Εμφανίστηκε το πρώτο unboxing και δείγματα κάμερας του Samsung Galaxy S23 Ultra

Φαίνεται ότι οι πιο πρόσφατες μονάδες του επερχόμενου Galaxy S23 Ultra έχουν φτάσει στα χέρια των reviewers καθώς εμφανίστηκαν δείγματα κάμερας και ένα unboxing του νέου smartphone της Samsung στο Twitter.

Εμφανίστηκε το πρώτο unboxing και δείγματα κάμερας του Samsung Galaxy S23 Ultra

Το unboxing είναι αρκετά απλό - το Galaxy S23 Ultra αποστέλλεται σε κουτί χωρίς αξεσουάρ εκτός από ένα εργαλείο εξαγωγής της SIM. Η μονάδα στο παρακάτω βίντεο φαίνεται αρκετά πραγματική και επίσημη.

Λαμβάνουμε επίσης μερικά δείγματα κάμερας, ευγενική προσφορά του ίδιου χρήστη του Twitter Edwards Urbina. Έχουμε συμπεριλάβει μερικά δείγματα νυχτερινής λειτουργίας από τη νέα κύρια κάμερα 200MP του Galaxy S23 Ultra. Υπάρχουν επίσης ορισμένες εικόνες ζουμ στη ροή του Urbina που δεν έχουμε συμπεριλάβει λόγω της κακής ποιότητάς τους.

Τα δείγματα δεν έχουν πλήρη ανάλυση και το θέμα δεν είναι να κρίνουμε την ποιότητά τους, αλλά μάλλον τις δυνατότητες νυχτερινής όρασης του αισθητήρα 200MP. Καταφέρνει να φωτίσει τη συνολική έκθεση όμορφα τουλάχιστον.

Δεν απομένει πολύς χρόνος μέχρι την 1η Φεβρουαρίου και η κάμερα αυτής της συσκευής είναι κάτι που σίγουρα αξίζει να περιμένουμε με ανυπομονησία.

 

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Και πάντα υπάρχει κάποιος που θέλει να γράφει αλλά να μην φαίνεται το όνομα του και η φωτογραφία του
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης