Samsung Galaxy S23 plus: Νέα διαρροή δείχνει αναβάθμιση μεγέθους μπαταρίας

Οι τελευταίες φήμες γύρω από την οικογένεια κινητών Galaxy S23 σας κάνουν να νιώθετε μάλλον συγκρατημένοι αν πρόκειτε να αναβαθμίσετε την συσκευή σας. Καθώς όπως όλα δείχνουν δεν προβλέπετε να δούμε σημαντικές διαφορές σε σχέση με την προηγούμενη γενιά.

Samsung Galaxy S23 plus: Νέα διαρροή δείχνει αναβάθμιση μεγέθους μπαταρίας

Εδώ και καιρό κυκλοφορούν πολλές φήμες από αξιόπιστες πηγές που υποδεικνύουν έναν εντελώς αμετάβλητο σχεδιασμό για το S23 και το S23+ (τουλάχιστον) σε σύγκριση με τους αντίστοιχους προκατόχους τους, αλλά αυτό που ίσως δεν έχετε συνειδητοποιήσει μέχρι σήμερα είναι ότι η έλλειψη εξωτερικών αλλαγών μπορεί να αποδεικνύεται πραγματικά καλό πράγμα.

Όμορφο εξωτερικά, δυνατό στο εσωτερικό

Λένε ότι η ομορφιά είναι στο μάτι του θεατή, αλλά σε μια εποχή (πολύ) παρόμοιων smartphone υψηλής τεχνολογίας, τα Galaxy S22, S22+ και S22 Ultra αισθάνονται αντικειμενικά τόσο οικεία όσο και αρκετά ξεχωριστά ώστε να κάνουν μια οπτική εντύπωση σε (σχεδόν) οποιονδήποτε.

Όχι πολύ βαρύ και σίγουρα όχι πολύ παχύ, το 6,6 ιντσών από μέταλλο και γυαλί Galaxy S22 Plus, για παράδειγμα, καταφέρνει να συσκευάσει επίσης μια αρκετά μεγάλη μπαταρία 4.500 mAh, συνδυάζοντας (σχεδόν) τέλεια ομορφιά και δύναμη. Φυσικά, υπάρχει πάντα περιθώριο βελτίωσης στο τμήμα αντοχής της μπαταρίας, ειδικά όσον αφορά τις ναυαρχίδες Android, και αυτό ακριβώς αναμένεται να κάνει η Samsung με το Galaxy S23 Plus.

Εάν οι εσωτερικές πληροφορίες του The Elec αποδειχθούν ακριβείς, κάτι που έχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν για πολλές συσκευές Galaxy πριν κυκλοφορήσουν, το Galaxy S23+ θα αναβαθμίσει την προαναφερθείσα χωρητικότητα κυψέλης του προδρόμου του 2022 κατά περίπου 5 τοις εκατό.

Αυτό μπορεί να μην ακούγεται πολύ, αλλά θα ήταν ένα αρκετά εντυπωσιακό επίτευγμα από την πλευρά της Samsung εάν μια μπαταρία 4.700 mAh συμπιεστεί σε ένα αμετάβλητο σώμα ενός Galaxy. Το τρέχον σχέδιο είναι πιθανό να διατηρήσει το πάχος των 7,6 χιλιοστών και το βάρος των 195 γραμμαρίων του S22+, προσέξτε, κάτι που υποτίθεται ότι θα μπορούσε να επιτευχθεί με τη βοήθεια της λεγόμενης τεχνολογίας «στοίβαξης» (stacking).

Το εσωτερικό υλικό της μπαταρίας θα στοιβάζεται «στρώμα-στρώμα σαν σκάλα» για να διασφαλιστεί ότι δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο μέσα στο Galaxy S23+. Αυτό ακούγεται σαν πολλή εργασία μηχανικής για αύξηση της χωρητικότητας της μπαταρίας κατά 5 τοις εκατό, αλλά αν το τελικό αποτέλεσμα είναι έστω και μία ή δύο ώρες επιπλέον ζωής μεταξύ των φορτίσεων στον πραγματικό κόσμο, είμαστε αρκετά σίγουροι ότι πολλοί χρήστες θα εκτιμήσουν τη κατά τα άλλα φαινομενικά μέτρια αναβάθμιση.

Ακολουθήστε μας στο
facebook | Instagram | Google News

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Web designer τα τελευταία 12 χρόνια. Στον ελεύθερο του χρόνο παιδεύεται (και παιδεύει) με οτιδήποτε πέσει στα χέρια του, από υπολογιστές, κινητά, gadgets μέχρι φωτογραφικές μηχανές ( Μετά δεν λειτουργεί Τίποτα!).
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης