Τα Huawei nova 10 και nova 10 Pro κυκλοφορούν στην Ευρώπη, αυτές είναι οι τιμές

Τα Huawei nova 10 και nova 10 Pro κυκλοφόρησαν στην Κίνα στις αρχές Ιουλίου, τώρα το δίδυμο της μεσαίας κατηγορίας είναι έτοιμο να κάνει την εμφάνιση του στην Ευρώπη. Το ακριβές χρονικό πλαίσιο κυκλοφορίας δεν έχει καθοριστεί ακόμα, η εταιρεία είπε μόνο ότι αναμένει τα νέα μοντέλα να εμφανιστούν στο επίσημο κατάστημα της Huawei «τους επόμενους μήνες».

Τα Huawei nova 10 και nova 10 Pro κυκλοφορούν στην Ευρώπη, αυτές είναι οι τιμές

Ωστόσο, παρότι δεν έχουμε ημερομηνία επίσημα από την Huawei η εταιρία αποκάλυψε τις τιμές των δύο κινητών της. Το Huawei nova 10 θα πωλείται στα 430 £ (που μετατρέπεται σε  500 €). Για να κάνουμε μια γρήγορη υπενθύμιση, και τα δύο τηλέφωνα τροφοδοτούνται από τον Snapdragon 778G, μαζί με μια οθόνη OLED 6,67" 120 Hz με μια μοναδική κάμερα selfie 60MP (100°), συν μια μπαταρία 4.000 mAh με γρήγορη φόρτιση 66 W.

Το Huawei nova 10 Pro θα κοστίζει £630 ( δηλαδή 730€). Αυτή η συσκευή διαθέτει μια μεγαλύτερη οθόνη OLED 6,78" 120Hz, συν μια επιπλέον κάμερα 8MP στο μπροστινό μέρος. Η ρύθμιση της τριπλής κάμερας στο πίσω μέρος είναι πανομοιότυπη μεταξύ των δύο μοντέλων δηλαδή, κύρια 50MP, εξαιρετικά ευρεία 8MP (112°) και αισθητήρα βάθους 2MP. Το Pro έχει μεγαλύτερη, ταχύτερη μπαταρία – 4.500 mAh με φόρτιση 100 W (για φόρτιση 20-80% θα χρειαστεί μόλις 10 λεπτά).

Και τα δύο τηλέφωνα θα είναι διαθέσιμα σε μία ενιαία διαμόρφωση μνήμης - 8 GB RAM και 256 GB αποθηκευτικού χώρου - και θα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ασημί και μαύρο χρώμα.

huawei nova 10

Επίσης το Huawei Watch D έρχεται τον Οκτώβριο και θα πωλείται για £400 (δηλαδή για περίπου 460€). Αν αυτό σας φαίνεται ακριβό, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτό το ρολόι διαθέτει πολύ προηγμένη παρακολούθηση της υγείας – διαθέτει αισθητήρα ΗΚΓ και μπορεί ακόμη και να μετρήσει την αρτηριακή σας πίεση.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Web designer τα τελευταία 12 χρόνια. Στον ελεύθερο του χρόνο παιδεύεται (και παιδεύει) με οτιδήποτε πέσει στα χέρια του, από υπολογιστές, κινητά, gadgets μέχρι φωτογραφικές μηχανές ( Μετά δεν λειτουργεί Τίποτα!).
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης