Η παγκόσμια διαθεσιμότητα του Realme 11 Pro Plus υπονοείται σε νέα διαρροή

Το Realme 11 Pro Plus (ή Pro+) έχει προγραμματιστεί να διαθέτει πίσω κάμερες εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης με την αναβάθμιση σχεδιασμού κορυφαίας ποιότητας για να ταράξει τα νερά της αγοράς Android smartphone μεσαίας κατηγορίας στην Κίνα σύντομα.

Η παγκόσμια διαθεσιμότητα του Realme 11 Pro Plus υπονοείται σε νέα διαρροή

Τώρα, σύμφωνα με νέα διαρροή, θα το κάνει και στην Ινδία στη συνέχεια, έχοντας εξασφαλίσει τις απαραίτητες πιστοποιήσεις για να πωληθεί στη συγκεκριμένη αγορά. Συνήθως όταν η realme ανακοινώνει μια συσκευή της αριθμητικής σειράς της στην Ινδία σημαίνει ταυτόχρονα και μια παγκόσμια διαθεσιμότητα.

Το realme 11 Pro Plus αναμένεται να κυκλοφορήσει την πρώτη πίσω κάμερα 200MP της Realme για smartphone μεσαίας κατηγορίας Android. Τώρα, φαίνεται ότι η realme απλώς μπορεί να ανακοινώσει παγκόσμια διαθεσιμότητα για τon νέo ανταγωνιστή του Xiaomi 13 και τα αδέρφια του εκείνη την ημερομηνία.

Η νέα σειρά θα μπορούσε πράγματι να ενώσει τους προγόνους της σειράς 10 σε ιστότοπους όπως το Amazon.in, με την υποτιθέμενη ανακάλυψη του "11 Pro+ 5G" στη βάση δεδομένων του Bureau of Indian Standards (BIS). Φέρεται επίσης να έχει εμφανιστεί σε αυτό της ταϊλανδικής ρυθμιστικής αρχής NBTC: ένας άλλος τυπικά ισχυρός δείκτης διεθνούς διαθεσιμότητας.

Παραδόξως, η ναυαρχίδα της σειράς 11 εμφανίστηκε και στις δύο διαρροές ως "Realme RMX3741" και όχι ως RMX3740 όπως προτείνεται σε προηγούμενες διαρροές. Ας ελπίσουμε ότι η υποτιθέμενη αλλαγή υποδηλώνει διακύμανση ως προς την περιοχή και όχι τις προδιαγραφές όπως η πολυδιαφημισμένη κύρια κάμερα 200MP της συσκευής.

Το realme 11 Pro+ αναμένεται επίσης να κάνει το ντεμπούτο του με κυρτή οθόνη 120 Hz που βασίζεται στο Dimensity 7050 SoC και έως 16 GB μνήμης RAM.

realme 11 pro plus specsleaks

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Web designer τα τελευταία 12 χρόνια. Στον ελεύθερο του χρόνο παιδεύεται (και παιδεύει) με οτιδήποτε πέσει στα χέρια του, από υπολογιστές, κινητά, gadgets μέχρι φωτογραφικές μηχανές ( Μετά δεν λειτουργεί Τίποτα!).
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης