Εμφανίζονται οι λεπτομέρειες της κάμερας της σειράς Oppo Find X6

Μετά τη διαρροή προδιαγραφών της σειράς Oppo Find X6 της περασμένης εβδομάδας, ο γνωστός tipster Digital Chat Station μοιράστηκε τώρα περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις κάμερες της σειράς OPPO Find X6.

Εμφανίζονται οι λεπτομέρειες της κάμερας της σειράς Oppo Find X6

Η Oppo αποκάλυψε τη πολύ επιτυχημένη σειρά Oppo Find X5 αυτόν τον Φεβρουάριο, επομένως η σειρά X6 μπορεί να αναμένεται περίπου την ίδια ώρα του επόμενου έτους. Το Oppo Find X6 θα φέρει μια κύρια κάμερα 50MP μαζί με μια μονάδα ultrawide 50MP και έναν τηλεφακό 32MP.

Το Oppo Find X6 Pro θα διαθέτει πιθανότατα τρεις μονάδες 50MP για την κύρια, την υπερ-ευρυγώνια και την κάμερα τηλεφακό του. Εκτός από τα δύο τηλέφωνα της σειράς Oppo Find X6, η νέα συμβουλή προτείνει ότι το OnePlus 11 θα φέρει μια κύρια κάμερα 50MP, 48MP ultrawide snapper και έναν τηλεφακό 32MP.

Σε άλλες διαρροές και φήμες, μάθαμε πρόσφατα ότι το Oppo Find X6 Pro αναμένεται να κυκλοφορήσει με το επερχόμενο chipset Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, ενώ το κανονικό Find X6 θα χρησιμοποιεί το Snapdragon 8+ Gen 1 SoC. Είναι βέβαιο ότι θα λάβουμε περισσότερες λεπτομέρειες για τη σειρά Oppo Find X6 τις επόμενες εβδομάδες και θα φροντίσουμε να μην σας κρατήσουμε ενημερωμένους για ότι νεότερο μάθουμε.

Ακολουθήστε μας στο
facebook | Instagram | Google News

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Και πάντα υπάρχει κάποιος που θέλει να γράφει αλλά να μην φαίνεται το όνομα του και η φωτογραφία του
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης