Δοκιμές μπαταρίας της σειράς iPhone 14 αποκαλύπτουν εντυπωσιακή ισοτιμία με τις χωρητικότητες της σειράς 13

Η Apple κυκλοφόρησε για άλλη μια φορά τα τελευταία της iPhone με ισχυρισμούς για βελτιωμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας από γενιά σε γενιά, χωρίς όμως να υπάρχουν συγκεκριμένοι αριθμοί για να έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα.

Δοκιμές μπαταρίας της σειράς iPhone 14 αποκαλύπτουν εντυπωσιακή ισοτιμία με τις χωρητικότητες της σειράς 13

Ωστόσο, οι πρώτες ανεξάρτητες εκτιμήσεις και δοκιμές της χωρητικότητας των μπαταριών τους έχουν απελευθερωθεί για να συμπληρώσουν αυτά τα κενά. Τα αποτελέσματά τους περιέχουν εκπλήξεις σε σύγκριση με τη σειρά 13, καθώς όπως δείχνουν αυτές οι δοκιμές οι τιμές της σειράς iPhone 14 είναι παρόμοιες με της σειράς iPhone 13.

Η Apple παρουσίασε τη νέα σειρά 14 ως αυτή που περιέχει "την καλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας από οποιοδήποτε iPhone μέχρι σήμερα", ενώ παραμελεί να αναφέρει τις πραγματικές μετρήσεις που περιλαμβάνονται ως συνήθως. Ευτυχώς, αυτό δεν έχει πλέον σημασία, καθώς η Chemtrec επιστρέφει με την ετήσια αποκάλυψη για τις εν λόγω τιμές σε watt-hours (Wh).

Αυτή η νέα ενημέρωση στο φύλλο πληροφοριών προϊόντων Apple & Beats του ανεξάρτητου ομίλου απαντά έτσι σε μία ερώτηση για τους λάτρεις της τεχνολογίας κινητών τηλεφώνων της Apple, η οποία αφορά το μέγεθος της μπαταρίας στο νεότερο iPhone 14 Plus.

Η απάντηση: 16,68 Wh (ή ~4.325 mAh υπολογιζόμενη με βάση τις επίσημες εκτιμήσεις διάρκειας ζωής της μπαταρίας της Apple) - και σχεδόν πανομοιότυπη με αυτή του 14 Pro Max - τότε δεν υπάρχει αναβάθμιση σε σχέση με το 13 Pro Max, κατά 0,4% λιγότερο από το 16,8 της ναυαρχίδας του 2021 με πακέτο ισχύος 16.8Wh Wh (ή ~4.352 mAh).

Ομοίως, τα αποτελέσματα για το iPhone 14 Pro είναι βελτιωμένα μόνο κατά ~3,4% από αυτά του προκατόχου του στις 12,38 Wh (ή ~3.200 mAh). Υπάρχει κάτι που προκαλεί έκπληξη στο ότι η iPhone 14 φαίνεται να έχει τη μεγαλύτερη μπαταρία από τις 2 των 6,1 ιντσών, στις 12,68 Wh ή ~3.279 mAh - αν και δεν είναι περισσότερο από 2,2% μεγαλύτερη από αυτή του iPhone 13.

Αντίστοιχα, εάν αυτή η υποτιθέμενη μακροζωία μεταξύ των φορτίσεων βρεθεί σε πραγματική χρήση ή με άλλο τρόπο, οφείλεται στην έκδοση του iPhone 14 με iOS 16. Αυτό βέβαια θα φανεί στην πραγματική χρήση. Αλλά προς το παρών οι τιμές των μπαταριών της σειράς iPhone 14 δεν δείχνουν να εντυπωσιάζουν τουλάχιστον στις προδιαγραφές.

Ακολουθήστε μας στο
facebook | Instagram | Google News

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Και πάντα υπάρχει κάποιος που θέλει να γράφει αλλά να μην φαίνεται το όνομα του και η φωτογραφία του
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης