Πόσο χρόνο χρειάζονται οι χρήστες iPhone για να αναβαθμίσουν τη συσκευή τους;

Σε αυτό το σημείο, οι περισσότεροι άνθρωποι είναι πιθανώς εξοικειωμένοι με το γεγονός ότι οι νέοι είναι το κλειδί για την εμπορική κυριαρχία της Apple. Το iPhone είναι τρελά δημοφιλές μεταξύ των χρηστών Gen Z, με την ομάδα να αποτελεί περισσότερο από το ένα τρίτο όλων των χρηστών iPhone σε χώρες όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, σύμφωνα με άρθρο των Financial Times.

Πόσο χρόνο χρειάζονται οι χρήστες iPhone για να αναβαθμίσουν τη συσκευή τους;

Τώρα, μια νέα έρευνα του CIRP (Consumer Intelligence Research Partners) ρίχνει φως στα καταναλωτικά πρότυπα των Αμερικανών χρηστών iPhone και πώς αλλάζουν μεταξύ των ηλικιακών ομάδων. Τα αποτελέσματα, που καλύπτονται για πρώτη φορά από το AppleInsider σε ένα ειδικό άρθρο, δείχνουν τους τρόπους με τους οποίους διαφέρουν οι νέοι όταν πρόκειται για αναβαθμίσεις iPhone.

Σύμφωνα με την έρευνα, σχεδόν οι μισοί (45% για την ακρίβεια) όλων των Αμερικανών χρηστών iPhone ηλικίας 18-24 ετών αγοράζουν νέο iPhone «σε λιγότερο από 2 χρόνια». Περίπου το 13% επιλέγει ακόμη και ετήσιες ή πιο συχνές αναβαθμίσεις.

Αυτό δείχνει ότι οι νέοι είναι πολύ πιο πιθανό να έχουν την πιο πρόσφατη και καλύτερη συσκευή που έχει να προσφέρει η Apple. Δεν είναι περίεργο που το CIRP δημοσίευσε τα αποτελέσματα με τον τίτλο "Οι νεότεροι πελάτες είναι εθισμένοι στις αναβαθμίσεις iPhone".

Ωστόσο, η μανία για το πιο πρόσφατο smartphone δεν είναι μοναδική στην γενιά των Gen Z, και υπάρχει μια (λεπτή) μειοψηφία χρηστών που εκδηλώνουν παρόμοιο ενθουσιασμό για τα προϊόντα της Apple σε όλες τις ηλικιακές ομάδες. Γενικά, το μερίδιο των χρηστών που περνούν «λιγότερο από ένα χρόνο» με ένα μόνο iPhone είναι αρκετά σταθερό μεταξύ των καταναλωτών κάτω από το όριο των 54 ετών και είναι κατά μέσο όρο περίπου 10%.

Οι περισσότεροι χρήστες iPhone χρειάζονται περίπου 2 έως 3 χρόνια για να αναβαθμίσουν τις συσκευές τους, με μόνο όσους ανήκουν στην κατηγορία άνω των 65 ετών να έχουν την τάση να περνούν περισσότερα από 3 χρόνια με το ίδιο iPhone.

Ως εκ τούτου, υπάρχει μια πολύ καλή επένδυση. Το iPhone είναι πράγματι πιο μελλοντική συσκευή και όσοι καταναλωτές δεν είναι «εθισμένοι στις αναβαθμίσεις iPhone» μπορούν άνετα να περάσουν περισσότερα από 3 ή και 4 χρόνια με την ίδια συσκευή.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Web designer τα τελευταία 12 χρόνια. Στον ελεύθερο του χρόνο παιδεύεται (και παιδεύει) με οτιδήποτε πέσει στα χέρια του, από υπολογιστές, κινητά, gadgets μέχρι φωτογραφικές μηχανές ( Μετά δεν λειτουργεί Τίποτα!).
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης