Αισθητήρας θερμοκρασίας στην σειρά Samsung Galaxy Watch5

Η Samsung Electronics Co., Ltd., ανακοίνωσε σήμερα ότι η μέτρηση της θερμοκρασίας του δέρματος θα προστεθεί στις λειτουργίες παρακολούθησης έμμηνου κύκλου. Οι χρήστες του Galaxy Watch5 και του Galaxy Watch5 Pro θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε ακόμη περισσότερες πληροφορίες για τη διαχείριση του έμμηνου κύκλου και της ευεξίας τους συνολικά.

Αισθητήρας θερμοκρασίας στην σειρά Samsung Galaxy Watch5

Από σήμερα, η νέα δυνατότητα θα κυκλοφορήσει σταδιακά μέσω ενημερώσεων των εφαρμογών Samsung Health σε Κορέα, ΗΠΑ και σε 30 ευρωπαϊκές αγορές.

«Η ολιστική προσέγγιση της Samsung για την ευεξία έχει εξελιχθεί ακόμη περισσότερο χάρη στις καινοτομίες των αισθητήρων μας, παρέχοντας ακόμη περισσότερα δεδομένα», σημείωσε ο Hon Pak, Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής της Ομάδας Ψηφιακής Ευεξίας, MX Business στη Samsung Electronics. «Ο νέος αισθητήρας θερμοκρασίας υπέρυθρων του Galaxy Watch5 διευρύνει όλες τις υπηρεσίες ευεξίας μας, προσφέροντας πιο εύκολους τρόπους παρακολούθησης και κατανόησής της».

Καθώς οι γυναίκες αναζητούν τρόπους για να προβλέψουν την επόμενη περίοδό τους, στρέφονται στις μετρήσεις θερμοκρασίας για να τις βοηθήσουν, καθώς η βασική θερμοκρασία σώματος (basal body temperature - BBT) ποικίλλει ανάλογα. Η BBT πρέπει να μετράται αμέσως μετά τον βραδινό ύπνο και πριν από οποιαδήποτε σωματική δραστηριότητα. Η νέα δυνατότητα της Samsung αυτοματοποιεί αυτή τη διαδικασία, καθιστώντας την πιο εύκολη και βολική από ποτέ.

Η λειτουργία Παρακολούθησης Κύκλου πραγματοποιείται με τη βοήθεια του Natural Cycles, που είναι ενσωματωμένο στην τεχνολογία αισθητήρων της Samsung και δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να παρακολουθούν τις αλλαγές θερμοκρασίας του δέρματος. Έτσι, παρέχεται μια καλή εκτίμηση της βασικής θερμοκρασίας του σώματος, κατά τη διάρκεια του ύπνου, απευθείας από τον καρπό τους. Η σειρά Galaxy Watch5 χρησιμοποιεί τεχνολογία υπέρυθρων για πιο ακριβείς μετρήσεις, ακόμα κι αν υπάρχουν μεταβολές στις περιβαλλοντικές συνθήκες. Η προηγμένη Παρακολούθηση Κύκλου βοηθά τους χρήστες στον έλεγχο της ωορρηξίας και στην καλύτερη πρόβλεψη της επόμενης περιόδου.

Για την ενεργοποίηση, οι χρήστες επιλέγουν την Παρακολούθηση Κύκλου στην εφαρμογή Samsung Health, προσθέτουν τις πιο πρόσφατες πληροφορίες του κύκλου τους στο ημερολόγιο και, στη συνέχεια, ενεργοποιούν την επιλογή «Πρόβλεψη περιόδου με θερμοκρασία δέρματος» στις ρυθμίσεις. Οι μετρήσεις που συλλέχθηκαν τον προηγούμενο μήνα εμφανίζονται ως γράφημα στην Παρακολούθηση Κύκλου, δείχνοντας στους χρήστες την περίοδό τους, καθώς και την προβλεπόμενη ωορρηξία και το διάστημα γονιμότητας. Όλα τα δεδομένα που συλλέγονται κρυπτογραφούνται και αποθηκεύονται με ασφάλεια στη συσκευή του χρήστη, παρέχοντας περισσότερο έλεγχο στα δεδομένα του.

Η Παρακολούθηση Κύκλου αξιολογεί, επίσης, τα συμπτώματα που καταχωρούνται στο ημερήσιο ημερολόγιο και παρέχει σχετικές πληροφορίες και συμβουλές, όπως είναι ο προγραμματισμός μιας ημέρας για χαλάρωση για την αντιμετώπιση της κόπωσης ή ήπια άσκηση για την ανακούφιση του προεμμηνορροϊκού πυελικού πόνου. Επιπλέον, η εφαρμογή Samsung Health προτείνει χρήσιμο περιεχόμενο που βοηθά στη διαχείριση της ευεξίας κατά τη διάρκεια των κύκλων, όπως καθοδηγούμενες διατάσεις ή μαθήματα διαλογισμού για τη μείωση του άγχους και την επίτευξη καλύτερου βραδινού ύπνου.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα Galaxy Watch5 και Galaxy Watch5 Pro, επισκεφθείτε:

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Web designer τα τελευταία 12 χρόνια. Στον ελεύθερο του χρόνο παιδεύεται (και παιδεύει) με οτιδήποτε πέσει στα χέρια του, από υπολογιστές, κινητά, gadgets μέχρι φωτογραφικές μηχανές ( Μετά δεν λειτουργεί Τίποτα!).
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης