Το οικοσύστημα Samsung Galaxy διευρύνεται και προσφέρει ακόμη πιο συνδεδεμένες και ολοκληρωμένες εμπειρίες τεχνολογίας

H Samsung καινοτομεί διαρκώς εξελίσσοντας τις δυνατότητες του οικοσυστήματος Galaxy με νέες δυνατότητες, για απρόσκοπτη συνδεσιμότητα μεταξύ των Galaxy προϊόντων

Το οικοσύστημα Samsung Galaxy διευρύνεται και προσφέρει ακόμη πιο συνδεδεμένες και ολοκληρωμένες εμπειρίες τεχνολογίας

Η Samsung Electronics παρουσίασε πρόσφατα καινοτόμα προϊόντα τεχνολογίας που διευρύνουν το οικοσύστημα Samsung Galaxy και αναδεικνύουν προηγμένες δυνατότητες συνδεσιμότητας. Οι νέες wearable συσκευές της Samsung, όπως είναι τα smartwatches Galaxy Watch5 και Galaxy Watch5 Pro και τα ασύρματα ακουστικά ήχου Galaxy Buds2 Pro, συνδέονται απρόσκοπτα με τα smartphones του οικοσυστήματος Galaxy, όπως τα νέα αναδιπλούμενα Samsung Galaxy Z Flip4 και Galaxy Z Fold4. Με τις προηγμένες λειτουργίες που ενσωματώνουν και τον τρόπο που αλληλοεπιδρούν μεταξύ τους, οι συσκευές του οικοσυστήματος Galaxy προσφέρουν στους χρήστες έναν νέο τρόπο ζωής και έναν γαλαξία νέων δυνατοτήτων.

Απρόσκοπτη συνδεσιμότητα μεταξύ των συσκευών

Ο χρήστης μπορεί να πραγματοποιεί τις Galaxy επιθυμίες του ακόμη πιο απλά, με τις συσκευές του να παραμένουν συνδεδεμένες μεταξύ τους και να αλληλοσυμπληρώνονται με καινοτόμες λειτουργίες. Η σύνδεση μεταξύ smartphone και συσκευών wearables στο οικοσύστημα Samsung Galaxy πραγματοποιείται πανεύκολα, ενεργοποιώντας ο χρήστης το Galaxy Watch ή απλώς ανοίγοντας τη θήκη των Galaxy Buds του. Χάρη στις προηγμένες λειτουργίες συνδεσιμότητας του οικοσυστήματος Samsung Galaxy, ο χρήστης μπορεί να χειρίζεται την κάμερα του Galaxy smartphone του κατευθείαν από τον καρπό του. Μάλιστα, το Samsung Galaxy Watch5 μπορεί να λειτουργήσει ως χειριστήριο κάμερας για το Galaxy Ζ Flip4, για παρουσιάσεις αλλά και κατά την ακρόαση μουσικής. Η ακρόαση μουσικής μέσω music app δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη, αφού η ρύθμιση του ήχου και της playlist μπορεί να πραγματοποιηθεί απευθείας από το Galaxy Watch του χρήστη, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσει το smartphone του. 

samsung galaxy ecosystem galaxy 2

Αυτόματη εναλλαγή μεταξύ των συσκευών 

Η Samsung φέρνει το μέλλον της τεχνολογίας στο σήμερα και προσφέρει ακόμη μεγαλύτερες ευκαιρίες καινοτομίας, δίνοντας στους χρήστες τη δυνατότητα αυτόματης εναλλαγής σύνδεσης των Buds σε συσκευές Samsung Galaxy. Κατά την προπόνηση, η λειτουργία των Galaxy Buds Pro2 μπορεί να εναλλάσσεται αυτόματα ανάμεσα σε Watch και Z Flip4, ώστε ο χρήστης να απολαμβάνει την μουσική του μέσα από το Galaxy Watch (Spotify/ YouTube Premium) ή να συνδέεται αυτόματα με το Galaxy Z Flip4 για την παρακολούθηση πολυμέσων. Επιπλέον, μια ακόμη δυνατότητα της λειτουργίας Auto Switch των Buds, είναι η συνέχεια κλήσεων & SMS απευθείας από το Galaxy Watch, όταν οι συσκευές είναι συνδεδεμένες σε δίκτυο Wi-Fi.

Samsung SmartThings Find: Εντοπίζει τις χαμένες Samsung Galaxy συσκευές 

Το να χάνει κανείς και να αναζητά την αγαπημένη του φορητή συσκευή, αποτελεί μια αρκετά αγχωτική διαδικασία. Με την υπηρεσία SmartThings Find, η Samsung επιτρέπει στους χρήστες του οικοσυστήματος Galaxy να εντοπίζουν εύκολα και άμεσα όλες τις Galaxy συσκευές τους: από smartphones, tablets, smartwatches και Buds έως προσωπικά αντικείμενα που έχουν συνδεθεί με κάποια συσκευή Galaxy SmartTag ή SmartTag+. 

Το SmartThings Find μπορεί να αξιοποιηθεί και για την εύρεση του Galaxy Watch5 ή των Buds2 Pro, είτε είναι σε σύνδεση είτε εκτός σύνδεσης, μέσα από το δίκτυο χρηστών Galaxy αλλά και αξιοποιώντας δεδομένα της τελευταίας τοποθεσίας από την οποία συνδέθηκαν σε δίκτυο. Κι επειδή οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας μπορεί να οδηγήσουν κάποιον να ξεχάσει τα Galaxy wearables του αναχωρώντας από έναν χώρο, υπάρχει η ειδική λειτουργία “Left Behind Notice”, που ειδοποιεί τον χρήστη εάν η συσκευή αποσυνδεθεί ή απομακρυνθεί από εκείνον. 

Ένα ακόμη από τα οφέλη του να διαθέτει κανείς περισσότερες από μία συσκευές του οικοσυστήματος Galaxy είναι πως, σε περίπτωση που ο χρήστης ξεχάσει κάπου το Galaxy smartphone του, η εφαρμογή Find My Phone μπορεί να τον βοηθήσει να το ανακτήσει, κατευθείαν μέσα από το Galaxy Watch. 

Η Samsung δεσμεύεται να προσφέρει διαρκώς ισχυρές εμπειρίες σύνδεσης μεταξύ των Galaxy προϊόντων της, εξελίσσοντας τη βιομηχανία της τεχνολογίας και προσφέροντας μεγαλύτερες δυνατότητες ευελιξίας στους χρήστες για να κάνουν ακόμη περισσότερα.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Και πάντα υπάρχει κάποιος που θέλει να γράφει αλλά να μην φαίνεται το όνομα του και η φωτογραφία του
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης