Το OnePlus 11 Pro εμφανίζεται σε renders, το alert slider επιστρέφει

Τελευταία ακούσαμε ότι η σειρά OnePlus 11 έρχεται πριν από το τέλος του έτους και τώρα οι λογαριασμοί Smartprix και OnLeaks μπόρεσαν να παράγουν μερικά πρώιμα renders δίνοντάς μας μια ιδέα για το σχεδιασμό του OnePlus 11 Pro.

Το πρώτο OnePlus 11 Pro αποδίδει την επιφάνεια, το alert slider επιστρέφει

Οι εικόνες δείχνουν μια κυκλική μονάδα κάμερας, παρόμοια με αυτή του Xiaomi 12S Ultra, αλλά στο OnePlus 11 Pro είναι εκτός κέντρου και όπως φαίνεται από τα renders βρίσκεται στην αριστερή μεριά του πίσω μέρους. Ως συνήθως, το μπροστινό μέρος διαθέτει κυρτή οθόνη με μία οπή για την selfie κάμερα.

OnePlus 11 Pro render 1

Τα render απεικονίζουν επίσης ένα alert slider και σύμφωνα με την αναφορά, επιβεβαιώθηκε από άτομα που γνωρίζουν το θέμα. Υπάρχει επίσης η επωνυμία Hasselblad στο πίσω μέρος που υποδηλώνει ότι η συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών είναι ακόμα σε ισχύ.

OnePlus 11 Pro render camera

Προς το παρόν, δεν έχουν αποκαλυφθεί άλλα χαρακτηριστικά ή υλικό και δεν περιμένουμε να τα έχει μια τόσο πρώιμη αναφορά, αν και άμα ήταν να ποντάρουμε κάπου τα χρήματα μας θα έλεγα ότι το OnePlus 11 Pro θα έρθει με τον Snapdragon 8+ gen 1 και 12GB RAM. Απέχουμε ακόμη αρκετούς μήνες από την αποκάλυψη του OnePlus 11 Pro για το πρώτο τρίμηνο του 2023.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Και πάντα υπάρχει κάποιος που θέλει να γράφει αλλά να μην φαίνεται το όνομα του και η φωτογραφία του
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης