Διαρροή εικόνας του Xiaomi 13 Pro αποκαλύπτει γνώριμη σχεδίαση, MIUI 14 και Snapdragon 8 Gen 2

Η πρώτη hands-on εικόνα του Xiaomi 13 Pro εμφανίστηκε στο διαδίκτυο, μήνες πριν από την άφιξη της συσκευής. Με οικείο σχεδιασμό, το Xiaomi 13 Pro διαθέτει chipset Snapdragon 8 Gen 2 και 12 GB μνήμης RAM, μεταξύ άλλων χαρακτηριστικών.

Διαρροή εικόνας του Xiaomi 13 Pro αποκαλύπτει γνώριμη σχεδίαση, MIUI 14 και Snapdragon 8 Gen 2

Το Xiaomiui ισχυρίζεται ότι έχει αποκαλύψει μια hands-on φωτογραφία του Xiaomi 13 Pro, μήνες πριν από την ανακοίνωση της συσκευής. Συνήθως, η Xiaomi κυκλοφορεί νέες ναυαρχίδες κατά τη διάρκεια του χειμώνα, αλλά μόνο στην Κίνα.

Όπως απέδειξαν οι σειρές Xiaomi Mi 11 και Xiaomi 12, οι παγκόσμιες κυκλοφορίες χρειάζονται συχνά μερικούς μήνες για να εμφανιστούν στις υπόλοιπες αγορές. Με βάση προηγούμενες φήμες, η σειρά Xiaomi 13 θα μπορούσε να κάνει το ντεμπούτο της τον Νοέμβριο, έναν μήνα πριν από την επέτειο της σειράς Xiaomi 12.

Όπως δείχνει η εικόνα που ενσωματώνεται παρακάτω, η συσκευή που εμφανίζεται είναι «nuwa», μια κωδική ονομασία που εμφανίστηκε τον Ιούνιο. Εκείνη την εποχή, το Xiaomiui πίστευε ότι το 'nuwa' αντιπροσώπευε το Xiaomi 13, με το 'fuxi' να αποδίδεται ως κωδικό όνομα του Xiaomi 13 Pro. Φαινομενικά χωρίς λόγο, ο ιστότοπος έχει ανατρέψει τον ισχυρισμό αυτό και τώρα ισχυρίζεται ότι το 'nuwa' είναι το κωδικό όνομα του Xiaomi 13 Pro.

Ανεξάρτητα από αυτό, η εικόνα περιέχει επίσης τον αριθμό μοντέλου «2210132C» που παρατήρησε το Xiaomiui σε μια βάση δεδομένων IMEI τον Μάιο. Στη συνέχεια, η Xiaomi κατοχύρωσε το «2210132G» στην Ευρασιατική Οικονομική Επιτροπή (EEC), την παγκόσμια έκδοση του «2210132C», την οποία η Xiaomi σκοπεύει να πουλήσει μόνο στην Κίνα.

xiaomi 13 pro specs leaks

Επιπλέον, το στιγμιότυπο οθόνης δείχνει ότι το 'nuwa' διαθέτει 12 GB μνήμης RAM, μια πρώιμη κατασκευή MIUI 14 και το 'kailua', το φημολογούμενο κωδικό όνομα της Qualcomm για τον Snapdragon 8 Gen 2. Παρεμπιπτόντως, το στιγμιότυπο οθόνης υποδηλώνει ότι ο Snapdragon 8 Gen 2 τρέχει έως και 3 GHz στον κύριο πυρήνα του, σε αντίθεση με προηγούμενες διαρροές.

Ίσως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το Xiaomi 13 Pro μοιάζει επίσης με τον προκάτοχό του, με μια κεντρική οπή στην οθόνη και μια διακριτικά κυρτή οθόνη. Αν και δεν έχει διαρρεύσει ακόμη μια εικόνα του Xiaomi 13 Pro, η συσκευή αναμένεται να διαθέτει έναν αισθητήρα 1 ιντσών ως κύρια κάμερα, όπως και το Vivo X90 Pro Plus και το Oppo Find X6 Pro.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Web designer τα τελευταία 12 χρόνια. Στον ελεύθερο του χρόνο παιδεύεται (και παιδεύει) με οτιδήποτε πέσει στα χέρια του, από υπολογιστές, κινητά, gadgets μέχρι φωτογραφικές μηχανές ( Μετά δεν λειτουργεί Τίποτα!).
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης