Ο σχεδιασμός και η ταχύτητα φόρτισης του Realme 10 αποκαλύφθηκαν από την FCC

Το Realme 10 (RMX3630) που έχει ήδη πιστοποιηθεί από μερικές αρχές πιστοποίησης, συμπεριλαμβανομένης της NBTC, έχει τώρα την πιστοποίηση της FCC, αποκαλύπτοντας το σχεδιασμό και την ταχύτητα φόρτισής του στη διαδικασία, ενώ επιβεβαιώνει και τη χωρητικότητα της μπαταρίας.

Ο σχεδιασμός και η ταχύτητα φόρτισης του Realme 10 αποκαλύφθηκαν από την FCC

Μια σχηματική εικόνα του Realme 10 που περιλαμβάνεται σε ένα από τα έγγραφα στον ιστότοπο της FCC αποκαλύπτει ότι το smartphone θα διαθέτει δύο κάμερες στο πίσω μέρος αντί για τρεις όπως το Realme 9. Η θέση του φλας έχει επίσης αλλάξει και μετακινείται στη δεξιά πλευρά του η πρώτη κάμερα. Μπορείτε επίσης να δείτε ότι το πλαίσιο στη δεξιά πλευρά του Realme 10 έχει τον διακόπτη έντασης.

Δεν μπορούμε να δούμε την μπροστινή πλευρά του Realme 10, αλλά οι πιθανότητες είναι ότι θα διαθέτει οθόνη με οπή αντί για οθόνη με εγκοπή.

realme 10 graf

Ο προσαρμογέας που αναφέρεται στον ιστότοπο της FCC έχει αριθμό μοντέλου VCB3HDUH, ο οποίος γνωρίζουμε ότι υποστηρίζει φόρτιση 33W. Επιπλέον, τα έγγραφα της FCC αποκαλύπτουν ότι το Realme 10 θα τρέχει το Realme UI 3.0 από το κουτί και θα έχει συνδεσιμότητα Wi-Fi διπλής ζώνης.

Το Realme 10 θα έχει μπαταρία 5.000 mAh αλλά δεν θα έχει υποστήριξη 5G. Οι πιθανότητες είναι ότι η Realme θα κυκλοφορήσει μια παραλλαγή 5G με διαφορετικές προδιαγραφές.

Δεν ξέρουμε με τι θα έρθει το Realme 10 5G, αλλά χάρη στο Geekbench, γνωρίζουμε ότι η έκδοση 4G θα τροφοδοτείται από το Helio G99 SoC και θα έχει ενσωματωμένη 8 GB RAM. Αν και θα μπορούσαν να υπάρχουν περισσότερες επιλογές RAM που δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί.

Ακολουθήστε μας στο
facebook | Instagram | Google News

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Web designer τα τελευταία 12 χρόνια. Στον ελεύθερο του χρόνο παιδεύεται (και παιδεύει) με οτιδήποτε πέσει στα χέρια του, από υπολογιστές, κινητά, gadgets μέχρι φωτογραφικές μηχανές ( Μετά δεν λειτουργεί Τίποτα!).
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης