με την OnePlus.

Το OnePlus 10T αποτυγχάνει να επιβιώσει σε μια δοκιμή κάμψης

Σήμερα, η νεότερη συσκευή της OnePlus, η OnePlus 10T, υποβλήθηκε σε ένα από τα κλασικά τεστ αντοχής - ένα τεστ κάμψης. Ο JerryRigEverything, ένας δημοφιλής YouTuber που «βασανίζει» τα smartphones για ψυχαγωγικούς σκοπούς, δημοσίευσε τα αποτελέσματα του πρώτου σε ένα βίντεο. Και δεν φαίνεται όμορφο.

Το OnePlus 10T απέτυχε παταγωδώς στη δοκιμή κάμψης, χτυπώντας ακριβώς κάτω από τη μονάδα κάμερας της συσκευής, η οποία είναι προφανώς ένα δομικό αδύναμο σημείο. Το χειρότερο μέρος - το smartphone χάλασε υπό την πίεση που ασκήθηκε αποκλειστικά από τα γυμνά χέρια του YouTuber. Τα αποτελέσματα καλύφθηκαν για πρώτη φορά από το 9to5 Google σε ένα ειδικό άρθρο.

GiveAway: Κέρδισε ένα realme C30 από το Techfreaks.gr

Δύο πράγματα αξίζει να αναφέρουμε. Πρώτον, τα περισσότερα smartphone δεν έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να μπορούν να αντέξουν αυτό το είδος πίεσης. Ωστόσο, αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία των smartphone τείνουν να διατηρούν τη δομική τους ακεραιότητα αν κάποιος τα λυγίσει με γυμνά χέρια.

Smartphone όπως το Galaxy S22 Ultra και το iPhone 13 Pro πέρασαν εύκολα το ίδιο τεστ κάμψης. Ακόμη και οι αναδιπλούμενες συσκευές που είναι, κατά γενική ομολογία, πολύ πιο ευαίσθητες συσκευές, συνήθως δεν καταστρέφονται εντελώς. Τα αποτελέσματα μιλούν για ένα γενικό πρόβλημα, δηλαδή την κακή ποιότητα κατασκευής.

Και αυτό φαίνεται να είναι ένα επαναλαμβανόμενο θέμα όταν πρόκειται για τηλέφωνα OnePlus. Το OnePlus 10 Pro είχε παρόμοια μοίρα με αυτή του 10T όταν υποβλήθηκε στην ίδια δοκιμή κάμψης. Το ένα είναι σύμπτωση, το ένα ακόμα είναι ένα μοτίβο.

Πολλοί εξακολουθούν να θυμούνται το αρχικό "bendgate", όταν το iPhone 6 Plus της Apple προκάλεσε ένα φιάσκο στα social, αφού απέτυχε να επιβιώσει από μια δοκιμή κάμψης. Η Apple γρήγορα το σημείωσε και βελτίωσε σημαντικά την ανθεκτικότητα των επόμενων μοντέλων. Φαίνεται ότι το OnePlus δεν είναι τόσο δεκτική στο να αλλάξει τα πράγματα.

Ακολουθήστε μας στο
facebook | Instagram | Google News

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Και πάντα υπάρχει κάποιος που θέλει να γράφει αλλά να μην φαίνεται το όνομα του και η φωτογραφία του
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης