realme GT Master Edition Review & Χαρακτηριστικά: Ίσως το απόλυτο στην μεσαία κατηγορία

Η realme ανακοίνωσε σήμερα ένα ακόμα smartphone της σειράς GT το οποίο έρχεται με την ονομασία realme GT Master Edition, το οποίο η εταιρία το χαρακτηρίζει ως "mid-range killer with the best design". Δηλαδή ένα κινητό τηλέφωνο της μεσαίας κατηγορίας με το καλύτερο design.

realme GT Master Edition Review & Χαρακτηριστικά: Ίσως το απόλυτο στην μεσαία κατηγορία

Εμείς εδώ στο Techfreaks.gr το έχουμε στα χέρια μας και αφού το δοκιμάσαμε θα σας αναλύσουμε παρακάτω αν όντως μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα mid-range killer smartphone. Για να μην συγχέεται με το πιο εξελιγμένο GT Explorer Master, το realme GT Master είναι κινητό τηλέφωνο της μεσαίας κατηγορίας της σειράς GT που μας μπερδεύει λίγο καθώς περιμέναμε ότι η σειρά GT θα προοριζόταν μόνο για τις ναυαρχίδες της εταιρίας.

Η επίσημη τιμή 469 € για το μοντέλο 12/256 GB (με έκπτωση στα 419 € από 13 έως 19 Σεπτεμβρίου) εξακολουθεί να επιτρέπει πολλά καλούδια για να φτάσουν στο φύλλο προδιαγραφών του GT Master, συμπεριλαμβανομένης μιας οθόνης Super AMOLED 120Hz, ενός chipset Snapdragon 778G με δυνατότητα 5G και γρήγορη φόρτιση SuperWart 65W της Realme. Το μοντέλο 8/128 GB θα έρθει αργότερα αυτό το έτος.

Θετικά

  • Ένα μοναδικό σχέδιο (αν πάρετε το Voyager Grey)
  • Πολύ καλή οθόνη - AMOLED, υψηλός ρυθμός ανανέωσης, καλή μέγιστη φωτεινότητα.
  • Εύκολο στη χρήση λογισμικό
  • Καλή Διάρκεια ζωής μπαταρίας και ταχύτητα φόρτισης.
  • Το chipset SD778 είναι πολύ ισχυρό, έχει επίσης εξαιρετική παρατεταμένη απόδοση.

Αρνητικά

  • Δεν υπάρχει επίσημη προστασία οθόνης.
  • Η πλήρως πλαστική κατασκευή (αν δεν πάρετε το Voyager Grey) δεν έχει εξαιρετική αίσθηση.
  • Δεν υπάρχουν στερεοφωνικά ηχεία, το ηχείο δεν είναι πολύ δυνατό.
  • Κακή ποιότητα βίντεο.

Βαθμολογία

Σχεδιασμός

Οθόνη

Επιδόσεις

Κάμερα

Μπαταρία

Σχέση Αξίας/Τιμής

9.2

9.5

9.0

8.5

9.5

9.0

Συνολικά

Το realme GT Master κάνει πολλά πράγματα σωστά και είναι τα σημαντικά πράγματα. Διαθέτει καλή διάρκεια ζωής της μπαταρίας, σε συνδυασμό με ταχύτητα φόρτισης που είναι ... εντυπωσιακή. Η οθόνη του είναι Amoled δεν είναι η απόλυτα φωτεινή, αλλά είναι αρκετά φωτεινή και έχει ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Το chipset είναι ισχυρό και θα αντέξει για μεγάλο χρονικό διάστημα και το περιβάλλον χρήστη είναι πολύ προσαρμόσιμο χωρίς να είναι πολύ βαρύ. Αν δεν είστε από αυτούς που καταγράφουν βίντεο, το σύστημα κάμερας θα σας κρατήσει σχετικά ευχαριστημένους.


realme GT Master Σχεδιασμός

realme gt master box

Για το GT Master και το GT Explorer Master η Realme συνεργάστηκε με τον Ιάπωνα σχεδιαστή Naoto Fukasawa. Αυτή η τελευταία συνεργασία κατέληξε σε αυτό που ονομάζουν Suitcase design - μερικές εκδόσεις των GT Master και GT Explorer Master έχουν vegan δερμάτινες πλάτες σχεδιασμένες για να μοιάζουν με βαλίτσα. Μια ενδιαφέρουσα πηγή έμπνευσης. Το δείγμα που έχουμε εμείς στα χέρια μας είναι το Voyager Grey το οποίο διαθέτει vegan δέρμα αλλά υπάρχουν και άλλες δύο χρωματικές παραλλαγές (Luna White και Daybreak Blue) οι οποίες έχουν πλαστική πλάτη.

Το Voyager Grey παρέχει βελτιωμένη πρόσφυση χάρη στην υφή του ίδιου του υλικού και τις ανυψωμένες κορυφογραμμές. Τα δακτυλικά αποτυπώματα δεν υπάρχουν εδώ.

Ένα αρκετά εμφανές πλαίσιο κάμερας είναι τοποθετημένο στην επάνω αριστερή γωνία, με τους μεγάλους κύκλους φακών να βγαίνουν από αυτό λίγο πιο μακριά. Μια επιγραφή Matrix AI κάμερας είναι το μόνο κείμενο που βρίσκεται εδώ και είναι λογικά μινιμαλιστικό σχέδιο, το εγκρίνουμε. Η παραλλαγή του Voyager Grey έχει επίσης την υπογραφή του σχεδιαστή. Ολόκληρο το συγκρότημα της κάμερας προεξέχει αρκετά ώστε να κάνει το τηλέφωνο να ταλαντεύεται σε μια επίπεδη επιφάνεια, αλλά μόλις μετά βίας - δεν νομίζουμε ότι θα ενοχλήσει κανέναν που μπορεί να μην θέλει να χρησιμοποιήσει την θήκη που δίνει η εταιρία.

Η Realme είναι ένας από τους λίγους κατασκευαστές που εξακολουθούν να επιμένουν να βάζουν το κουμπί λειτουργίας και τα κουμπιά έντασης σε διαφορετικές πλευρές των τηλεφώνων τους. Το GT Master έχει το κουμπί τροφοδοσίας στα δεξιά, ένα εκατοστό πάνω από το μεσαίο σημείο, ενώ τα κουμπιά έντασης (δύο ξεχωριστά) βρίσκονται στα αριστερά. Αυτή είναι ίσως η πιο φιλική προς τη λήψη screenshot διαμόρφωση. Επίσης στα αριστερά βρίσκεται η υποδοχή κάρτας. Μπορείτε να τοποθετήσετε δύο κάρτες nano SIM και αυτό είναι όλο - το GT Master δεν υποστηρίζει κάρτες microSD για επέκταση χώρου αποθήκευσης.

Στο κάτω μέρος του τηλεφώνου, θα βρείτε τη θύρα USB-C στη μέση. Στη μία πλευρά βρίσκεται το μεγάφωνο πίσω από τρία στρογγυλεμένα ανοίγματα, ενώ στην άλλη είναι η υποδοχή ακουστικών 3,5 mm και το κύριο μικρόφωνο. Στην κορυφή, υπάρχει άλλο μικρόφωνο. Το GT Master βασίζεται σε ένα μόνο ηχείο που πυροδοτεί ένα άνοιγμα με τρεις εγκοπές στο κάτω μέρος του τηλεφώνου. Αυτό το ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς GT που έχουν όλα στερεοφωνικές ρυθμίσεις, αλλά το πιο σημαντικό, το θέτει σε μειονεκτική θέση έναντι των ανταγωνιστών που έχουν διπλά ηχεία.

Στο μπροστά μέρος το GT Master διαθέτει μια selfie κάμερα στην επάνω αριστερή γωνία, τρώγοντας μερικά pixel από την οθόνη Super AMOLED 6,43 ιντσών. Το ακουστικό βρίσκεται στο κέντρο, στην άκρη όπου το γυαλί της οθόνης συναντά το πλαστικό του περίβλημα. Στα δεξιά του ακουστικού, μπορείτε να εντοπίσετε τους αισθητήρες φωτισμού περιβάλλοντος και εγγύτητας. Το μόνο αρνητικό εδώ είναι ότι δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες για το τι ακριβώς γυαλί έχει χρησιμοποιήσει η Realme για να καλύψει την οθόνη του GT Master.

Τα πλαίσια του GT Master είναι αυτό που θα λέγαμε στάνταρ - δεν μας φαίνονται τόσο μεγάλα, ούτε τα βρίσκουμε ιδιαίτερα λεπτά. Βρισκόμαστε σε ένα σημείο που ακόμη και τα κινητά μεσαίας κατηγορίας έχουν αποδεκτό μαύρο περίγραμμα γύρω από τις οθόνες τους. Ένας οπτικός αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων τοποθετείται κάτω από την οθόνη OLED. Λειτουργεί αξιόπιστα, δεν υπάρχουν παράπονα σχετικά με αυτό, απλώς είναι τοποθετημένο πολύ χαμηλά για εμάς. Δεν είναι κάτι στο οποίο δεν θα συνηθίσετε, αλλά λίγα χιλιοστά ψηλότερα θα διευκόλυνε τη διαδικασία προσαρμογής.

Το Realme GT Master έχει διαστάσεις 159,2x73,5mm και έχει πάχος είτε 8,7mm για το vegan δέρμα, είτε 8,0mm για τις άλλες παραλλαγές. Ομοίως, υπάρχει διαφορά στο βάρος 180g για το Voyager Grey, 174g για τα άλλα. Δεν είναι ούτε συμπαγές, ούτε τεράστιο, όταν πρόκειται για διαστάσεις, και το βάρος του είναι μέσο ή λίγο μικρότερο, για την κατηγορία του. Φυσικά, είναι απλό κανονικό τηλέφωνο, είναι αυτό που λέμε.


realme GT Master Οθόνη

realme gt master screen

Το GT Master Edition χρησιμοποιεί επίπεδη οθόνη Samsung AMOLED, υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης οθόνης 120Hz και ρυθμό αναφοράς αφής 360Hz, έχει 100% έγχρωμη οθόνη DPI-P3, μέγιστη φωτεινότητα 1000 nits πλούσια έκφραση χρώματος και χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας.

Ο υψηλός ρυθμός ανανέωσης 120Hz, δίνει μια ομαλή εικόνα, καθαρότερη ποιότητα εικόνας, χωρίς αλλοιώσεις, καθυστέρηση, ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για βίντεο ή παιχνίδι. Ο δυναμικός ρυθμός ανανέωσης, όσο υψηλότερος είναι ο ρυθμός ανανέωσης της οθόνης, τόσο πιο ομαλή η δυναμική εικόνα και η σχετικά υψηλή κατανάλωση ενέργειας. Ο δυναμικός ρυθμός ανανέωσης μπορεί να αλλάξει έξυπνα τον ρυθμό ανανέωσης της οθόνης σύμφωνα με την εφαρμογή για εξοικονόμηση ενέργειας.

Οι επίσημες προδιαγραφές του Realme δεν κάνουν καμία αναφορά στις δυνατότητες HDR για την οθόνη, αλλά οι εφαρμογές που χρησιμοποιούμε παραθέτουν την υποστήριξη HDR10 και HDR10+. Παρόλα αυτά, το Amazon Prime Video και το Netflix εξυπηρετούσαν ροές SDR και όχι HDR, αλλά έφτασαν μέχρι το 1080p. Το YouTube, εν τω μεταξύ, προσέφερε αναπαραγωγή HDR.

Η εφαρμογή υψηλού ρυθμού ανανέωσης στο GT Master είναι σύμφωνη με την προηγούμενη εμπειρία μας με τα κινητά της εταιρίας. Υπάρχουν τρεις λειτουργίες - Τυπική, Υψηλή και Αυτόματη επιλογή. Το Standard κλειδώνει το τηλέφωνο στα 60Hz ανεξάρτητα από το περιεχόμενο της δραστηριότητας, αυτό είναι πολύ σαφές. Και στις δύο λειτουργίες επιλογής Υψηλή και Αυτόματη, θα έχετε την ίδια συμπεριφορά ως επί το πλείστον. Για το μενού ρυθμίσεων, ο ρυθμός ανανέωσης θα διατηρείται στα 120Hz ανεξάρτητα από την είσοδο αφής, ενώ σε άλλα bits UI, το τηλέφωνο θα μειωθεί στα 60Hz μετά από μια σύντομη περίοδο αδράνειας, για να πραγματοποιήσει λήψη έως και 120Hz όταν το αγγίξετε.

realme GT Master Επιδόσεις

Το GT Master τροφοδοτείται από το chipset Snapdragon 778G, μια έκδοση του 5nm 780G της Samsung που κατασκευάζεται μόνο από την TSMC με διαδικασία 6nm. Το 778G διαθέτει οκταπύρηνο επεξεργαστή Kryo 670 σε διαμόρφωση 1+3+4, με κύριο πυρήνα που βασίζεται στο Cortex-A78 (έως 2.4GHz), άλλoυς τρεις στα 2.2GHz και ένα τετραπλό σύνολο A55 που τρέχουν στα 1,9 GHz. Η GPU είναι Adreno 642L. Ένα ενσωματωμένο μόντεμ Snapdragon X53 5G είναι επίσης μέρος του πακέτου.

Το GT Master διατίθεται σε μία από τις δύο διαμορφώσεις χώρου αποθήκευσης - είτε 128 GB είτε 256 GB, με 8 GB RAM και 12 GB RAM.

Το GT Master διαθέτει επίσης «επέκταση RAM» - ένα μέρος του χώρου αποθήκευσης (2 GB, 3 GB ή 5 GB, 3 από προεπιλογή) διατίθεται για να λειτουργεί σε συνδυασμό με την πραγματική RAM και χρησιμοποιείται για την απόρριψη λιγότερο σημαντικών διαδικασιών, οπότε θεωρητικά σας επιτρέπει για να έχετε περισσότερες εφαρμογές προσωρινά αποθηκευμένες και έτοιμες για εσάς όταν τις χρειάζεστε. 

Στα benchmarks, το GT Master δείχνει ένα σημαντικό βήμα στην απόδοση ενός πυρήνα CPU σε συσκευές SD765 και SD750 και ταιριάζει με τις συσκευές Dimensity 1200. Δεν υπάρχει ουσιαστική διαφορά όταν το συγκρίνετε με το Mi 11 Lite 5G και το SD780. Στη δοκιμή πολλαπλών πυρήνων στο GeekBench, το GT Master κατατάσσεται ακόμη υψηλότερα, ξεπερνώντας τις συσκευές με Dimensity 1200.

Ενεργοποιήστε τη λειτουργία GT: η ταχύτητα της CPU ενεργοποιείται στο υψηλότερο, ο ρυθμός ανανέωσης της οθόνης είναι έως 120Hz, η εξαιρετικά ρεαλιστική βελτιωμένη ποιότητα εικόνας είναι ενεργοποιημένη και τα έχετε όλα! Το μόνο κακό είναι ότι αυξάνεται και η κατανάλωση της ενέργειας.

Άλλα χαρακτηριστικά είναι WiFi 6, NFC, dual 5G και bluetooth. Καθόλου άσχημες προδιαγραφές για ένα τηλέφωνο της μεσαίας κατηγορίας.


realme GT Master Κάμερα

realme gt master camera

Το Realme GT Master είναι εξοπλισμένο με τριπλή ρύθμιση κάμερας στο πίσω μέρος. Υπάρχει μια κύρια κάμερα 64MP, η οποία συνδέεται με μια ultrawide 8MP και μία "άκυρη" κατά την γνώμη μου macro 2MP. Εν τω μεταξύ, στο μπροστινό μέρος, παίρνετε μια μονάδα 32MP για selfies. Αν και δεν γνωρίζουμε τη μάρκα και το μοντέλο των αισθητήρων που χρησιμοποιούνται στο GT Master.

Οι προδιαγραφές του Realme απαριθμούν έναν αισθητήρα 1/2 "για την κύρια κάμερα και δείχνει προς την κατεύθυνση της μονάδας Samsung Tetrapixel με μέγεθος εικονοστοιχείου 0,7μm. Αυτό είναι παρόμοιο επίσης, αλλά μικρότερο από τον αισθητήρα 1/1,7" 64MP που χρησιμοποιείται στο realme GT 5G (review).

Ο φακός σε αυτό έχει ισοδύναμο εστιακό μήκος 25mm και διάφραγμα f/1,8 και δεν διαθέτει οπτική σταθεροποίηση εικόνας. Η ultrawide κάμερα βασίζεται σε έναν αισθητήρα 8MP σε συνδυασμό με ισοδύναμο φακό 16mm με διάφραγμα f/2.3. Δεν υπάρχει αυτόματη εστίαση σε αυτό. Η macro κάμερα 2MP διαθέτει φακό διαφράγματος f/2.4 και σταθερή απόσταση εστίασης 4cm η οποία για να σας βγάλει μια καλή φωτογραφία πρέπει να είναι σε ένα πολύ καλά φωτιζόμενο περιβάλλον.

Η μπροστινή κάμερα χρησιμοποιεί αισθητήρα Sony 32MP (αυτός αναφέρεται ρητά στις προδιαγραφές) με φακό 24 χιλιοστών χιλιοστών με διάφραγμα f/2.5. Αυτό είναι επίσης σταθερής εστίασης.

Οι εικόνες από την κύρια κάμερα του GT Master στην προεπιλεγμένη λειτουργία 16MP είναι πολύ καλές, αν και πιθανότατα δεν θα ευχαριστήσουν τους έμπειρους χρήστες. Είναι πολύ ... "εκφραστικές" - ο κορεσμός φτάνει αρκετά ψηλά, και το ίδιο και η αντίθεση, οπότε αν θέλετε πιο ουδέτερες φωτογραφίες, μπορεί να σας ενοχλήσει λίγο αυτό.

Η λεπτομέρεια είναι εξαιρετική, ένα αξιοσημείωτο βήμα από τα 12MP του όγκου των κινητών που κυκλοφορούν. Αποδίδεται επίσης με αρκετά συγκρατημένη όξυνση στις φωτογραφίες, και αυτό μπορεί να σας αρέσει εδώ. Υπάρχει περισσότερος θόρυβος από το συνηθισμένο αν και βέβαια δεν φαίνεται εύκολα στις περισσότερες περιπτώσεις, ομολογουμένως, αλλά είναι περισσότερο από αυτό που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τον τελευταίο καιρό.

Η ενεργοποίηση της βελτίωσης της σκηνής AI θα σας δώσει μια περαιτέρω αύξηση του κορεσμού. Βασικά, ανεξάρτητα από τη συγκεκριμένη λειτουργία σκηνής που επιλέγει το τηλέφωνο, μπορείτε να περιμένετε βαθύτερο μπλε στον ουρανό, λαμπερά πράσινα και φλογερά κόκκινα. Αυτό είναι λίγο πιο έντονο ακόμα και για εμάς εδώ.

Το μέτριο ultrawide των 8MP δεν εντυπωσιάζει - η δυναμική εμβέλεια είναι αρκετά περιορισμένη και η ανάλυση 8MP δεν αποτυπώνει τόσο περίπλοκες λεπτομέρειες. Η ευκρίνεια είναι καλή, ωστόσο, η διόρθωση παραμόρφωσης λειτουργεί υπέροχα και τα χρώματα είναι συμπαθή. Για την macro κάμερα δεν έχω πολλά να πω εδώ την γνώμη μου την ξέρετε.

Οι φωτογραφίες χαμηλού φωτισμού από το GT Master σε κανονική λειτουργία Φωτογραφίας από την κύρια κάμερα είναι σχετικά "soft" και ο θόρυβος είναι αισθητός. Το δυναμικό εύρος είναι επίσης περιορισμένο, αν και τα χρώματα δεν υποφέρουν από μεγάλη απώλεια κορεσμού.

Η νυχτερινή λειτουργία κάνει μια δραματική διαφορά και καταλήγει σε ανώτερες εικόνες. Τα τονικά άκρα αποκτούν πολύ καλύτερη ανάπτυξη, δηλαδή λιγότερα επιλεγμένα σημεία, καθώς και φωτεινές σκιές και χαμηλότερους μεσαίους τόνους. Η λεπτομέρεια βελτιώνεται επίσης καθ 'όλη τη διάρκεια.

Η εξαιρετικά ευρεία κάμερα, μάλλον προβλέψιμα, τα πάει άσχημα σε καταστάσεις χαμηλού φωτισμού. Θα πάρετε σκοτεινές, υποεκτεθειμένες λήψεις στη λειτουργία Φωτογραφίας, αλλά αυτές με εμφασημένες επισημάνσεις καθώς το δυναμικό εύρος είναι αρκετά στενό. Ούτε οι φωτογραφίες είναι πολύ ευκρινείς και φυσικά ο θόρυβος είναι πολύ πιο αισθητός.

Και πάλι, η λειτουργία νύχτας φέρνει σημαντικά πλεονεκτήματα. Η έκθεση και το δυναμικό εύρος βελτιώνονται σημαντικά και οι εικόνες έχουν επίσης ανώτερη ευκρίνεια και λεπτομέρεια. Συνολικά, άλλη μια νίκη για τη λειτουργία νύχτας αν και θα πρέπει να έχετε σταθερά χέρια.

Η λειτουργία πορτρέτου στο GT Master γενικά προσφέρει καλά αποτελέσματα. Η ανίχνευση θέματος είναι αρκετά ικανή εκτός αν βασανίζετε το τηλέφωνο και η φωτογραφίας περιέχει πολλά στοιχεία σε μικρή απόσταση μεταξύ τους. Σε απλούστερες καταστάσεις, δεν είχαμε προβλήματα με την απομόνωση του θέματος - ούτε κομμένα αυτιά ή ακατάστατα περιγράμματα ρούχων. Τα χρώματα είναι άψογα και το δυναμικό εύρος είναι εξαιρετικό.

realme GT Master Video

Το GT Master καταγράφει βίντεο έως 4K30 με την κύρια κάμερα και 1080p30 με το ultrawide. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των προεπιλεγμένων κωδικοποιητών h.264 και των h.265. Η σταθεροποίηση είναι διαθέσιμη σε όλες τις λειτουργίες και δεν μπορεί να απενεργοποιηθεί.

Τα βίντεο 4K από την κύρια κάμερα (ρυθμός μετάδοσης 50Mbps) έχουν χαμηλή λεπτομέρεια για την ονομαστική ανάλυση αλλά και υπερβολικά sharpened - θα λέγαμε ότι το GT Master είναι ένας από τους χειρότερους παραβάτες από αυτή την άποψη που έχουμε δει. Τα χρώματα είναι στο σημείο που πρέπει και υπάρχει καλή αντίθεση, αλλά το δυναμικό εύρος είναι περιορισμένο. Η ηλεκτρονική σταθεροποίηση κάνει μια καλή δουλειά στην κύρια κάμερα στα 4K, αλλά δεν είναι πολύ καλή στην αφαίρεση του κουνήματος που προκαλείται από το περπάτημα πχ. - τέτοια βίντεο θα παραμείνουν ασταθή.

realme GT Master Μπαταρία

Το Realme GT Master είναι εξοπλισμένο με μπαταρία 4.300mAh, ελαφρώς μικρότερη από το GT Explorer Master ή realme GT 5G, αλλά όχι παράλογο δεδομένου του όχι και τόσο απαιτητικού chipset στο συγκεκριμένο τηλέφωνο. Οι περισσότεροι αντίπαλοι διαθέτουν 4.500mAh ή ακόμη και 5.000mAh, οπότε θα μπορούσε να φαίνεται σαν το Realme να είναι λίγο ανεπαρκές.

Αυτό δεν είναι απαραίτητα αλήθεια, όπως αποδεικνύεται στην χρήση. Έχουμε 20 ολόκληρες ώρες αναπαραγωγής βίντεο εκτός σύνδεσης από το GT Master - ένα από τα καλύτερα αποτελέσματα για την κατηγορία. Η μακροζωία περιήγησης στο Wi-Fi ήταν επίσης σταθερή στις 14 ώρες, αν και οι περισσότεροι άλλοι τα καταφέρνουν καλύτερα σε αυτήν τη συγκεκριμένη δοκιμή, καθώς και η δοκιμή στο Realme πραγματοποιήθηκε ουσιαστικά στα 60Hz επειδή δεν μπορούσαμε να επιβάλουμε ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Το GT Master ήταν καλό για 29 ώρες φωνητικών κλήσεων με μία μόνο φόρτιση, ένα μέσο αποτέλεσμα.

Παρά την ελαφρώς χαμηλότερη θέση του στην αγορά από τα υπόλοιπα GT, το Master υποστηρίζει την ταχύτερη εμπορικά διαθέσιμη SuperDart φόρτιση της Realme στα 65 watt και συνοδεύεται από προσαρμογέα 65W στο κουτί.

Το τηλέφωνο φορτίζεται από το 100% σε 30 με 35 λεπτά, αν και συνεχίζει να φορτίζεται για μερικά επιπλέον λεπτά πριν εμφανιστεί το "Charged!" μήνυμα. Δεδομένου ότι η Realme διαφημίζει χρόνο φόρτισης 33 λεπτών, θα λέγαμε ότι δεν υπάρχουν λόγοι για απογοήτευση εδώ. 

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Web designer τα τελευταία 12 χρόνια. Στον ελεύθερο του χρόνο παιδεύεται (και παιδεύει) με οτιδήποτε πέσει στα χέρια του, από υπολογιστές, κινητά, gadgets μέχρι φωτογραφικές μηχανές ( Μετά δεν λειτουργεί Τίποτα!).
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης