Η ASUS Republic of Gamers αποκαλύπτει τη σειρά ROG Phone 7 στην εκδήλωση "For Those Who Dare" Virtual Launch Event

Χωρίς συμβιβασμούς τα νέα gaming τηλέφωνα της Asus απογειώνουν το παιχνίδι για κινητά, με επική νέα σχεδίαση με τον κορυφαίο Snapdragon 8 Gen 2 και αναβάθμιση συστήματος διαχείρισης θερμοκρασίας "Games Cool 7"

Η ASUS Republic of Gamers αποκαλύπτει τη σειρά ROG Phone 7 στην εκδήλωση "For Those Who Dare" Virtual Launch Event

 Η ASUS Republic of Gamers (ROG) ανακοίνωσε σήμερα την ολοκαίνουργια σειρά gaming smartphones ROG Phone 7 στην virtual εκδήλωση παρουσίασης For Those Who Dare.

Η σειρά ROG Phone 7 περιλαμβάνει τα μοντέλα ROG Phone 7 και ROG Phone 7 Ultimate και είναι το πιο πρόσφατο βήμα στην εξέλιξη υψηλών επιδόσεων του μεγαλύτερου τηλεφώνου gaming στον κόσμο. Αυτό το τηλέφωνο με φουτουριστικό στιλ το οποίο διαθέτει νέα σχεδίαση και ισχύ, που κερδίζει το παιχνίδι της ναυαρχίδας Snapdragon® 8 Gen 2 Mobile Platform με το προηγμένο θερμικό σύστημα Game Cool 7 και τον ειδικό συντονισμό ROG προσφέροντας μια πραγματικά συναρπαστική εμπειρία gaming για φορητές συσκευές, με εντυπωσιακά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

Το κλειδί για αυτήν την απόδοση ισχύος είναι ο επαναστατικός νέος σχεδιασμός θαλάμου ατμού ταχείας κύκλου, ο οποίος αυξάνει την απόδοση απαγωγής θερμότητας έως και 168%, επιτρέποντας στη σειρά ROG Phone 7 να τρέχει παιχνίδια σε πλήρη ταχύτητα διατηρώντας χαμηλές θερμοκρασίες!

 

Για να το πετύχουμε αυτό,  αυξήσαμε την αποτελεσματική ένταση ήχου των ηχείων της σειράς ROG Phone 7 κατά 50% και συντονίσαμε το σύστημα σε συνεργασία με τους ειδικούς ήχου Dirac. Η σειρά ROG Phone 7 προσφέρει τώρα εκπληκτικό ήχο 2.1 καναλιών όταν προσαρτάται μαζί με το νέο αξεσουάρ Aero Active Cooler 7 το οποίο φιλοξενεί ένα ισχυρό subwoofer.

Επιπλέον, η κορυφαία φωτεινότητα της εκπληκτικής οθόνης AMOLED Samsung 165 Hz έχει αυξηθεί σημαντικά σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο. Η σειρά ROG Phone 7 διαθέτει επίσης τα θρυλικά εφέ στο παιχνίδι που δημιουργούνται από την τεχνητή νοημοσύνη, τα προσαρμόσιμα κουμπιά Air Triggerhaptic και συνεχείς ενημερώσεις ρυθμίσεων παιχνιδιού από η ομάδα της ROG Gaming. Η έκδοση ROG Phone 7 Ultimate διαθέτει επιπλέον τη μοναδική οθόνη matrix ROG Vision στο πίσω μέρος της και το θερμικό σύστημα GameCool 7 ενισχύεται με την πρωτοποριακή Aero Active Portal.

Απόδοση χωρίς συμβιβασμούς

Η πανίσχυρη σειρά ROG Phone 7 κατασκευάστηκε χωρίς συμβιβασμούς, απελευθερώνοντας την εκπληκτική ισχύ παιχνιδιών της ναυαρχίδας 3.2 GHz Snapdragon 8 Gen 2 Mobile Platform, η οποία είναι 15% ταχύτερη και 15% πιο αποδοτική σε σχέση με την προηγούμενη γενιά. Συνδυάζεται με έως και 16 GB μνήμης RAM LPDDR5X 8.533 Mbps και μια ROM 512 GB UFS 4.0 που είναι διπλάσια από την UFS 3.0. Είναι έτοιμο για Wi-Fi 7* (802.11be) με Qualcomm Fast Connect™ 7800, υποστηρίζοντας εξαιρετικά γρήγορα κανάλια 320 MHz και λειτουργία Multi-Link, με πλεονεκτήματα απόδοσης λανθάνοντος χρόνου που αλλάζουν τα παιχνίδια.

Χάρη στο Snapdragon Elite Gaming, το ROG Phone 7 υποστηρίζει εντοπισμό ακτίνων με επιτάχυνση υλικού σε πραγματικό χρόνο. Αυτό σημαίνει ότι για τα υποστηριζόμενα παιχνίδια, οι παίκτες μπορούν να απολαμβάνουν ρεαλιστικές αντανακλάσεις ιδιαίτερα σε νερό και μεταλλικές επιφάνειες κάτι που προσθέτουν μια νέα διάσταση στην εμπειρία παιχνιδιού!

Όλη αυτή η ισχύς ενισχύεται ακόμη περισσότερο από τον ασυναγώνιστο διαχειριστή απόδοσης Armory Crate, ο οποίος δίνει στους παίκτες τον καλύτερο έλεγχο των ρυθμίσεων απόδοσης και συντονισμού.

ROG Phone 7 Ultimate 1

Για να συμβαδίζει με την ταχύτερη δράση, η σειρά ROG Phone 7 χρησιμοποιεί οθόνη AMOLED Samsung 165 Hz με ρυθμό δειγματοληψίας αφής 720 Hz και ακρίβεια χρώματος Delta E <1 για υπέροχα γραφικά. Αυξήσαμε επίσης τη φωτεινότητα στα 1500 nits για ευκολότερη προβολή στο εξωτερικό. Τα υπέροχα γραφικά συντονίζονται σε συνεργασία με την κορυφαία εταιρεία επεξεργασίας οπτικών ειδών Pixelworks® για κορυφαία χρωματική ακρίβεια. Είναι μια οθόνη χωρίς σύγκριση!

Επιπλέον, το ROG Phone 7 Ultimate διαθέτει το ROG Vision, μια μοναδική έγχρωμη οθόνη matrix στο πίσω μέρος του τηλεφώνου που αποτελεί παράδειγμα της τολμηρής καινοτομίας! Αυτή η δημιουργική λειτουργία μπορεί να παρουσιάσει εκπληκτικά κινούμενα σχέδια που ενεργοποιούνται από συμβάντα συστήματος, εισερχόμενες κλήσεις, ενεργοποίηση X Mode και άλλα. Οι παίκτες μπορούν ακόμη και να δημιουργήσουν τα δικά τους εξατομικευμένα κινούμενα σχέδια, ενισχύοντας περαιτέρω τη μοναδικότητα του ROG Phone 7 Ultimate. Με το ROG Vision, οι παίκτες μπορούν να εκφράσουν το αληθινό τους στυλ και να αγκαλιάσουν πλήρως τις δυνατότητες αυτής της τεχνολογίας.

Χωρίς συμβιβασμούς απόδοση ισχύος

Για να ελαχιστοποιηθεί η κατανάλωση ενέργειας χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση, η σειρά ROG Phone 7 αξιοποιεί τη βελτίωση της απόδοσης ισχύος κατά 15% που προσφέρει η φορητή πλατφόρμα Snapdragon 8 Gen 2, ενισχυμένη με το καλύτερο θερμικό σύστημα Game Cool 7 για ψύξη της CPU από όλες τις κατευθύνσεις! 

Στο ROG Phone 7 Ultimate, η ψύξη ενισχύεται ακόμη περισσότερο με την κορυφαία στον κόσμο Aero Active Portal. Αυτή η είσοδος αέρα ενεργοποιείται αυτόματα όταν το Aero Active Cooler είναι συνδεδεμένο, κατευθύνοντας μια σταθερή ροή ψυχρού αέρα στα πτερύγια ψύξης του θαλάμου ατμών. Αυτό διώχνει αποτελεσματικά τη θερμότητα που παράγεται από το SoC, οδηγώντας σε αξιοσημείωτη ώθηση τόσο στην απόδοση του παιχνιδιού όσο και στην αντοχή της μπαταρίας. Όταν το AeroActive Portal είναι ενεργοποιημένο, η θερμική απόδοση του τηλεφώνου μπορεί να αυξηθεί έως και 20%.

ROG Phone 7 Ultimate 2

Ο νέος θάλαμος ατμών γρήγορου κύκλου στο ROG Phone 7 έχει επανασχεδιαστεί πλήρως, είναι μεγαλύτερος και χρησιμοποιεί νέα τεχνολογία στο εσωτερικό του. Αντί για τις συνήθεις δομές σε σχήμα κολόνας, χρησιμοποιεί ειδικές στήλες φυτιλιού σε σχήμα τρίαινας στις μακριές άκρες του θαλάμου για βελτίωση της απόδοσης. Επιπλέον, υπάρχουν έξι κανάλια επιστροφής υγρών που λειτουργούν ως αυτοκινητόδρομοι για να ρέει το νερό πίσω στο SoC έτοιμο για τον επόμενο θερμικό κύκλο. Τα θερμικά αποδοτικά φύλλα γραφίτη στο ROG Phone 7 έχουν επίσης γίνει μεγαλύτερα και έχουν αναδιαμορφωθεί για να μεγιστοποιήσουν τη μεταφορά θερμότητας από την κύρια πλακέτα και την πλακέτα RF!

Παιχνίδι χωρίς συμβιβασμούς

Οι παίκτες για φορητές συσκευές δεν έχουν γνωρίσει ποτέ τηλέφωνα που ακούγονται τόσο καλά όσο η σειρά ROG Phone 7. Τα δύο μπροστινά ηχεία 12 x 16 mm  με 50% πιο αποτελεσματική ένταση ήχου από ό,τι προηγουμένως υποστηρίζονται από το σούπερ-γραμμικό υπογούφερ πέντε μαγνητών 13 x 38 mm, το οποίο ενισχύει την ένταση των μπάσων κατά 77 % για ασυναγώνιστο ήχο 2.1 σε παιχνίδια ή ταινίες! Η τελειοποίηση σε συνεργασία με τους ειδικούς ήχου της Dirac εξασφαλίζει απαράμιλλη ποιότητα ήχου.

Από την υποδοχή ακουστικών 3,5 mm έως το Dirac Virtuo™ For Headphone theater-like spatial sound, η σειρά ROG Phone 7 διαθέτει όλη την τεχνολογία για όλο τον ήχο. Η υποστήριξη της τεχνολογίας Snapdragon Sound επιτρέπει ήχο υψηλής πιστότητας Bluetooth® με εξαιρετικά χαμηλή καθυστέρηση.

Οι νέες δυνατότητες λογισμικού ενισχύουν ακόμη περισσότερο την εμπειρία παιχνιδιού. Το X Sense βοηθά τους παίκτες να εντοπίσουν βασικά συμβάντα στην οθόνη, όπως όταν ένα σημαντικό νέο στοιχείο εμφανίζεται στον χάρτη ή ένας εχθρός πλησιάζει, με μια αναδυόμενη ειδοποίηση. Και αν ένας παίκτης απορρίψει πολλούς αντιπάλους σε έναν μόνο ελιγμό, το X Sense προσθέτει οπτικά εφέ για να προσθέσει στη γιορτή. Το X Capture είναι ένα εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης που καταγράφει αυτόματα αξέχαστες στιγμές στη μάχη, όπως η νίκη ενός εχθρού ή η νίκη στον αγώνα.

Τα διάσημα χειριστήρια υπερήχων AirTrigger προσφέρουν στους παίκτες ασυναγώνιστο έλεγχο με τα δάχτυλα των παιχνιδιών τους για μια εμπειρία που μοιάζει με κονσόλα. Υποστηρίζουν ένα ευρύ φάσμα χειρονομιών, συμπεριλαμβανομένων των διπλής ενέργειας, πίεσης και ανύψωσης και στόχευσης γυροσκοπίου. Υπάρχουν επίσης 10 χειριστήρια κίνησης και ένας γραμμικός κινητήρας άξονα Χ που παρέχει ισχυρή απτική ανάδραση, μεταφέροντας τους παίκτες στην καρδιά της δράσης. Ενεργοποιεί επίσης την εξαιρετική λειτουργία χαρτογράφησης κραδασμών, η οποία βελτιώνει την εμπειρία αφής παρέχοντας ρυθμιζόμενη απτική ανάδραση για εικονικά κουμπιά στην οθόνη.

Διαθεσιμότητα και τιμές

Οι πρώτες παρτίδες που κυκλοφορήσουν θα είναι το μαύρο ROG Phone 7 (αναμένεται στα καταστήματα τον 5ο μήνα), με τα λευκά ROG Phone 7 και ROG Phone 7 Ultimate να έρχονται λίγο αργότερα.

Το ROG Phone 7 θα κοστίζει 1249 € η έκδοση 16G/512 στην Ελλάδα και το Ultimate 1449 € η ίδια έκδοση με16G/512G,  μαζί με Aero Active Cooler 7 να περιλαμβάνεται στη συσκευασία.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Και πάντα υπάρχει κάποιος που θέλει να γράφει αλλά να μην φαίνεται το όνομα του και η φωτογραφία του
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης