Το Dynamic Island του iPhone 15 θα μπορούσε να αποκτήσει έναν επιπλέον αισθητήρα

Η Apple φημολογείται ότι θα τοποθετήσει το δυναμικό νησί του iPhone 14 Pro στο iPhone 15 φέτος, αφαιρώντας την αποκλειστικότητα των μοντέλων Pro ως προς τη φανταχτερή λειτουργία. Τώρα, μια νέα έκθεση υποστηρίζει ότι η Apple πρόκειται να προσθέσει και κάτι νέο στο Dynamic Island.

Το Dynamic Island του iPhone 15 θα μπορούσε να αποκτήσει έναν επιπλέον αισθητήρα

Αυτή η νέα αναφορά έρχεται μέσω του συνήθως αξιόπιστου αναλυτή Ming-Chi Kuo, επομένως αξίζει να δώσουμε προσοχή. Στη συνέχεια, υποστηρίχθηκε και από έναν leaker του Twitter, αλλά θα φτάσουμε σε αυτό σε ένα λεπτό.

Αισθητήρας Εγγύτητας στο Dynamic Island

Σύμφωνα με τον Kuo, το Dynamic Island της σειράς iPhone 15 θα διαθέτει τον αισθητήρα εγγύτητας που κανονικά βρίσκεται κάτω από την οθόνη.

«Ενώ όλα τα μοντέλα iPhone 15 υιοθετούν παρόμοια σχεδίαση Dynamic Island με το iPhone 14 Pro, η διαφορά έγκειται στην τοποθέτηση του αισθητήρα εγγύτητας», είπε ο Kuo μέσω μιας ανάρτησης στο Twitter. "Στο iPhone 14 Pro, ο αισθητήρας εγγύτητας βρίσκεται κάτω από την οθόνη (έξω από το Dynamic Island)." Συνεχίζει λέγοντας ότι «Αντίθετα, στη σειρά iPhone 15, ο αισθητήρας εγγύτητας βρίσκεται εντός του δυναμικού νησιού, χωρίς σχεδόν καμία αλλαγή στην περιοχή του Dynamic Island».

Αυτό το τελευταίο μέρος είναι σημαντικό γιατί σημαίνει ότι δεν πρέπει να περιμένουμε ότι το Dynamic Island θα πρέπει να γίνει μεγαλύτερο ως αποτέλεσμα αυτής της αλλαγής, που είναι πράγματι καλά νέα. Στη συνέχεια, αυτή η είδηση υποστηρίχθηκε από έναν leaker του Twitter, τον Unknownz21, ο οποίος πρόσθεσε ότι η αλλαγή θα γίνει και στα μοντέλα iPhone 15 και iPhone 15 Pro.

Δεν είναι αμέσως σαφές τι θα σημαίνει αυτό για τους χρήστες αυτών των iPhone, αν όντως θα σημαίνει κάτι. Ωστόσο, έχει προταθεί ότι θα μπορούσαμε να δούμε βελτιώσεις στο Face ID ως αποτέλεσμα της μετακίνησης του αισθητήρα εγγύτητας στο Dynamic Island. Επίσης πολύ πιθανό να υπάρχει μείωση του κόστους με αυτή την αλλάγη αλλά μένει να δούμε αν αυτό θα μεταφραστεί και σαν μείωση τιμής στο iPhone 15.

Ο αισθητήρας εγγύτητας χρησιμοποιείται παραδοσιακά για να βοηθήσει το iPhone να γνωρίζει πότε βρίσκεται κοντά σε κάτι, όπως ένα αυτί ή το εσωτερικό μιας τσέπης. Αυτό του επιτρέπει να γνωρίζει πότε να απενεργοποιεί την οθόνη του για να αποφύγει τα ακούσια χτυπήματα και να εξοικονομήσει μπαταρία κατά τη λήψη ειδοποιήσεων αντίστοιχα.

Η Apple αναμένεται να ανακοινώσει τα μοντέλα iPhone 15 και iPhone 15 Pro τον Σεπτέμβριο του 2023 και φυσικά μέχτι τότε θα μαθαίνουμε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες για τις νέες high-end συσκευές της Apple.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Και πάντα υπάρχει κάποιος που θέλει να γράφει αλλά να μην φαίνεται το όνομα του και η φωτογραφία του
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης