Το Samsung Galaxy Watch6 θα τροφοδοτείται από νέο chipset με καλύτερες επιδόσεις

Η επερχόμενη οικογένεια smartwatch Galaxy Watch6 της Samsung έχει ήδη πρωταγωνιστήσει στη φήμη εδώ και λίγο καιρό, και νωρίτερα σήμερα μάθαμε ότι το μοντέλο Pro θα επαναφέρει το περιστρεφόμενο πλαίσιο που βρέθηκε τελευταία φορά στο Galaxy Watch4 Classic και παρέλειψε μια γενιά με το Watch5 Pro.

Το Samsung Galaxy Watch6 θα τροφοδοτείται από νέο chipset με καλύτερες επιδόσεις

Τώρα υπάρχουν περισσότερα καλά νέα σχετικά με τα wearables της Samsung για φέτος. Σύμφωνα με μια νέα φήμη, η σειρά Galaxy Watch6 θα τροφοδοτείται από ένα νέο chipset, το Exynos W980. Αυτό αναμένεται να είναι περισσότερο από 10% ταχύτερο από το Exynos W920 που τροφοδοτεί τόσο τις οικογένειες Galaxy Watch4 όσο και τις οικογένειες Galaxy Watch5.

Ένα βελτιωμένο SoC είναι σίγουρα υπέροχο, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι κάτι τέτοιο δεν ήταν μέρος της λίστας βελτιώσεων στη σειρά Galaxy Watch5 πέρυσι σε σύγκριση με τις συσκευές Galaxy Watch4 από το 2021.

Επιπλέον, το νέο Exynos W980 προφανώς θα μπορούσε να κατασκευαστεί με μια διαδικασία 5 nm από την ίδια τη Samsung και αυτή η αλλαγή στη διαδικασία θα μπορούσε να οδηγήσει σε βελτιωμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας για τα επερχόμενα wearables που τροφοδοτούνται από αυτό.

Το Galaxy Watch6 θα διαθέτει επίσης μεγαλύτερη και υψηλότερης ανάλυσης οθόνη, με λεπτότερα πλαίσια και μπαταρίες μεγαλύτερης χωρητικότητας. Αυτές οι αλλαγές δείχνουν μια μεγάλη αναβάθμιση, ειδικά για όσους θέλουν να αναβαθμίσουν από τη γενιά του Galaxy Watch4.

Προς το παρόν μπορείτε να διαβάσετε την κριτική μας για το Galaxy Watch 5

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Και πάντα υπάρχει κάποιος που θέλει να γράφει αλλά να μην φαίνεται το όνομα του και η φωτογραφία του
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης