Honor Band 6 Review: Το πιο όμορφο fitness band που έχουμε δει

Τα υπέρ: Ο σχεδιασμός είναι εξαιρετικός, Καλή διάρκεια ζωής μπαταρίας, καλό value-for-money

Τα κατά: Δεν διαθέτει GPS, θα ήθελα περισσότερα sport modes

Συνολικά: Το Honor Band 6 στα 49 € που είναι η τιμή του τώρα είναι μια ιδανική λύση για όποιον θέλει να έχει πολλές λειτουργίες και καλή παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού, οξυγόνου στο αίμα και ύπνου καθώς και των αθλητικών δραστηριοτήτων του αλλά και ένα πολύ όμορφο band στο χέρι του με εξαιρετικό σχεδιασμό και οθόνη.

Η Honor ξεκίνησε ένα ολοκαίνουργιο fitness band που ονομάστηκε Honor Band 6 στις 3 Νοεμβρίου, έγινε διαθέσιμο στην Ελλάδα πριν μερικές ημέρες και φαίνεται να έχει εντυπωσιακή ομοιότητα με το Honor Watch ES, το οποίο ανακοινώθηκε νωρίτερα φέτος. Το Honor Watch ES διαθέτει πολλά παρόμοια χαρακτηριστικά με το Huawei Watch Fit.

Τα wearables προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων των έξυπνων ρολογιών και των bands έχουν γίνει σημαντικό μέρος των νέων αλλά και μεγαλύτερων πλέον ηλικιών. Είναι εύκολο να γίνει διάκριση μεταξύ ενός έξυπνου ρολογιού και ενός fitness band, επειδή και τα δύο υιοθετούν ριζικά διαφορετικά σχέδια και, ως αποτέλεσμα, ορισμένοι χρήστες smartwatch δεν τους αρέσει ένα band.

Ως πιστός θαυμαστής smartwatch, δεν μου αρέσει να φοράω smart bands, αλλά το Honor Band 6 κατάφερε να τραβήξει την προσοχή μου, με κάνει να αναρωτιέμαι αν ένα band μπορεί να μοιάζει και να αισθάνεται σαν ένα smartwatch. Το Honor Band 6 το έχει καταφέρει και κατά την γνώμη μου έχει τον πιο όμορφο σχεδιασμό από όλα τα bands που έχω δει. Ας δούμε όμως μερικές από τις πιο εντυπωσιακές δυνατότητές της παρακάτω.

Honor Band 6 Σχεδιασμός και οθόνη

honor band 6 design

Το Honor Band 6 διαθέτει οθόνη AMOLED 1,47 ιντσών, την μεγαλύτερη που έχουμε δει σε fitness band μέχρι σήμερα, με στενό σχεδιασμό στεφάνης, αναλογία οθόνης προς σώμα 64 τοις εκατό και 114 τοις εκατό της περιοχής προβολής, που είναι υψηλότερη από την προηγούμενη γενιά. Προσφέρει ανώτερη αλληλεπίδραση όταν σύρετε αριστερά και δεξιά ή πατήσετε την οθόνη για να επιλέξετε ένα στοιχείο. Επίσης είναι αρκετά λεπτό και δεν προεξέχει από το χέρι σας!

Επιπλέον, έρχεται με πάνω από εκατό στυλ εξαιρετικών faces, συμπεριλαμβανομένων και των επί πληρωμή, καθώς και πολλών δωρεάν. Μπορείτε επί του παρόντος να επιλέξετε από τα 9 ενσωματωμένα faces ή να πραγματοποιήσετε λήψη νέων από την εφαρμογή ή απλά να επιλέξετε την αγαπημένη σας φωτογραφία και να τη μετατρέψετε σε καντράν. Το κουμπί στο Honor Band 6 είναι τοποθετημένο στο πλάι και έχει επανασχεδιαστεί. Υπάρχει μια κόκκινη γραμμή που τρέχει μέσα από το κουμπί, δίνοντάς του μια πολύ ελκυστική εμφάνιση. Στην άλλη πλευρά του ρολογιού στεγάζεται το μεγάλο σχέδιο λογότυπου που φαίνεται στη σειρά Honor 30, και το κείμενο "HONOR" είναι εντυπωσιακό.

Ο ιμάντας είναι αρκετά μακρύς και μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους καρπούς. Για σκοπούς σχεδιασμού, η Honor έβαλε επίσης τρύπες στη μικρή πλευρά, όπου βρίσκεται η πόρπη.

Honor Band 6 λειτουργίες και λογισμικό

honor band 6 screens

Το Honor Band 6 υιοθετεί την τεχνολογία παρακολούθησης κορεσμού οξυγόνου αίματος, με μοναδική υποστήριξη ανίχνευσης οξυγόνου αίματος, εξαιρετικά βελτιστοποιημένο αλγόριθμο και υλικό. Το βραχιόλι είναι βολικό για την ανίχνευση της κατάστασης του οξυγόνου στο αίμα. Όταν ο κορεσμός του οξυγόνου στο αίμα πέσει κάτω από το 90 τοις εκατό, μπορεί να είναι ένδειξη έλλειψης ενέργειας, γρήγορου καρδιακού παλμού, εύκολης υπνηλίας, κόπωσης και πολλά άλλα.

Χρησιμοποιεί επίσης την αναβαθμισμένη τεχνολογία παρακολούθησης καρδιακού ρυθμού HUAWEI TruSeen 4.0, η οποία παρέχει γρήγορες και ακριβείς λειτουργίες παρακολούθησης καρδιακού ρυθμού. Το βραχιόλι υποστηρίζει την έξυπνη παρακολούθηση του καρδιακού ρυθμού στο παρασκήνιο, η οποία προσαρμόζει έξυπνα τη συχνότητα παρακολούθησης του καρδιακού ρυθμού με βάση την κατάσταση δραστηριότητας, ενώ καταγράφει την καμπύλη καρδιακού ρυθμού των τελευταίων 24 ωρών και τη μέτρηση του καρδιακού ρυθμού ανάπαυσης χωρίς να παρεμποδίζει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας της συσκευής.

Η εταιρεία συνεργάστηκε με νοσοκομείο για να παρακολουθεί τον καρδιακό ρυθμό των χρηστών και να παρέχει αναφορές ελέγχου αρρυθμίας. Τα δεδομένα δείχνουν ότι το Honor Band 6 και το Heart Health Research APP παρέχει ποσοστό ακρίβειας 97,8 τοις εκατό όσον αφορά τον έλεγχο της κολπικής μαρμαρυγής, ενώ το ποσοστό ακρίβειας για τον έλεγχο της άπνοιας είναι 85,9 τοις εκατό.

Το Honor Band 6 είναι εξοπλισμένο με την τεχνολογία παρακολούθησης ύπνου TruSleep 2.0 της εταιρείας, η οποία εκτελεί πολλές δυνατότητες, όπως παρακολούθηση του ύπνου, παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού σε πραγματικό χρόνο και παρακολούθηση αναπνοής ύπνου χωρίς να διαταράσσεται ο ύπνος του χρήστη και προσδιορισμός της ποιότητας ύπνου, παρέχοντας παράλληλα πολλές προτάσεις βελτίωσης.. 

Honor Band 6 Παρακολούθηση φυσικής κατάστασης

Το Honor Band 6 υποστηρίζει 10 επαγγελματικές αθλητικές λειτουργίες, υπαίθριο τρέξιμο, τρέξιμο εσωτερικού χώρου και υπαίθριο περπάτημα, υπαίθρια ποδηλασία, εσωτερική ποδηλασία, ελεύθερη προπόνηση, κολύμβηση στην πισίνα, ελλειπτικό μηχάνημα, μηχανή κωπηλασίας, περπάτημα σε εσωτερικό χώρο, συμπεριλαμβανομένων των τελευταίων mainstream και κοινών αθλημάτων. Το Honor Band 6 αναγνωρίζει έξυπνα την τρέχουσα κατάσταση άσκησης και στέλνει υπενθυμίσεις για να ελέγξει εάν ασκείστε ή όχι, με βάση την άσκηση, τον αισθητήρα καρδιακού ρυθμού και τον αλγόριθμο αναγνώρισης κατάστασης άσκησης. Το μόνο που πρέπει να κάνετε για να ξεκινήσετε την ανίχνευση άσκησης είναι να πατήσετε Ok.

Το band μπορεί να καταγράψει ανεξάρτητα διαφορετικά αθλητικά δεδομένα σε διάφορους τρόπους αθλητισμού όπως απόσταση απόδοσης, χρόνο, ρυθμό, θερμίδες που καίγονται, συχνότητα κολύμβησης, απόσταση κολύμβησης και πολλά άλλα. Μπορείτε να μοιραστείτε δεδομένα άσκησης σε WeChat, Weibo και άλλες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων χρησιμοποιώντας ένα κινητό τηλέφωνο.

Honor Band 6 Μπαταρία

Το Honor Band 6 προσφέρει μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, το band χρησιμοποιεί τσιπ χαμηλής ισχύος και έξυπνους αλγόριθμους εξοικονόμησης ενέργειας για να επιτύχει 14 ημέρες διάρκειας ζωής της μπαταρίας σε γενικά σενάρια όπως ο φυσιολογικός καρδιακός ρυθμός, ο κανονικός ύπνος τη νύχτα, 30 λεπτά άσκησης την εβδομάδα και οι ειδοποιήσεις να είναι ενεργοποιημένες. Σε άλλα σενάρια με μεγάλη χρήση, η μπαταρία μπορεί να διαρκέσει για 10 ημέρες. Το Honor Band 6 διαθέτει μαγνητικό σχεδιασμό γρήγορης φόρτισης για πιο άνετη φόρτιση. Το βραχιόλι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για δύο ημέρες μετά από φόρτιση μόνο 5 λεπτών.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Web designer τα τελευταία 12 χρόνια. Στον ελεύθερο του χρόνο παιδεύεται (και παιδεύει) με οτιδήποτε πέσει στα χέρια του, από υπολογιστές, κινητά, gadgets μέχρι φωτογραφικές μηχανές ( Μετά δεν λειτουργεί Τίποτα!).
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης