Γνωρίστε τα Pixel 7 και 7 Pro: κόλπα της Google, καλύτερες κάμερες και πιο φρέσκος σχεδιασμός

Η Google μόλις ανακοίνωσε την τυχερή της σειρά Pixel 7 κατά τη διάρκεια μιας υβριδικής ψηφιακής/ζωντανής εκδήλωσης που δεν άφησε κανένα περιθώριο σε ό,τι αφορά την πιο πρόσφατη και κορυφαία φωτογραφία για κινητά και τον όμορφο σχεδιασμό τηλεφώνου Android που μπορεί να προσφέρει.

Γνωρίστε τα Pixel 7 και 7 Pro: κόλπα της Google, καλύτερες κάμερες και πιο φρέσκος σχεδιασμός

Τιμές Pixel 7 και ημερομηνία κυκλοφορίας

Τιμή Pixel 7 Pro: 899 $ (128 GB), 999 $ (256 GB), 1099 $ (512 GB)
Τιμή Pixel 7: 599 $ (128 GB), 699 $ (256 GB)

Τα Pixel 7 και Pixel 7 Pro είναι άμεσα διαθέσιμα για προσφορές προπαραγγελίας, με ημερομηνία κυκλοφορίας να έχει οριστεί για τις 13 Οκτωβρίου. Το βασικό Pixel 7 Pro των 128 GB κοστίζει 899 $, ενώ το μοντέλο των 128 GB Pixel 7 ξεκινά από 599 $, όπως πέρυσι.

Η νέα σχεδίαση της σειράς Pixel 7 και τα χρώματα

Ενώ η "λωρίδα" της κάμερας στο πίσω μέρος παρέμεινε, τα Pixel 7 Pro και Pixel 7 έχουν τώρα πολύ περισσότερο ορατούς φακούς κάμερας. Στους προκατόχους τους, δύσκολα θα μπορούσε κανείς να πει πού αρχίζει το οροπέδιο της μαύρης λωρίδας της κάμερας και πού τελειώνουν οι φακοί, εκτός κι αν κοιτάξουν από κοντά.

Στο Pixel 7, υπάρχει μια απόχρωση λωρίδας με αντίθεση ανάλογα με το χρώμα του τηλεφώνου για να ξεχωρίσει με το μαύρο οβάλ του κύριου φακού και υπερευρυγώνου, καθώς και με τον κύκλο της μονάδας ζουμ περισκοπίου στο 7 Pro πολύ καλύτερα, φέρνοντας ένα καθαρό διαχωρισμό της φωτογραφικής ικανότητας.

Όσον αφορά τα χρώματα Pixel 7 Pro και Pixel 7, και τα δύο μοιράζονται τα χρώματα Obsidian (Volcanic Black) και Snow (White). Το Pixel 7 Pro, ωστόσο, έχει ένα γυαλιστερό, γυαλιστερό πλαίσιο και λωρίδα κάμερας από αλουμίνιο, συν ένα αποκλειστικό χρώμα Hazel (Sage Green), ενώ το Pixel 7 αρκείται σε μια ματ επιφάνεια σε αυτά τα δύο και μια απόχρωση Lemongrass ως αποκλειστική.

Η Google σκέφτηκε επίσης την πιο απρόσκοπτη ανάμειξη άκρων, ενώ διατήρησε τη δίχρωμη σχεδίαση του πίσω μέρους, έτσι, ενώ δεν υπάρχουν δραστικές σχεδιαστικές αλλαγές, οι βελτιώσεις στο σώμα κάνουν τα Pixel 7 και 7 Pro να ξεχωρίζουν ακόμη και όταν βρίσκονται σε θήκη χάρη στη νέα ταινία κάμερας Steel-y.

Κάμερες της σειράς Pixel 7

Έως και 30x επίπεδα ζουμ SuperRes Pro (Pixel 7 Pro)
Οπτική ποιότητα παρόμοια με έναν αποκλειστικό τηλεφακό 2x για το Pixel 7 και έναν τηλεφακό 10x για το Pixel 7 Pro
Λειτουργία Macro Focus (Pixel 7 Pro) - Ποιότητα φωτογραφίας Pixel HDR+ από 3 cm
Νέα δυνατότητα Photo Unblur - ευκρίνει τις θολές εικόνες (και παλιές φωτογραφίες)
Βελτιωμένη λειτουργία Magic Eraser
Κινηματογραφικό θάμπωμα βίντεο, σταθεροποίηση και βελτιώσεις ήχου

Τα τηλέφωνα μοιράζονται έναν κύριο αισθητήρα 50MP και μια υπερευρυγώνια κάμερα 12MP, όπως και η περσινή σειρά Pixel 6. Αυτή τη φορά, ωστόσο, το Pixel 7 Pro έρχεται με έναν νέο υπερευρυγώνιο αισθητήρα κάμερας με αυτόματη εστίαση που του επιτρέπει επίσης να τραβάει εξαιρετικές λήψεις macro από κοντά, σε αντίθεση με την υπερευρυγώνια κάμερα σταθερής εστίασης στο Pixel 7.

Ο φρέσκος αισθητήρας κάμερας Samsung GM1 με οπτικό ζουμ 48MP στο Pixel 7 Pro έχει επίσης νέους φακούς περισκοπίου που του επιτρέπουν πλέον να ζουμ περαιτέρω έως και 5x οπτικό και 30x υβριδικό ζουμ για εκπληκτικές λεπτομέρειες μεγέθυνσης.

Τα κόλπα λογισμικού της Google στο Pixel 7

Το chipset Tensor 2 βελτιώνει τα τμήματα AI και αλγορίθμου επεξεργασίας εικόνας, επιτρέποντας αποκλειστικές λειτουργίες Pixel 7, όπως οι λειτουργίες του Pixel 6 Pro περιλαμβάνουν, για παράδειγμα, Αναγνώριση ομιλίας και Ζωντανή Μετάφραση, όλα δυνατά όπως ποτέ πριν χάρη στον επεξεργαστή Tensor.

Η κεντρική ρύθμιση απορρήτου και ασφάλειας χάρη στο Tensor 2 συνδυάζεται τώρα με ένα αποκλειστικό δωρεάν VPN που θα κυκλοφορήσει πρώτα στα τηλέφωνα Pixel 7 και σε άλλα τηλέφωνα Pixel αργότερα.

Υπάρχει τώρα μια λειτουργία κάμερας Macro Focus, για παράδειγμα, καθώς και μια πολύ βελτιωμένη επιλογή Magic Erase, ενώ τα τηλέφωνα λειτουργούν στο νεότερο Android 13 με την ταχύτερη εγγυημένη ενημέρωση στο Android 14.

Διάρκεια μπαταρίας Pixel 7 και Pixel 7 Pro

Με μπαταρίες 5000 mAh και 4355 mAh, θα πρέπει να περιμένουμε θαύματα από την αντοχή στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας στα Pixel 7 Pro και Pixel 7, παρά το γεγονός ότι οι προκάτοχοί τους δεν έλαμψαν από αυτή την άποψη με τις ίδιες χωρητικότητες.

Η Google, ωστόσο, εισήγαγε νέους αλγόριθμους εξοικονόμησης μπαταρίας και ενεργειακής απόδοσης, χρησιμοποίησε νεότερη τεχνολογία πάνελ οθόνης OLED και, κυρίως, έδωσε περιθώρια για την εφαρμογή βελτιστοποίησης AI για μείωση της κατανάλωσης ενέργειας χάρη στο νέο Tensor G2 με συνεπεξεργαστή M2 υπολογιστική ικανότητα.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Και πάντα υπάρχει κάποιος που θέλει να γράφει αλλά να μην φαίνεται το όνομα του και η φωτογραφία του
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης