Xiaomi 13T review: Κάμερα Leica σε χαμηλότερη τιμή

Το Xiaomi 13T θα μπορούσε να αποδειχθεί δημοφιλές μεταξύ των smartphone με εγκατάσταση τριπλής κάμερας που σχεδίασε από κοινού η Leica όπως το πιο premium αδερφάκι του, αν και σε πολύ πιο φιλική τιμή για τους φίλους της εταιρείας.

Η Xiaomi παρουσίασε μαζί τα κινητά τηλέφωνα της σειράς Xiaomi 13T – το Xiaomi 13T και τον πιο premium αδελφό του, το Xiaomi 13T Pro. Ωστόσο, σε αντίθεση με τους περισσότερους κατασκευαστές που τείνουν να προσφέρουν στο μοντέλο «Pro» καλύτερη τεχνολογία κάμερας, αυτό δεν συμβαίνει εδώ.

Αντίθετα, το Xiaomi 13T διαθέτει την ίδια τριάδα καμερών που έχει σχεδιάσει από κοινού η Leica, μαζί με την ίδια τεχνολογία οθόνης AMOLED 144Hz, σχεδιασμό με βαθμολογία IP68 και διάρκεια ζωής μπαταρίας που κρατάει όλη την ημέρα, καθιστώντας το μια αρκετά δελεαστική επιλογή δεδομένου ότι διατίθεται με χαμηλότερη τιμή από το Xiaomi 13T Pro.

Το Xiaomi 13T το είχα στα χέρια μου για μερικές ημέρες ώστε να αποκτήσω μια ολοκληρωμένη άποψη για την συσκευή. Ας δούμε λοιπόν τι προσφέρει το Xiaomi 13T και αν μπορεί να κάνει την διαφορά ανάμεσα στον ανταγωνισμό της κατηγορίας του.

Θετικά

  • Αξιοπρεπής κατασκευή με πιστοποίηση IP68.
  • Εξαιρετική OLED, βάθος χρώματος 12 bit, ακρίβεια χρωμάτων, 144 Hz, Dolby Vision.
  • Καλά ηχεία Dolby Atmos.
  • Εξαιρετική απόδοση κάμερας σχεδόν σε όλα τα σενάρια, αποκλειστική κάμερα ζουμ.
  • 4 σημαντικές ενημερώσεις Android, 5 χρόνια ενημερώσεων ασφαλείας.

Αρνητικά

  • Η κάμερα selfie είναι απογοητευτική.
  • Η οθόνη δεν φτάνει τα 144 Hz στις περισσότερες εφαρμογές και τα μενού συστήματος.
  • Το περσινό 12T είχε ταχύτερη φόρτιση.
  • Όχι τόσο εντυπωσιακές επιδόσεις.

Βαθμολογία

Σχεδιασμός

Οθόνη

Επιδόσεις

Κάμερα

Μπαταρία

Σχέση Αξίας/Τιμής

9.0

9.6

8.8

9.3

8.9

9.1

Συνολικά

Το Xiaomi 13T είναι ένα εξαιρετικό upper-midranger και το μόνο πράγμα που μας εμποδίζει να το ονομάσουμε μια προσιτή ναυαρχίδα είναι ο όχι τόσο δυνατός επεξεργαστής. Το Xiaomi 13T διαθέτει πολύ ικανή κάμερα (εκτός την selfie), διαθέτει οθόνη κορυφαίας ποιότητας, αξιοπρεπώς γρήγορη φόρτιση, 4 χρόνια πλήρους υποστήριξης λογισμικού, προστασία εισόδου IP68 και έχει αξιόπιστη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Xiaomi 13T Video Review

Σχεδιασμός

xiaomi 13 full

Το Xiaomi 13T είναι μια εξέλιξη του σχεδιασμού του Xiaomi 12T, με έναν συνδυασμό καμπυλωτών γωνιών και επίπεδων άκρων που το κάνουν να κάθεται όμορφα στο χέρι. Τα Xiaomi 13T και Xiaomi 13T Pro μοιράζονται τον ίδιο σχεδιασμό και δεδομένου ότι μοιράζονται σχεδόν το ίδιο υλικό, οι διαστάσεις τους είναι επίσης ίδιες. Λάβαμε το Xiaomi 13Τ σε μαύρο χρώμα και παραλλαγή από γυαλί.

Ενώ το μαύρο 13T είναι γυαλιστερό, η Xiaomi προσφέρει τη σειρά 13T με vegan δέρμα επίσης, στον χρωματισμό Alpine Blue. Το πλαίσιο είναι πλαστικό, ενώ ένα φύλλο Gorilla Glass 5 προστατεύει το μπροστινό μέρος. Τίποτα φανταχτερό.

Μαζί με το μπροστινό μέρος, το πλαϊνό πλαίσιο υιοθετεί επίσης ένα επίπεδο σχέδιο με οβάλ άκρες. Επίσης, το κράτημα είναι αρκετά ασφαλές και δεν γλιστράει από το χέρι.

Μιλώντας για το πλαϊνό πλαίσιο, στην δεξιά πλευρά υπάρχει το κουμπί τροφοδοσίας και ο διακόπτης έντασης. Συνεχίζοντας με το πλαίσιο το κάτω μέρος διαθέτει την θύρα USB-C, το μικρόφωνο και τη μάσκα των ηχείων, ενώ στο επάνω μέρος βρίσκεται το IR blaster και ένα άλλο άνοιγμα για το επάνω ηχείο.

Στο πίσω πάνελ, το κομμάτι της κάμερας είναι κατασκευασμένο από γυαλί σε τετράγωνο σχήμα. Κάθε δακτύλιος κάμερας προεξέχει λίγο, αλλά ολόκληρο το πλαίσιο της κάμερας προεξέχει αρκετά ώστε να κάνει το τηλέφωνο ασταθές σε επίπεδες επιφάνειες, οπότε είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χρειαστείτε θήκη και ευτυχώς υπάρχει μία διάφανη μέσα στο κουτί. Αντίθετα, η υπερευρυγώνια κάμερα δεν έχει δικό της δαχτυλίδι και βρίσκεται ακριβώς κάτω από το φλας LED.

Αρκετά σημαντικό είναι ότι φέτος, το Xiaomi 13T αλλά και το 13T Pro λαμβάνουν την κατάλληλη πιστοποίηση IP68 κατά του νερού και της σκόνης, ώστε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο γύρω από πισίνες ή έξω στη βροχή.

Οθόνη και ήχος

xiaomi 13t screen

Το Xiaomi 13T, διαθέτει την υψηλότερης ποιότητας οθόνη του 13T Pro αλλά σε χαμηλότερη τιμή. Η οθόνη CrystalRes AMOLED, όπως θέλει να την αποκαλεί η Xiaomi, είναι πράγματι εξαιρετική. Έχει ακριβώς όλα όσα πρέπει να διαθέτει μια οθόνη OLED υψηλής ποιότητας.

Έχει διαγώνιο 6,67" με ανάλυση 1220 x 2712px, υποστηρίζει βάθος χρώματος 12bit, ρυθμό ανανέωσης έως 144Hz και τα πιο πρόσφατα διαθέσιμα πρότυπα HDR, συμπεριλαμβανομένων των HDR10+ και Dolby Atmos. Αυτά λειτουργούν με το κατάλληλο περιεχόμενο σε μεγάλες πλατφόρμες ροής όπως το Netflix , Prime Video, YouTube κ.λπ.

Ο ρυθμός ανανέωσης 144Hz είναι μια βελτίωση σε σχέση με την προηγούμενη γενιά καθώς και ένα βήμα παραπάνω από τον ανταγωνισμό, ο οποίος συνήθως διαθέτει πάνελ 120Hz. Επιπλέον, η οθόνη υποστηρίζει μείωση φωτεινότητας PWM υψηλής συχνότητας στα 2880 Hz για όσους έχουν ευαίσθητα μάτια και ρυθμό δειγματοληψίας αφής 480 Hz για ταχύτερη απόκριση κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Όσον αφορά τη φωτεινότητα, η οθόνη προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα. Στη χειροκίνητη λειτουργία, το πάνελ έφτασε τα 500 nits, ενώ στην αυτόματη λειτουργία κορυφώθηκε στα 1.264 nits. Η Xiaomi διαφημίζει επίσης 2.600 nits μέγιστης φωτεινότητας και το πιστεύουμε, αλλά είναι προφανώς διαθέσιμο μόνο όταν παίζετε περιεχόμενο HDR.

Το σύστημα διπλών ηχείων Xiaomi T13 απέδωσε καλά παρέχοντας μια καθηλωτική εμπειρία ήχου. Επιπλέον, η συσκευή διαθέτει υποστήριξη Dolby Atmos, εμπλουτίζοντας την εμπειρία ήχου παρέχοντας μια πιο ζωντανή και ζωηρή έξοδο ήχου.

Αυτή η δυνατότητα δεν είναι μόνο ευεργετική για γενική χρήση, αλλά βελτιώνει επίσης την εμπειρία ήχου κατά τη ροή περιεχομένου από δημοφιλείς πλατφόρμες όπως το Netflix, η Apple TV, η Disney+, το Amazon Prime Video κ.λπ. Για να μεγιστοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητες αυτής της λειτουργίας, συνιστούμε ανεπιφύλακτα να τη συνδυάσετε με ακουστικά Xiaomi.

Επιδόσεις

Μία από τις λίγες διαφορές μεταξύ του Xiaomi 13T και του μεγαλύτερου, πιο ακριβού αδερφού του είναι η επεξεργαστική ισχύς. Το Xiaomi 13T διαθέτει το chipset Dimensity 8200 Ultra της MediaTek με μνήμη RAM 8 και αποθηκευτικό χώρο 256 GB.

Δεν είναι τόσο ικανό όσο το MediaTek Dimensity 9200+ και η μνήμη RAM 12 ή 16 GB που βρέθηκαν στο 13T Pro, αλλά δεν παρατήρησα κανένα είδος καθυστέρησης ή επιβράδυνσης κατά τη διάρκεια που χρησιμοποίησα το smartphone. Όλα έμοιαζαν με την ίδια απόκριση όπως θα περίμενε κανείς, χωρίς αμφιβολία υποβοηθούμενη από αυτόν τον εξαιρετικά ομαλό ρυθμό ανανέωσης 144 Hz και εργασίες όπως η λήψη φωτογραφιών ήταν σχεδόν στιγμιαίες.

Τα benchmarks δείχνουν μάλλον ασήμαντο κέρδος απόδοσης σε σχέση με την τελευταία γενιά Dimensity 8100 που είδαμε στο Xiaomi 12T. Αλλά το πιο σημαντικό, το Dimensity 8200 SoC δυσκολεύεται να συμβαδίσει με άλλα chipset σε τηλέφωνα παρόμοιας τιμής. Σε τελική ανάλυση, πολλοί από τους ανταγωνιστές του 13T τρέχουν είτε το Snapdragon 8+ Gen 1 ναυαρχίδα του περασμένου έτους είτε το κορυφαίο Snapdragon 8 Gen 2 του τρέχοντος έτους. Εν ολίγοις, υπάρχουν μερικές εναλλακτικές λύσεις παρόμοιας τιμής με πιο ισχυρά chipset.

Όσον αφορά τη διαρκή απόδοση, το Xiaomi 13T διατηρεί σταθερές ταχύτητες ρολογιού κατά τη διάρκεια παρατεταμένων και έντονων φόρτων εργασίας. Στη δοκιμή throttle της CPU που διήρκεσε μία ώρα, το 13T διατήρησε το 90% της θεωρητικής απόδοσης της CPU χωρίς να παρουσιάσει ξαφνική πτώση στην απόδοση. Το σώμα της συσκευής ήταν ζεστό αλλά όχι σε σημεία που να μην είναι άνετο στο κράτημα.

Κάμερες

xiaomi 13T camera

Οι κάμερες είναι ο πρωταγωνιστής του Xiaomi 13T, σηματοδοτώντας την πρώτη φορά που οι φακοί που σχεδίασε από κοινού η Leica έχουν χρησιμοποιηθεί σε άλλες συσκευές και όχι μόνο στην κορυφαία σειρά smartphone της Xiaomi.

Πιο συγκεκριμένα, το Xiaomi 13T διαθέτει τον ίδιο κύριο φακό 50MP με αισθητήρα τον Sony IMX707, τηλεφακό 50MP 2x και υπερευρυγώνιο φακό 12MP με το Xiaomi 13T Pro. Είχα πολλές ευκαιρίες να δοκιμάσω την ικανότητα της κάμερας του Xiaomi 13T και σαν συμπέρασμα θεωρώ ότι θα μπορούσε να έχει το πλεονέκτημα στη φωτογραφία, ειδικά στη μεσαία τιμή του.

Φυσικά και υπήρχαν μικρές αστοχίες σε ορισμένα σενάρια αλλά ήταν τόσο μικρές οι λεπτομέρειες που δεν επηρεάζουν την συνολική θετική εικόνα που έλαβα από την χρήση των καμερών του Xiaomi 13T.

Κύρια Κάμερα

Βρήκα την απόδοση της κύριας κάμερας κατά τη διάρκεια της ημέρας εξαιρετική, αφήνοντάς ελάχιστα έως καθόλου παράπονα. Η συνολική επεξεργασία της φωτογραφίας διαθέτει άφθονη λεπτομέρεια, αρκετά sharp αντικείμενα, μεγάλο δυναμικό εύρος και χωρίς θόρυβο. Επέλεξα την επιλογή Leica Vibrant από προεπιλογή, η οποία προσφέρει πιο ζωντανά χρώματα και πιο ανοιχτόχρωμες σκιές, αλλά χωρίς να υπερβάλει στις περισσότερες περιπτώσεις. Η αναπαραγωγή χρωμάτων εξακολουθεί να είναι αρκετά ρεαλιστική.

Η κάμερα φαίνεται να αποδίδει καλά και σε εσωτερικούς χώρους, με σχεδόν καθόλου θόρυβο και ελάχιστη έως καθόλου υποβάθμιση της συνολικής ποιότητας σε πιο δύσκολες συνθήκες φωτισμού.

Η προεπιλογή Leica Authentic προσφέρει πιο ακριβή και ρεαλιστική αναπαραγωγή χρωμάτων, υψηλότερη αντίθεση, βαθύτερες σκιές και διακριτικό εφέ vignette. Θεωρώ ότι η προεπιλογή Authentic θα είναι χρήσιμη για ορισμένες δραματικές λήψεις στην πόλη ή όταν φωτογραφίζετε πράσινο, καθώς όπως παρατήρησα το πράσινο χρώμα εμφανίζεται αρκετά διαφορετικό σε αυτήν τη λειτουργία.

Η νυχτερινή λειτουργία μπορεί να ενεργοποιηθεί αυτόματα από προεπιλογή όποτε το λογισμικό κρίνει σκόπιμο, αλλά μπορείτε να απενεργοποιήσετε αυτήν τη ρύθμιση εάν θέλετε. Διαπιστώσαμε ότι το λογισμικό τείνει να χρησιμοποιεί την τυπική λειτουργία Φωτογραφίας και σπάνια χρησιμοποιεί την αποκλειστική Νυχτερινή λειτουργία για την κύρια κάμερα και την κάμερα ζουμ.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, η τυπική λειτουργία Φωτογραφίας παράγει εξαιρετικές φωτογραφίες σε χαμηλό φωτισμό και με εμφανή HDR. Ακόμη και χωρίς να καταφύγετε στη Νυχτερινή λειτουργία, οι φωτογραφίες φαίνονται ευκρινείς με αρκετή λεπτομέρεια, ακόμη και στις σκιές, μεγάλο δυναμικό εύρος με εντυπωσιακή ισορροπία φωτεινών σημείων/σκιών, ωραία αντίθεση και ακριβής αναπαραγωγή χρωμάτων. Η λειτουργία non-Night σίγουρα παράγει φωτογραφίες φυσικής εμφάνισης με μια μικρή ενίσχυση φωτεινότητας στις σκιές. Ο θόρυβος μπορεί να φανεί μόνο σε εξαιρετικά σκοτεινές περιοχές, κάτι που είναι κατανοητό. Ενώ σε ορισμένα σενάρια είδα ότι σε βραδινές λήψεις η κάμερα μπορεί να αλλοιώσει το χρώμα σε κολώνες φωτισμού κάνοντας το πιο κίτρινο ή ακόμα και πράσινο. Ενώ πολλές φορές ήταν αρκετά έντονο και το glare effect στα φώτα. Αυτά ήταν τα δύο μείον που βρήκα στην κάμερα αλλά ευτυχώς δεν γίνονταν σε όλες τις περιπτώσεις.

Κάμερα με ζουμ 2x

Η αποκλειστική κάμερα zoom 2x προσφέρει σχεδόν πανομοιότυπη απόδοση με ελαφρώς πιο απαλή απόδοση και λιγότερο λεπτομερείς φωτογραφίες, αλλά αυτό είναι αναμενόμενο. Ο αισθητήρας 50MP που χρησιμοποιείται για την κάμερα ζουμ είναι σημαντικά μικρότερος, αλλά αντισταθμίζει με μεγαλύτερο διάφραγμα. Είτε έτσι είτε αλλιώς, οι φωτογραφίες ζουμ 2x φαίνονται πολύ όμορφες με καλό δυναμικό εύρος, ακριβή αναπαραγωγή χρωμάτων, ωραία αντίθεση και ουσιαστικά χωρίς θόρυβο στις περισσότερες περιπτώσεις. Ωστόσο, η κάμερα εξακολουθεί να είναι αρκετά ευαίσθητη σε αλλαγές στις συνθήκες φωτισμού και ορισμένες από τις λήψεις εσωτερικών χώρων βγαίνουν λίγο πολύ απαλές από αυτό που θα ήθελα.

Σε βραδινές λήψεις η τυπική λειτουργία Φωτογραφίας παράγει κάπως απαλές εικόνες με έλλειψη λεπτομέρειας και αρκετό θόρυβο. Η Νυχτερινή λειτουργία αντιμετωπίζει αυτά τα ζητήματα και δημιουργεί μερικές όμορφες εικόνες με επαρκή λεπτομέρεια, ευκρίνεια και μεγάλο δυναμικό εύρος χωρίς πολύ θόρυβο. Η χρήση του συνδυασμού Night mode + 2x zoom κάμερας έχει καλά αποτελέσματα στα περισσότερα σενάρια.

Ultrawide κάμερα

Η υπερευρυγώνια κάμερα 13 MP εξάγει φωτογραφίες 12 MP πιθανώς επειδή ο αλγόριθμος διόρθωσης παραμόρφωσης φακού περικόπτει τις άκρες, με αποτέλεσμα ένα δείγμα 12 MP. Σε κάθε περίπτωση, η ποιότητα είναι εντάξει αλλά δεν είναι καταπληκτική, βέβαια είναι σίγουρα καλύτερη από τα 8MP ultrawide δείγματα που βλέπουμε σε άλλες συσκευές.

Η λεπτομέρεια θα μπορούσε να ήταν καλύτερη για μια κάμερα 12 MP, αλλά η συνολική εμφάνιση και η επεξεργασία είναι παρόμοια με της κύριας κάμερας και η ευκρίνεια είναι αποδεκτή. Ωστόσο, το δυναμικό εύρος δεν είναι τόσο μεγάλο, καθώς οι σκιές φαίνεται να είναι πιο σκοτεινές από το συνηθισμένο.

Η υπερευρυγώνια κάμερα τη νύχτα δεν δίνει εντυπωσιακά αποτελέσματα, καθώς τα δείγματα είναι πολύ σκοτεινά, απαλά, ασαφή και με μικρό δυναμικό εύρος. Η Νυχτερινή λειτουργία βελτιώνει αρκετά την ποιότητα της εικόνας προσθέτοντας τεχνητή ευκρίνεια και εξισορροπώντας τα τονισμένα σημεία και τις σκιές και καθαρίζοντας το θόρυβο. Ωστόσο, η Νυχτερινή λειτουργία τείνει να πηγαίνει σε πιο σκοτεινή έκθεση, κάνοντας τις σκιές ακόμα πιο σκοτεινές και καταλήγοντας σε σκοτεινές εικόνες. Ωστόσο, εξακολουθούν να είναι καλές για αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ίσως λίγο πιο κοκκώδες λόγω της πρόσθετης ευκρίνειας, που κάνει τον θόρυβο να εμφανίζεται σε ορισμένα σημεία.

Selfies

Όπως συμβαίνει με την προηγούμενη σειρά Xiaomi T, η κάμερα selfie 20MP του 13T παράγει μη ικανοποιητικές selfie. Ο αισθητήρας Quad-Bayer υποτίθεται ότι φωτογραφίζει σε ανάλυση 5 MP, αλλά η Xiaomi εξάγει την πλήρη ανάλυση 20 MP, με αποτέλεσμα κοκκώδεις και απαλές selfies με ελάχιστη λεπτομέρεια. Ανεξάρτητα από τις συνθήκες φωτισμού. Το δυναμικό εύρος και η αναπαραγωγή χρωμάτων είναι σε ένα καλό σημείο, τουλάχιστον. Επίσης παρατήρησα ότι ο χρωματικός τόνος του δέρματος αλλάζει αρκετά όταν κάνω χρήση της selfie κάμερας.

Εγγραφή βίντεο

Το Xiaomi 13T καλύπτει την εγγραφή βίντεο στα 4K@30fps χρησιμοποιώντας την κύρια κάμερα και την τηλεφακό του. Το selfie shooter μπορεί να κάνει εγγραφή μόνο σε 1080p@30fps και σε αντίθεση με το 13T Pro, το 13T δεν μπορεί να κάνει βίντεο 8K, κάτι που δεν αποτελεί έκπληξη ούτε μεγάλη παράλειψη. Αυτό οφείλεται στις δυνατότητες ISP των chipsets. Ωστόσο, η εγγραφή βίντεο HDR εξακολουθεί να είναι διαθέσιμη και το EIS είναι διαθέσιμο σε όλες τις λειτουργίες.

Τα αποτελέσματα από το video είναι αρκετά καλά στις περισσότερες περιπτώσεις τόσο στην εγγραφή 4K όσο και στα 1080p προσφέροντας όμορφα video με ζωντανά χρώματα, αρκετή λεπτομέρεια καλό δυναμικό εύρος και χωρίς ιδιαίτερο θόρυβο σε βραδινές λήψεις.

Δείγματα Φωτογραφίας

Μπαταρία και ταχύτητα φόρτισης

Το Xiaomi 13T διαθέτει μια μπαταρία 5.000 mAh, που βρίσκουμε πλέον στις περισσότερες συσκευές και δεν έχει αλλάξει ούτε τις τελευταίες δύο γενιές. Ωστόσο, το νέο Dimensity 8200 SoC που βασίζεται σε 4nm θα πρέπει, θεωρητικά, να προσφέρει καλύτερη απόδοση. Και πάλι, η οθόνη αναβαθμίστηκε φέτος, επομένως αυτό μπορεί επίσης να έχει αντίκτυπο.

Σε γενικές γραμμές όμως και με καθημερινή χρήση το Xiaomi 13T έβγαλε άνετα μια ολόκληρη ημέρα χρήσης με 4G ενεργό, πλοήγηση στα social και στο διαδίκτυο και παρακολούθηση video. Σε πιο "δύσκολα" σενάρια με 5G ενεργό και ελαφρύ gaming είδαμε ότι ίσως προς το τέλος της ημέρας να χρειαστεί φόρτιση.

Οι δυνατότητες φόρτισης του φετινού Xiaomi 13T ανέρχονται στα 67 W, χαμηλότερα από τα 120 W από το περσινό μοντέλο 12T. Ενώ αντίθετα το Xiaomi 13T Pro διατήρησε τη φόρτιση των 120 W.

Σε κάθε περίπτωση, η φόρτιση του 13T δεν είναι αργή. Μπόρεσε να αναπληρώσει το 70% της φόρτισής του στα πρώτα 32 λεπτά, ενώ ο πλήρης κύκλος φόρτισης ολοκληρώθηκε μέσα σε 54 λεπτά. Σίγουρα, εξακολουθεί να είναι πιο αργό από το 13T Pro, αλλά εξακολουθεί να είναι αρκετά ανταγωνιστικό στο πεδίο τιμής του.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Web designer τα τελευταία 12 χρόνια. Στον ελεύθερο του χρόνο παιδεύεται (και παιδεύει) με οτιδήποτε πέσει στα χέρια του, από υπολογιστές, κινητά, gadgets μέχρι φωτογραφικές μηχανές ( Μετά δεν λειτουργεί Τίποτα!).
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης