Το Huawei P60 Pro τραβάει εντυπωσιακή φωτογραφία φεγγαριού ενώ φαίνεται και η Αφροδίτη

Η Huawei διαφημίζει το Huawei P60 Pro όσον αφορά την κάμερα με το μεγαλύτερο διάφραγμα μεταξύ των smartphone, για να μην αναφέρουμε το ισχυρό οπτικό ζουμ 3x χάρη στον νέο τηλεφακό της. Τώρα, ένα στέλεχος της εταιρείας πιστώνει στο νέο smartphone της μια φωτογραφία από το πρόσφατο σπάνιο γεγονός στο οποίο ο πλανήτης Αφροδίτη έλαμψε ιδιαίτερα έντονα δίπλα στο μισοφέγγαρο.

Το Huawei P60 Pro τραβάει εντυπωσιακή φωτογραφία φεγγαριού ενώ φαίνεται και η Αφροδίτη

Η 24η Μαρτίου 2023 έχει χαρακτηριστεί ως μία από εκείνες τις σπάνιες ημερομηνίες κατά τις οποίες η ευθυγράμμιση του Δία, της Αφροδίτης και του Άρη μπορούσε να φανεί καθαρά και να φωτογραφηθεί από διάφορες τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο.

Οι λήψεις που ελήφθησαν θα μπορούσαν επίσης να δείξουν ευδιάκριτα το μισοφέγγαρο, το οποίο απέκλεισε για λίγο την Αφροδίτη για να τονίσει πόσο ιδιαίτερα φωτεινός ήταν αυτός ο πλανήτης στον ουρανό εκείνη τη νύχτα.

huawei p60 pro moon shot closeup

Αυτό το γεγονός προφανώς έδωσε επίσης στην Huawei άλλη μια ευκαιρία να παρουσιάσει το νέο της κινητό Huawei P60 Pro για την κυριαρχία του DxOMark ως μία συσκευή με εξαιρετικές δυνατότητες φωτογράφησης. Η ναυαρχίδα κυκλοφόρησε πρόσφατα για να ανταγωνιστεί άλλες ναυαρχίδες, όπως το Samsung Galaxy S23 Ultra με νέες κάμερες Ultra Lighting XMAGE.

Το premium smartphone διαφημίζεται ότι διαθέτει φακό "F2.1 Large Aperture", καθώς και μονάδα τηλεφακού 90 mm με ζουμ "200x" (ψηφιακό). Αυτή η δυνατότητα για απόδοση σε χαμηλό φωτισμό (που αξιολογήθηκε ως βελτιωμένη έως και 178% σε σύγκριση με το P50 Pro) μπορεί να βοήθησε με τις καθαρές λήψεις της Αφροδίτης πέρα από την ημισέληνο της σελήνης, με τα υδατογραφήματα του P60 Pro, που δημοσιεύτηκαν στο Weibo από στέλεχος της Huawei.

huawei p60 pro moon shot

Σύμφωνα με πληροφορίες που εμφανίστηκαν σε ιστοσελίδες "από τη Μαλαισία", η φωτογραφία περιλαμβάνει αξιοπρεπή, αλλά σχεδόν τεχνητή όψη, σεληνιακή υφή, μαζί με κάτι που μπορεί να είναι μια καλή αναπαράσταση του χρώματος και της φωτεινότητας του πλανήτη. Ως εκ τούτου, φαίνεται ότι η Huawei μπορεί να έχει σταματήσει το είδος της απάτης της κάμερας που την έφερε σε μπελάδες στο παρελθόν και άφησε τις κάμερες του P60 Pro να τραβήξουν μόνες τους αυτή τη φορά.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Web designer τα τελευταία 12 χρόνια. Στον ελεύθερο του χρόνο παιδεύεται (και παιδεύει) με οτιδήποτε πέσει στα χέρια του, από υπολογιστές, κινητά, gadgets μέχρι φωτογραφικές μηχανές ( Μετά δεν λειτουργεί Τίποτα!).
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης