Οι χρήστες του TikTok πανικοβάλλονται αφού το viral βίντεο «πάγωσε» τα τηλέφωνα

Οι χρήστες του TikTok πανικοβλήθηκαν όταν ένα βίντεο που εμπόδισε τους χρήστες να μπορούν να κάνουν κύλιση έγινε viral, προκαλώντας πολλά παράπονα. Ένα βίντεο έχει γίνει viral στο TikTok καθώς κάνει τα τηλέφωνα των χρηστών να «παγώνουν» αποτελεσματικά, εμποδίζοντάς τους να κάνουν κύλιση και να παρακολουθούν άλλα βίντεο.

Οι χρήστες του TikTok πανικοβάλλονται αφού το viral βίντεο «πάγωσε» τα τηλέφωνα

Το βίντεο τρολάρισμα δεν επηρεάζει στην πραγματικότητα το υλικό του κινητού σας τηλεφώνου, απλώς εκμεταλλεύεται τη διεπαφή χρήστη TikTok, αλλά σίγουρα μπορεί να είναι ενοχλητικό αν προσπαθείτε απλώς να χαλαρώσετε και να εξερευνήσετε τη ροή του TikTok "για εσάς".

Ο δημοφιλής τεκμηριωτής τάσεων @Noahglenncarter εξήγησε την τάση καθώς εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο άρχισαν να βλέπουν ότι σαμποτάρεται η ροή τους.

@noahglenncarter They made a tik tok that you c annot scroll past no matter how hard you try #foryou #tiktok #broken ♬ forgot your name - c152

«[Το βίντεο] λέει, δυστυχώς, πρέπει να σας σταματήσω από το να κάνετε κύλιση, και αυτό σημαίνει ότι μόλις συναντήσετε αυτό το βίντεο δεν μπορείτε να το προσπεράσετε», εξήγησε.

Ο Νόα είχε γίνει ακόμη και ο ίδιος θύμα της τάσης. «Έπρεπε κυριολεκτικά να κλείσω το TikTok για να μπορέσω να κάνω κύλιση ξανά αφού είδα αυτό το βίντεο», παραδέχτηκε.

Εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι άνθρωποι φώναξαν με την ενόχλησή τους στην ενότητα σχολίων αφού δεν μπορούσαν επίσης να κάνουν κύλιση, ωστόσο, ορισμένοι παρατήρησαν ότι δεν επηρεάστηκαν από το βίντεο.

Έτσι, αν δεν έχετε συναντήσει ακόμα την τάση "Πρέπει να σας σταματήσω από το scrolling" ή αν είστε μέλος των λίγων που έχουν ανοσία, θεωρήστε τον εαυτό σας τυχερό. Οι υπόλοιποι από εμάς θα πρέπει απλώς να ελπίζουμε ότι οι προγραμματιστές του TikTok θα καταφέρουν να εκδώσουν μια επιδιόρθωση σύντομα.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Και πάντα υπάρχει κάποιος που θέλει να γράφει αλλά να μην φαίνεται το όνομα του και η φωτογραφία του
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης