Προδιαγραφές της σειράς OPPO Reno 9, διαρροή εικόνας κουτιού λιανικής πριν από την κυκλοφορία

Η OPPO θα μπορούσε να είναι η πρώτη μάρκα που θα υιοθετήσει το πρόσφατα λανσαρισμένο πρότυπο φόρτισης Universal Fast Charging Specifications (UFCS). Και πολύ πιθανό να το δούμε στην σειρά Oppo Reno 9.

Προδιαγραφές της σειράς OPPO Reno 9, διαρροή εικόνας κουτιού λιανικής πριν από την κυκλοφορία

Η επερχόμενη σειρά Reno της OPPO έχει γίνει πρωτοσέλιδο τις τελευταίες δύο εβδομάδες λόγω μιας σειράς διαρροών. Αρχικά, ακούσαμε για τις λεπτομέρειες φόρτισής του και μάθαμε για το chipset του πριν από λίγες μέρες. Και τώρα, μια νέα διαρροή αποκαλύπτει το κουτί λιανικής της σειράς OPPO Reno 9 και τις κρίσιμες προδιαγραφές του πριν από την επίσημη ανακοίνωση.

Τα νέα προέρχονται από αξιόπιστο Digital Chat Station στο Weibo, το οποίο υποδηλώνει ότι η σειρά OPPO Reno 9 θα αντλεί ενέργεια από τα MediaTek Dimensity 8000 και Snapdragon 778G SoC. Εκτός από αυτό, η μάρκα πιθανότατα θα υιοθετήσει - και ίσως είναι η πρώτη που θα το κάνει - τις πρόσφατα λανσαρισμένες Universal Fast Charging Specifications (UFCS) που εισήχθησαν από την Ένωση Προτύπων Επικοινωνιών της Κίνας στις 29 Σεπτεμβρίου 2022.

Προδιαγραφές OPPO Reno 9 Series, διαρροή κουτιού

Το κουτί λιανικής που διέρρευσε της σειράς OPPO Reno 9 έχει λευκό χρώμα και έχει την επωνυμία Reno στην επάνω αριστερή γωνία με ένα τεράστιο «9» ενσωματωμένο στην κάτω δεξιά γωνία του κουτιού. Δεν αποκαλύπτει τη σχεδίαση του τηλέφωνο όμως.

reno 9 series leaks weibo

Προχωρώντας στις προδιαγραφές, ο tipster λέει ότι το βασικό Oppo Reno 9 θα διαθέτει επεξεργαστή Qualcomm SM7325 (Snapdragon 778G) στο τιμόνι και ένα τσιπ MediaTek 6895 (Dimensity 8000) θα εκτελεί την παράσταση στο Reno 9 Pro. Τέλος, το Reno 9 θα έχει 64MP shooter, ενώ το Reno 9 Pro θα μπορούσε να φιλοξενήσει έναν αισθητήρα 50MP Sony IMX766, αν και δεν γνωρίζουμε ακόμα αν θα έχει οπτική σταθεροποίηση εικόνας.

Προηγούμενες διαρροές υποδηλώνουν ότι η σειρά Reno 9 θα εξοπλίσει μια μπαταρία 5.000 mAh και ένα πάνελ AMOLED. Επίσης δεν υπάρχουν λεπτομέρειες σχετικά με την τιμή των νέων συσκευών της Oppo αλλά αναμένουμε να μάθουμε περισσότερο καθώς πλησιάζουν οι μέρες για την παρουσίαση της σειράς Reno 9.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Και πάντα υπάρχει κάποιος που θέλει να γράφει αλλά να μην φαίνεται το όνομα του και η φωτογραφία του
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης