Η Samsung έχει επιτέλους μια επιδιόρθωση για το battery drain στο One UI 5.1

Τον Φεβρουάριο, εμφανίστηκαν παράπονα στο Reddit σχετικά με την κακή διάρκεια ζωής της μπαταρίας στα τηλέφωνα Samsung μετά την ενημέρωση σε One UI 5.1. Μια άνοδος στη χρήση της μπαταρίας από το πληκτρολόγιο Samsung υποδηλώνει ότι το προεπιλεγμένο πληκτρολόγιο για τα τηλέφωνα Galaxy χρησιμοποιούσε περισσότερη μπαταρία μετά την ενημέρωση.

Η Samsung έχει επιτέλους μια επιδιόρθωση για το battery drain στο One UI 5.1

Δεν υπήρχε τρόπος να μάθουμε σίγουρα, αλλά τώρα έχουμε την απάντηση. Το ζήτημα επηρέασε διάφορα κορυφαία smartphone της Samsung, συμπεριλαμβανομένων των Galaxy S22, S21, Z Fold 4 και Z Fold 3. Η Samsung επιβεβαίωσε τώρα ότι ήταν όντως το πληκτρολόγιο Samsung που προκάλεσε την εξάντληση της μπαταρίας.

Ένας συντονιστής για την κοινότητα της Samsung Thailand αναγνώρισε ότι μετά την ενημέρωση One UI 5.1, η μπαταρία παρουσίαζε εξάντληση πιο γρήγορα από ό,τι συνήθως. Εκείνη την εποχή, ορισμένοι χρήστες ανέφεραν μείωση του χρόνου ενεργοποίησης της οθόνης έως και τρεις ώρες.

Η Samsung λέει ότι το πληκτρολόγιο Samsung κατανάλωνε περισσότερη μπαταρία από ό,τι συνήθως λόγω μιας "πρόσθετης διαδικασίας αξιολόγησης (που σχετίζεται με αυτοκόλλητα και emoji)". Αυτό που σημαίνει στην πραγματικότητα είναι η εικασία του καθενός, αλλά, τουλάχιστον η Samsung γνωρίζει το πρόβλημα. Η εταιρεία κυκλοφόρησε μια ενημέρωση εφαρμογής Samsung Keyboard στις 2 Μαρτίου για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα.

Επιδιόρθωση για το battery drain στο One UI 5.1

Οι εφαρμογές της Samsung διαθέτουν μια λειτουργία αυτόματης ενημέρωσης που τις κρατά αυτόματα ενημερωμένες. Έτσι, οι πιθανότητες είναι ότι το τηλέφωνό σας διαθέτει ήδη την πιο πρόσφατη έκδοση του πληκτρολογίου Samsung, v 5.6.10.31. Εάν υποψιάζεστε ότι δεν συμβαίνει αυτό, μπορείτε να ενημερώσετε το πληκτρολόγιο εκκινώντας το Galaxy Store, μεταβαίνοντας στο Μενού, επιλέγοντας Ενημερώσεις, επιλέγοντας Πληκτρολόγιο Samsung, μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις, κάνοντας κλικ στο Σχετικά με το πληκτρολόγιο Samsung και πατώντας στο Ενημέρωση.

Δεν θα δείτε το κουμπί ενημέρωσης εάν το τηλέφωνό σας διαθέτει ήδη την πιο πρόσφατη έκδοση του πληκτρολογίου Samsung.

Το SamMobile σημειώνει ότι η ενημέρωση ενδέχεται να μην διορθώσει πλήρως το πρόβλημα για όλους. Αυτό συμβαίνει επειδή η διάρκεια ζωής της μπαταρίας εξακολουθεί να μην είναι στα επίπεδα πριν την ενημέρωση One UI 5.1 για ορισμένα τηλέφωνα που εκτελούν τις πιο πρόσφατες εκδόσεις όλων των εφαρμογών συστήματος. Εάν η ενημέρωση δεν λειτουργεί για εσάς, μπορείτε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε ένα άλλο πληκτρολόγιο QWERTY, όπως το Gboard ή το SwiftKey.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Τεχνικός H/Y και αδιόρθωτος Gamer τα τελευταία.... χρόνια
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης