Το Galaxy S23 περνάει από Geekbench με Snapdragon 8 Gen 2

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η Samsung προετοιμάζει ήδη το έδαφος για τη σειρά Samsung Galaxy S23. Μάλιστα, τα επερχόμενα flagships, φημολογείται ότι θα έρθουν νωρίτερα από το συνηθισμένο. Έτσι, βλέπουμε πολλές διαρροές και φήμες να εμφανίζονται παντού στο διαδίκτυο.

Το Galaxy S23 περνάει από Geekbench με Snapdragon 8 Gen 2

Από σχεδιαστικά renders μέχρι διαρροές προδιαγραφών, υποθέτουμε ότι μέχρι την κυκλοφορία, η εταιρεία δεν θα έχει πολλά για να μας εκπλήξει. Σήμερα, το βασικό Galaxy S23 πέρασε από το Geekbench δείχνοντας την δύναμη του με τον επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2.

Η Samsung θα συνεχίσει να αναπτύσσει παραλλαγές με τα τσιπ Exynos. Ωστόσο, μετά το «φιάσκο» του Exynos 2200, όλοι κοιτάζουν την επιλογή Snapdragon 8 Gen 2. Σήμερα, η φημολογούμενη αμερικανική έκδοση του Samsung Galaxy S23 με αριθμό μοντέλου SM-S911U πέρασε από το Geekbench. Η συσκευή πέρασε από τον ιστότοπο αναφοράς με την κωδική ονομασία "Kalama" που πιθανότατα αναφέρεται στο επόμενο chipset της Qualcomm, το Snapdragon 8 Gen 2.

Το Snapdragon 8 Gen 2 θα φέρει έναν βασικό πυρήνα με 3,36 GHz. Σύμφωνα με διαρροές, πρόκειται για τον πυρήνα Cortex-X3. Υπάρχουν επίσης τέσσερις μεσαίοι πυρήνες στα 2,80 GHz, πιθανώς τέσσερις πυρήνες ARM Cortex-A715 και τρεις μικροί πυρήνες ARM Cortex-A710 στα 2,02 GHz. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτές οι προδιαγραφές συμφωνούν με τις αναφορές του tipster Ice Universe. Σύμφωνα με τον tipster, το chipset θα έχει διαμόρφωση 1 + 2 + 2 + 3 πυρήνων. Αυτή η συγκεκριμένη παραλλαγή έχει 6,94 GB μνήμης RAM, η οποία υποθέτουμε ότι αντιστοιχεί σε 8 GB μνήμης RAM.

Το Samsung Galaxy S23 κερδίζει 1.524 βαθμούς στο Single-Core και 4.597 πόντους στο Multi-Core τμήμα. Φυσικά, μέχρι τη στιγμή της κυκλοφορίας, η πραγματική βαθμολογία μπορεί να είναι ελαφρώς διαφορετική. Σε τελική ανάλυση, αυτό είναι ένα ημιτελές προϊόν, που τρέχει σε έναν επεξεργαστή που δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί. Επιπλέον, πρέπει να βλέπουμε τις αναφορές αυτές με κάποια επιφύλαξη. Ειδικά από τη Samsung, η οποία βρέθηκε στο επίκεντρο των πρόσφατων αντιπαραθέσεων και είχαν αποκλειστεί ορισμένα από τα τηλέφωνά της από το Geekbench.

Εκτός από αυτά, το Galaxy S23 θα έχει GPU Adreno 740. Δεν αποτελεί έκπληξη, αλλά επιβεβαιώνει το όνομα του διαδόχου του Adreno 730. Το τηλέφωνο θα τρέχει Android 13 και μπορούμε να περιμένουμε να κυκλοφορήσει με το One UI 5.0. Ναι, παρόλο που η Samsung θα ξεκινήσει την κυκλοφορία του σταθερού One UI 5.0 τώρα, αναμένουμε ότι οι επερχόμενες ναυαρχίδες θα φτάσουν με μια νέα σταδιακή έκδοση, ως συνήθως.

Δυστυχώς, δεν έχουμε δει ακόμη την ευρωπαϊκή έκδοση να περνάει από το Geekbench. Προς απογοήτευση πολλών χρηστών, αυτή η παραλλαγή μπορεί να φέρει το Exynos 2300 SoC. Αυτό το SoC μπορεί να φέρει τη νεότερη κατασκευή 3nm της Samsung, καθώς και μια νέα επανάληψη της AMD GPU.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Είμαι η Βάσω και τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με κινητά και κυρίως με συσκευές που αναζητούν οι γυναίκες. Με ενδιαφέρουν συσκευές με ωραία σχεδίαση και καλές κάμερες!
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης