Η Samsung Electronics ανεβάζει την εμπειρία gaming στο επόμενο επίπεδο με την παγκόσμια κυκλοφορία του Odyssey Ark

Η Samsung Electronics Co., Ltd. ανακοίνωσε την παγκόσμια κυκλοφορία του Odyssey Ark, της πρώτης κυρτής οθόνης gaming 55 ιντσών και βαθμό καμπυλότητας 1000R στον κόσμο, εισάγοντας μια εντελώς καινούργια μορφή τεχνολογίας στην κορυφαία σειρά Odyssey.

Η Samsung Electronics ανεβάζει την εμπειρία gaming στο επόμενο επίπεδο με την παγκόσμια κυκλοφορία του Odyssey Ark

 Η τεράστια οθόνη διαθέτει ρυθμό ανανέωσης 165 Hz, χρόνο απόκρισης 1 ms (GtG), την ολοκαίνουργια λειτουργία Cockpit Mode και ένα αποκλειστικό χειριστήριο, το Ark Dial, δίνοντας στους χρήστες την ευκαιρία να βιώσουν την απόλυτη εμπειρία gaming.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ανακοινώνομε το Odyssey Ark, τη μοναδική, επόμενης γενιάς οθόνη gaming Η κυρτή gaming οθόνη 55 ιντσών και βαθμό καμπυλότητας 1000R συνδυάζει την premium, κινηματογραφική ποιότητα εικόνας, τον καθηλωτικό ήχο surround και ένα απίστευτα ευέλικτο interface, που είναι απαραίτητο όλο και περισσότερο για τους gamers», δήλωσε ο Hyesung Ha, Πρόεδρος Visual Display Business στη Samsung Electronics. «Η gaming κοινότητα προσμένει σε νέες εμπειρίες και το Odyssey Ark παρέχει πρόσβαση σε έναν νέο κόσμο gaming, που θα βελτιώσει τα πρότυπα σε ολόκληρο τον κλάδο».

Η πρωτοποριακή οθόνη Odyssey Ark είναι κατασκευασμένη για να προσφέρει απίστευτες κινηματογραφικές εμπειρίες, αναβαθμισμένη απόδοση gaming και ένα interface για πλήρως βελτιστοποιημένη ευελιξία. Το Odyssey Ark, το οποίο αποκαλύφθηκε αρχικά στην έκθεση CES νωρίτερα φέτος, έλαβε το Βραβείο Καινοτομίας από τη διοργάνωση

odyssey ark 1

Μια νέα κινηματογραφική εμπειρία για όλες τις αισθήσεις

Χάρη στην καμπυλότητα 1000R, η μεγάλη οθόνη 55 ιντσών περιβάλλει το οπτικό πεδίο του χρήστη, γεμίζοντας την περιφερειακή όρασή του. Η εμπειρία του Odyssey Ark διευρύνεται περισσότερο με τη λειτουργία Cockpit Mode, που επιτρέπει στην οθόνη να περιστρέφεται με τη ρυθμιζόμενη βάση ύψους (HAS) καθώς και τις λειτουργίες κλίσης και περιστροφής, προσφέροντας το ιδανικό περιβάλλον οθόνης και μια νέα αίσθηση βύθισης στο περιεχόμενο της οθόνης.

Το Odyssey Ark εισάγει την τεχνολογία Quantum Matrix της Samsung, χρησιμοποιώντας Quantum Mini LEDs, τα οποία επιτρέπουν τον εξαιρετικά λεπτό και ακριβή έλεγχο των πυκνά τοποθετημένων LEDs. Με ενσωματωμένο processing στα 14 bit, που αποτελεί μια εξελιγμένη τεχνολογία ελέγχου φωτισμού, οι gamers απολαμβάνουν εξίσου τις σκοτεινές και τις φωτεινές σκηνές αλλά και εξαιρετικά ρεαλιστικά γραφικά,  που περιλαμβάνουν 16.384 επίπεδα μαύρου.

Κάθε λεπτομέρεια αναδεικνύεται με εξαιρετική ευκρίνεια, χάρη στην στατική αναλογία αντίθεσης ενός εκατομμυρίου προς ένα. Επιπλέον, ο Neural Quantum Processor Ultra απογειώνει την ποιότητα περιεχομένου, αξιοποιώντας δεδομένα που παράγονται από 20 νευρωνικά δίκτυα, για να βελτιώσει κάθε οπτική λεπτομέρεια, αναβαθμίζοντας το περιεχόμενο σε ανάλυση έως και 4K.

Το Odyssey Ark αξιοποιεί τη ματ οθόνη και την τεχνολογία Sound Dome της Samsung προσφέροντας μια κορυφαία κινηματογραφική εμπειρία. Η ματ οθόνη παρέχει αντιθαμβωτική και αντιαντανακλαστική προστασία, ελαχιστοποιώντας τους περισπασμούς και βοηθώντας τους χρήστες να εστιάζουν καλύτερα στο περιεχόμενο που παρακολουθούν. Επιπλέον, το Odyssey Ark προσφέρει εκπληκτικό ήχο με την τεχνολογία Sound Dome Tech, ενώ διαθέτει AI Sound Booster και Dolby Atmos για να αναβαθμίσει την εμπειρία ήχου surround. Με τέσσερα ηχεία, ένα σε κάθε γωνία και δύο κεντρικά γούφερ, το Odyssey Ark αναπαράγει ρεαλιστικό και πλούσιο ήχο 60W, με διάταξη ηχείων 2.2.2 και με τις χαμηλότερες συχνότητες 45Hz από οποιαδήποτε άλλη οθόνη ή gaming soundbar.

Υψηλή gaming απόδοση, ειδικά για gamers

Μαζί με τον ρυθμό ανανέωσης 165 Hz, το Odyssey Ark συνδυάζει ανάλυση 4K (3.840 x 2.160) με χρόνο απόκρισης 1ms (GtG) με AMD FreeSync Premium Pro, που μεγιστοποιεί την ακρίβεια οθόνης και προσφέρει στους gamers ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε περιβάλλοντα παιχνιδιών που κινούνται γρήγορα. Το Odyssey Ark προσφέρει επίσης ισχυρή απόδοση gaming και δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να γνωρίσουν τα καλύτερα παιχνίδια που κυκλοφορύν, διαθέσιμα όλα σε ένα σημείο, στο Samsung Gaming Hub. Το Samsung Gaming Hub είναι μια πλατφόρμα ανακάλυψης και streaming παιχνιδιών all-in-one, όπου οι παίκτες μπορούν να ανακαλύψουν και να απολαύσουν παιχνίδια που αγαπούν από συνεργάτες όπως το Xbox, η NVIDIA GeForce NOW, το Google Stadia, το Utomik και το Amazon Luna.

Το Samsung Gaming Hub προσφέρει άμεση πρόσβαση σε κορυφαίες υπηρεσίες streaming, καθώς και σε δημοφιλή παιχνίδια για κονσόλες και υπολογιστή. Χωρίς να χρειάζεται πραγματοποίηση λήψης ή διαθέσιμος χώρος αποθήκευσης, οι χρήστες μπορούν να εξερευνήσουν κάθε γωνιά του κόσμου του gaming, χωρίς περιορισμούς.

Ευέλικτο interface για τις ιδανικές ρυθμίσεις που θα φέρουν τη νίκη!

odyssey ark 2

Οι gamers αναμένουν να βιώσουν, ολοένα και περισσότερο, εξατομικευμένες και προσαρμόσιμες εμπειρίες παιχνιδιού. Το Odyssey Ark παρέχει μια σειρά από καινοτόμες λειτουργίες που επιτρέπουν στους παίκτες να προσαρμόζουν το μέγεθος της οθόνης, τη θέση και ακόμη και την αναλογία για βέλτιστη ρύθμιση παιχνιδιού. Ακόμη, το Ark Dial, το αποκλειστικό χειριστήριο για το Odyssey Ark, λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια και μπορεί να ελέγξει γρήγορα και απλά μια ποικιλία ρυθμίσεων, συμπεριλαμβανομένων των Flex Move Screen, Multi View, Quick Settings και Game Bar.

Το Flex Move Screen επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν το μέγεθος οθόνης μεταξύ 55 και 27 ιντσών, να αλλάζουν τη θέση της οθόνης ή ακόμη και την αναλογία οθόνης μεταξύ 16:9, 21:9 και 32:9. Και όλα αυτά, με το πάτημα ενός κουμπιού του Ark Dial. Η ελευθερία αυτή, δεν περιορίζεται μόνο σε οριζόντια, αλλά και κάθετη θέση, δίνοντας στους χρήστες ακόμα περισσότερο έλεγχο της εμπειρίας θέασης. Το Multi View επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν τη μεγάλη οθόνη στο μέγιστο των δυνατοτήτων της, προβάλλοντας έως και τέσσερις οθόνες ταυτόχρονα σε οριζόντια θέση ή τρεις κατά τη λειτουργία Cockpit. Αυτό, καταργεί την ανάγκη για ρυθμίσεις πολλαπλών οθονών, ώστε οι gamers να μπορούν να απολαμβάνουν ένα τακτοποιημένο περιβάλλον, χωρίς ακαταστασία.

Το Game Bar αποτελεί ένα ισχυρό εργαλείο που επιτρέπει στους gamers να παρακολουθούν εύκολα και γρήγορα την κατάσταση του παιχνιδιού τους και να ελέγχουν σημαντικές ρυθμίσεις, χωρίς να χρειάζεται ποτέ να φύγουν από την οθόνη του παιχνιδιού. Το Game Bar δίνει στον παίκτη τον έλεγχο της οθόνης του και τον οδηγεί προς τη νίκη, με δυνατότητες ελέγχου σε FPS (καρέ ανά δευτερόλεπτο), HDR (υψηλό δυναμικό εύρος), VRR (μεταβλητός ρυθμός ανανέωσης) μέχρι την προσαρμογή ρυθμίσεων όπως η αναλογία οθόνης, ο χρόνος απόκρισης και η λειτουργία Game Mode.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Web designer τα τελευταία 12 χρόνια. Στον ελεύθερο του χρόνο παιδεύεται (και παιδεύει) με οτιδήποτε πέσει στα χέρια του, από υπολογιστές, κινητά, gadgets μέχρι φωτογραφικές μηχανές ( Μετά δεν λειτουργεί Τίποτα!).
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης