Ο σχεδιασμός του Samsung Galaxy S23 Ultra εμφανίζεται σε renders

Ενώ το εξωτερικό των Samsung Galaxy S23 και Galaxy S23+ αναμένεται να παραμείνει ακριβώς το ίδιο με τους προκατόχους τους, ίσως διακοσμημένο με ένα ή δύο νέα χρώματα, ο σχεδιασμός του Galaxy S23 Ultra θα παραμείνει σε μεγάλο βαθμό ο ίδιος, καθώς θα υποστεί λεπτές αλλαγές που απαιτούνται για τις μεγαλύτερες βελτιώσεις στο εσωτερικό.

Ο σχεδιασμός του Samsung Galaxy S23 Ultra εμφανίζεται σε renders

Μια τέτοια αλλαγή είναι η διαφορετική ακτίνα καμπυλότητας του πλαϊνού πλαισίου, σύμφωνα με το Ice Universe, η οποία διαμορφώνεται σε υψηλότερη στο Galaxy S23 Ultra, απελευθερώνοντας ενδεχομένως λίγο περισσότερο χώρο στο εσωτερικό του τηλεφώνου.

Αυτή ακριβώς η ίδια διαφορά στην πλευρική καμπυλότητα έχει απεικονιστεί σε μορφή 3D render από τον γραφίστα Technizo Concept, ο οποίος συχνά κάνει βίντεο όπως αυτό που βλέπετε παραπάνω, με βάση τις τελευταίες φήμες για τις αλλαγές στον σχεδιασμό.

galaxy s23 ultra render2

Εκτός από την πιο "τετραγωνισμένη" σχεδίαση όταν το δούμε από τα πλάγια, το Galaxy S23 Ultra δεν αναμένεται να έχει άλλες εξωτερικές αλλαγές. Ακόμη και ο φημολογούμενος κύριος αισθητήρας 200MP, από 108MP, δεν θα αλλάξει τη σχεδίαση της κάμερας στο πίσω μέρος, για παράδειγμα.

GiveAway: Κέρδισε ένα realme C30 από το Techfreaks.gr 

Θα εξακολουθούσαμε να έχουμε τρεις δακτυλίους φακών που προεξέχουν από το πίσω μέρος ανεξάρτητα, αντί να αποτελούν μέρος ενός υπερυψωμένου «οροπέδιου» του πλαισίου κάμερας όπως βλέπουμε σε πολλά κινητά τηλέφωνα εκεί έξω.

Η αναβάθμιση της κύριας κάμερας δεν αναμένεται να μεταφερθεί στις κάμερες ζουμ, καθώς αναμένεται να παραμείνουν 10MP με μεγέθυνση περισκοπίου 10x και άλλος αισθητήρας 10MP για τον τηλεφακό 3x.

Εκτός από τον νέο αισθητήρα της κύριας κάμερας, περιμένουμε επίσης έναν ταχύτερο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2, νέα τεχνολογία πάνελ οθόνης OLED 12ης γενιάς που έκανε μια εμφάνιση στο Galaxy Z Fold 4.

Ακολουθήστε μας στο
facebook | Instagram | Google News

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Και πάντα υπάρχει κάποιος που θέλει να γράφει αλλά να μην φαίνεται το όνομα του και η φωτογραφία του
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης