Σειρά Realme 10: προδιαγραφές και σχεδιασμός διαρρέουν από νέες πιστοποιήσεις

Η σειρά smartphone Realme 10 φέρεται να έχει αρχίσει να μοιάζει με μια ενημερωμένη έκδοση, του Nothing phone (1) όσο αφορά την εμφάνιση στις πίσω κάμερές σε προηγούμενες διαρροές. Τώρα, αυτός ο σχεδιασμός μπορεί να επιβεβαιωθεί με τη μορφή φωτογραφιών που φέρεται να σχετίζονται με τις επερχόμενες συσκευές μεσαίας κατηγορίας που φέρεται να εμφανίστηκαν στην επίσημη βάση δεδομένων TENAA.

Σειρά Realme 10: προδιαγραφές και σχεδιασμός διαρρέουν από νέες πιστοποιήσεις

Εν τω μεταξύ, μια άλλη διαρροή υπονοεί μια αλλαγή του power brick για το 10 Pro+. Παρά την απόλυτη πληθώρα smartphones της σειράς Realme 9 εκεί έξω, μόνο 2 υποτιθέμενοι διάδοχοι έχουν προκύψει με τη μορφή διαρροών πριν από την κυκλοφορία μέχρι σήμερα: τα 10 "4G" και "Pro+". Τώρα, ωστόσο, μια πιθανή 3η παραλλαγή που ονομάστηκε προσωρινά το "10 5G" εντάχθηκε τελικά στη σειρά realme 10.

Αυτή η νέα διαρροή σχετίζεται με την πιστοποίηση μιας συσκευής Realme με αριθμό μοντέλου RMX3663 από τη ρυθμιστική αρχή TENAA, ενώ τα φημολογούμενα αδέρφια της είναι γνωστά ως RMX3630 και RMX3686 αντίστοιχα. Σε αυτή τη σημείωση, η "νέα" παραλλαγή της σειράς 10 έχει καταχωρηθεί μέχρι στιγμής μαζί με ένα RMX3687, το οποίο μπορεί, σύμφωνα με αυτήν την πιθανή ονοματολογία, να είναι ένα Pro+ SKU.

realme 10 tennaa
Ίσως αυτό είναι το Realme 10 5G

Σε περίπτωση που συμβαίνει αυτό, τόσο αυτό όσο και το πρόσφατα ανακαλυφθέν "10 5G" έχουν φωτογραφηθεί από την TENAA, σε μια διαρροή που μπορεί να επιβεβαιώσει τη μετάβαση σε μια ενημερωμένη καμπύλη κάμερας, πιο παρόμοια με αυτή ενός Asus ZenFone 9 ή ενός τηλεφώνου Nothing (1) χωρίς τα LED Glyph.

Και πάλι, ενώ είναι σαφές ότι το RMX3663 έχει μόλις 2 κάμερες προς τα πίσω, το RMX3687 έχει 3, με 2 από αυτές να είναι στριμωγμένες δίπλα-δίπλα στον ίδιο κάτω κύκλο στο πίσω μέρος του. Και πάλι, σε αντίθεση με τις συσκευές στις οποίες βασίζεται προφανώς αυτή η νέα σχεδίαση, το "10 Pro+" αποκλίνει κάπως με τις καμπύλες τόσο στο μπροστινό όσο και στο πίσω πάνελ του.

 realme 10 pro plus tennaa
Ίσως έτσι να μοιάζει το Realme 10 Pro+

realme 10 specs

Αυτό το smartphone εμφανίστηκε επίσης πρόσφατα στον ιστότοπο 3C, ο οποίος αποκαλύπτει ότι θα φορτίζει στα 67 W - κάτι που, καθώς η Realme εξοπλίζει συνήθως συσκευές αυτού του διαμετρήματος με εσωτερικό πρότυπο 65 W, είναι λίγο περίεργο.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Web designer τα τελευταία 12 χρόνια. Στον ελεύθερο του χρόνο παιδεύεται (και παιδεύει) με οτιδήποτε πέσει στα χέρια του, από υπολογιστές, κινητά, gadgets μέχρι φωτογραφικές μηχανές ( Μετά δεν λειτουργεί Τίποτα!).
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης