Διαγωνισμός Oneplus: Ψηφίστε και Κερδίστε ένα Oneplus 10T

Ψηφίστε την αγαπημένη σας συνεργασία OnePlus και μπορεί να κερδίσετε ένα κινητό τηλέφωνο OnePlus 10Τ, τα OnePlus buds pro ή ένα Σακίδιο OnePlus Urban Traveler Backpack.

Ψηφίστε και Κερδίστε ένα Oneplus 10T

Στην ιστορία της στο EVOLUTION, η Oneplus έχει συνεργαστεί με τόσες πολλές παγκοσμίου φήμης εταιρίες, από την επωνυμία κάμερας Pro Hasselblad έως την πολυτελή μάρκα supercar McLaren. Από αυτές τις συνεργασίες ποια είναι η αγαπημένη σας;

Δώστε την ψήφο σας και όσοι ψήφισαν για την πιο δημοφιλή συσκευή θα κερδίσουν την ευκαιρία να αποκτήσουν δωρεάν το νεότερο OnePlus 10T. Η ψηφοφορία λήγει στις 24 Οκτωβρίου γι αυτό όσοι θέλετε να λάβετε μέρος και να δοκιμάσετε την τύχη σας θα πρέπει να βιαστείτε. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 25 Οκτωβρίου και θα μάθετε αν είσαστε ο μεγάλος νικητής.

Μπορείτε να ψηφίσετε ανάμεσα στα:

OnePlus 8T x Cyberpunk 2077 edition

OnePlus 6T x McLaren

OnePlus 6 x Marvel Avengers

OnePlus 5 x JCC+

OnePlus Nord 2 x Pacman

OnePlus 5T x Star Wars

Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό της Oneplus από εδώ

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Web designer τα τελευταία 12 χρόνια. Στον ελεύθερο του χρόνο παιδεύεται (και παιδεύει) με οτιδήποτε πέσει στα χέρια του, από υπολογιστές, κινητά, gadgets μέχρι φωτογραφικές μηχανές ( Μετά δεν λειτουργεί Τίποτα!).
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης