Το Realme 10 Pro Plus 5G λαμβάνει πιστοποίηση NBTC

Η Realme εργάζεται στο Realme 10 (RMX3630), το οποίο αναμένεται να γίνει επίσημο σε λίγους μήνες, καθώς έχει πιστοποιηθεί από πολλές αρχές πιστοποίησης. Τώρα γνωρίζουμε ότι υπάρχει επίσης μια έκδοση Pro+ στα σκαριά, καθώς έχει λάβει πιστοποίηση NBTC.

Το Realme 10 Pro Plus 5G λαμβάνει πιστοποίηση NBTC

Η αρχή πιστοποίησης της Ταϊλάνδης αποκαλύπτει ότι το Realme 10 Pro+ 5G έχει ονομασία μοντέλου RMX3686, αλλά δεν αποκαλύπτει τίποτα άλλο. Ωστόσο, το smartphone έχει λάβει πιστοποιήσεις και από αρχές άλλων χωρών, υποδηλώνοντας ότι η κυκλοφορία θα γίνει μέσα σε λίγους μήνες.

realme 10 pro plus nbtc

Οι λεπτομέρειες είναι ελάχιστες για το Realme 10 Pro+ 5G, αλλά ήδη γνωρίζουμε ότι το Realme 10 θα έρθει με Helio G99 SoC, 8 GB RAM και Android 12. Θα συσκευάσει μπαταρία 5.000 mAh με υποστήριξη φόρτισης 33 W και δύο κάμερες στο πίσω μέρος. Αλλά σημειώστε ότι μιλάμε για την έκδοση 4G και η Realme θα μπορούσε να κυκλοφορήσει μια παραλλαγή 5G με διαφορετικές προδιαγραφές.

Το realme 10 Pro Plus θα αντικασταστήσει το εντυπωσιακό από πλευράς καμερών realme 9 Pro Plus το οποίο στο review μας άφησε απόλυτα ικανοποιημένους από όλες τις πλευρές, αλλά ιδιαίτερα στον τομέα της φωτογραφίας. Για να σας θυμήσουμε το realme 9 Pro Plus διαθέτει μία οθόνη 6.40" Super AMOLED, 90Hz, επεξεργαστή MediaTek Dimensity 920 5G, μπαταρία 4500mAh με Fast charging 60W και κύρια κάμερα  50 MP με OIS.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Web designer τα τελευταία 12 χρόνια. Στον ελεύθερο του χρόνο παιδεύεται (και παιδεύει) με οτιδήποτε πέσει στα χέρια του, από υπολογιστές, κινητά, gadgets μέχρι φωτογραφικές μηχανές ( Μετά δεν λειτουργεί Τίποτα!).
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης