Το Realme Watch 3 έρχεται στην Ευρώπη με 69,99 € με τεράστια οθόνη

Η Realme πουλά τώρα το realme Watch 3 στην Ευρώπη, ένα οικονομικό smartwatch με οθόνη 1,8 ιντσών. Διαθέσιμο σε γκρι χρώμα, το Realme Watch 3 προσφέρει 24/7 παρακολούθηση του καρδιακού παλμού και του επιπέδου οξυγόνου στο αίμα, μαζί με πάνω από 100 προσόψεις ρολογιού και λειτουργίες άσκησης.

Το Realme Watch 3 έρχεται στην Ευρώπη με 69,99 € με τεράστια οθόνη

Η Realme ξεκίνησε αθόρυβα να πουλά το Watch 3 στην Ευρώπη, σχεδόν δύο μήνες μετά την εισαγωγή του στην Ινδία. Δεν πρέπει να συγχέεται με το νεότερο realme Watch 3 Pro, το realme Watch 3 έχει διαστάσεις 45 x 37 x 11,5 mm και ζυγίζει 54 g. Όπως και άλλα έξυπνα ρολόγια Realme, το Watch 3 βασίζεται σε ένα αποκλειστικό λειτουργικό σύστημα που διατίθεται με περισσότερες από 110 αθλητικές λειτουργίες, παρόμοια ποσότητα προσόψεων ρολογιού και πολλαπλές εφαρμογές παρακολούθησης της υγείας.

realme watch3 colors

Αντίστοιχα, το Watch 3 μπορεί να παρακολουθεί τον καρδιακό σας ρυθμό, καθώς και να παρακολουθεί τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα σας μέσω ενός αισθητήρα SpO2. Επιπλέον, το smartwatch μπορεί να δέχεται και να πραγματοποιεί τηλεφωνικές κλήσεις, αν και μόνο όταν βρίσκεται στην εμβέλεια του ζευγαρωμένου smartphone του. Σύμφωνα με τη Realme, το ενσωματωμένο πληκτρολόγιο κλήσης, η λίστα επαφών και το μικρόφωνο καθιστούν δυνατή την έναρξη μιας τηλεφωνικής κλήσης απευθείας από το Watch 3. Ωστόσο, το Watch 3 δεν διαθέτει μόντεμ LTE, επομένως δεν μπορεί να συνδεθεί σε ένα δίκτυο κινητής τηλεφωνίας από μόνο του.

Επιπλέον, το Watch 3 διαθέτει οθόνη 1,8 ιντσών που λειτουργεί σε έως και 500 nits με εγγενή ανάλυση 240 x 286 pixel. Επί του παρόντος, το Realme Watch 3 πωλείται για 69,99 € στην Ευρώπη, αλλά μόνο στο γκρι χρώμα του. Για κάποιο λόγο, η εταιρεία δεν έχει φέρει ακόμα τη μαύρη έκδοση στην αγορά στην Ευρώπη.

Δεν γνωρίζουμε ακόμα πότε θα έρθει στα ράφια των καταστημάτων επίσημα στην Ελλάδα αλλά όπως όλα δείχνουν δεν θα υπάρξει μεγάλη καθυστέρηση. 

Ακολουθήστε μας στο
facebook | Instagram | Google News

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Web designer τα τελευταία 12 χρόνια. Στον ελεύθερο του χρόνο παιδεύεται (και παιδεύει) με οτιδήποτε πέσει στα χέρια του, από υπολογιστές, κινητά, gadgets μέχρι φωτογραφικές μηχανές ( Μετά δεν λειτουργεί Τίποτα!).
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης