Η Leica αποκαλύπτει hands-on εικόνα του Xiaomi 13 Ultra!

Ο Marius Eschweiler, MBA στη Leica, δημοσίευσε μια εικόνα που περιλαμβάνει το Xiaomi 13 Ultra. Το Xiaomi 13 Ultra θα αποκαλυφθεί στις 18 Απριλίου και νέες λεπτομέρειες για τη συσκευή εμφανίζονται καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αποκάλυψης.

Η Leica αποκαλύπτει hands-on εικόνα του Xiaomi 13 Ultra!

Οι φωτογραφίες hands-on του Xiaomi 13 Ultra έχουν εμφανιστεί σε πολλούς ιστότοπους, συμπεριλαμβανομένου του Xiaomiui, αν και οι αρχικές φωτογραφίες ήταν θολές. Σε αυτήν τη φωτογραφία που κοινοποιήθηκε πρόσφατα, ολόκληρο το τηλέφωνο δεν είναι ορατό, αλλά η ρύθμιση της κάμερας είναι σαφώς ορατή.

Μπορούμε να πούμε ότι η ρύθμιση της τετραπλής κάμερας είναι πραγματικά τεράστια, επιπλέον, το Xiaomi 13 Ultra θα είναι επίσης διαθέσιμο σε πράσινο χρώμα όπως και το προηγούμενο μοντέλο, το Xiaomi 12S Ultra ήρθε επίσης σε πράσινο και μαύρο χρώμα. Η κύρια κάμερα του Xiaomi 13 Ultra θα διαθέτει τον ίδιο αισθητήρα Sony IMX989 1 ίντσας με το Xiaomi 12S Ultra, αλλά οι βοηθητικές κάμερες έλαβαν μεγάλη ενημέρωση.

hands on image of Xiaomi 13 Ultra 2

Το Xiaomi 13 Ultra θα έρχεται με υπερ-ευρυγώνια κάμερα, τηλεφακό με οπτικό ζουμ 3,2x, μαζί με τηλεφακό με περισκόπιο με δυνατότητα οπτικού ζουμ 5x. Αυτές οι βοηθητικές κάμερες θα διαθέτουν τον αισθητήρα Sony IMX858 που έχει μέγεθος 1/2,51" και όλες οι κάμερες θα έχουν ανάλυση 50 MP. Το Xiaomi 13 Ultra θα διαθέτει νέα τεχνολογία μείωσης θορύβου DOL-HDR και LN2.

Μπορούμε να πούμε ότι το Xiaomi 13 Ultra θα είναι το καλύτερο τηλέφωνο "Ultra" με το πιο ισχυρό σύστημα κάμερας μέχρι σήμερα, ενώ νωρίτερα μόνο η κύρια κάμερα ήταν καλή και οι υπόλοιπες κάμερες είχαν αρκετά καλή απόδοση, τώρα η κύρια κάμερα φέρει ήδη τον αισθητήρα 1 ίντσας και οι βοηθητικές κάμερες είναι επίσης πολύ ισχυρές.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Web designer τα τελευταία 12 χρόνια. Στον ελεύθερο του χρόνο παιδεύεται (και παιδεύει) με οτιδήποτε πέσει στα χέρια του, από υπολογιστές, κινητά, gadgets μέχρι φωτογραφικές μηχανές ( Μετά δεν λειτουργεί Τίποτα!).
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης