Η Huawei επιβεβαιώνει παγκόσμια ημερομηνία κυκλοφορίας για τις συσκευές Huawei P60 Pro, Mate X3 και Watch Ultimate

Η Huawei αποκάλυψε πότε θα παρουσιάσει τις νέες κορυφαίες συσκευές της παγκοσμίως. Υποτίθεται ότι η εταιρεία ελπίζει να κυκλοφορήσει τη σειρά Huawei P60 παγκοσμίως, καθώς και άλλες συσκευές όπως το Huawei Watch Ultimate και το Huawei Mate X3.

Η Huawei επιβεβαιώνει παγκόσμια ημερομηνία κυκλοφορίας για τις συσκευές Huawei P60 Pro, Mate X3 και Watch Ultimate

Η Huawei μόλις κυκλοφόρησε μια σειρά νέων συσκευών. Συγκεκριμένα, η εταιρεία παρουσίασε τρία smartphone της σειράς P60, τα Mate X3, Watch Ultimate και TalkBand B7, καθώς και μερικά νέα προϊόντα ήχου. Με βάση μια νέα ανακοίνωση, οι περισσότερες από αυτές τις συσκευές θα μπορούσαν σύντομα να είναι διαθέσιμες και εκτός της εγχώριας αγοράς της Huawei, παρά την έλλειψη υπηρεσιών Google Mobile (GMS) στο HarmonyOS.

huawei Mate X3 img

Σύμφωνα με το GSMArena, η Huawei έστειλε προσκλήσεις Τύπου για μια μελλοντική εκδήλωση παρουσίασης, υπονοώντας ότι θα μεταδοθεί αυτοπροσώπως και όχι απλώς σε ζωντανή ροή. Υποτίθεται ότι η Huawei επιβεβαίωσε ότι το Mate X3 θα ενταχθεί στη σειρά P60, μαζί με το Watch Ultimate και το FreeBuds 5. Το GSMArena σημειώνει ότι η Huawei αναφέρει το P60 Pro ως τον μοναδικό εκπρόσωπο της σειράς P60 και όχι το P60 ή το P60 Art.

Ωστόσο, ο παγκόσμιος ιστότοπος της Huawei περιέχει καταχωρήσεις για όλες τις συσκευές της σειράς P60. Συγκριτικά, η Huawei δεν έχει καταχωρίσει το Pocket S στον παγκόσμιο ιστότοπό της, τον οποίο κυκλοφόρησε τον περασμένο Νοέμβριο στην Κίνα.

Ως εκ τούτου, δεν θα αποκλείαμε ακόμη μια παγκόσμια κυκλοφορία για τα Huawei P60 και Huawei P60 Art. Όπως δείχνει το παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης, η Huawei θα παρουσιάσει τη σειρά P60 και άλλα «ναυαρχικά» προϊόντα στις 9 Μαΐου. Πιθανώς, η Huawei θα μας παρέχει περισσότερες λεπτομέρειες τον επόμενο μήνα ενόψει της εκδήλωσης.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Και πάντα υπάρχει κάποιος που θέλει να γράφει αλλά να μην φαίνεται το όνομα του και η φωτογραφία του
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης