Οι φωτογραφίες ProRAW 48 MP του iPhone 14 Pro καταλαμβάνουν περισσότερο από 80 MB χώρου

Η Apple ανακοίνωσε τις νέες της συσκευές iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, επιβεβαιώνοντας ότι και τα δύο είναι σε θέση να τραβήξουν φωτογραφίες ProRAW 48 megapixel με τις βελτιωμένες κάμερές τους.

Οι φωτογραφίες ProRAW 48 MP του iPhone 14 Pro καταλαμβάνουν περισσότερο από 80 MB χώρου

Ενώ οι κάμερες κανονικά θα μειώσουν αυτές τις εικόνες 48 megapixel σε τυπικές 12 megapixel, η χρήση της μορφής εικόνας ProRAW θα δημιουργήσει μια πλήρη εικόνα 48 megapixel. Και αυτές οι εικόνες θα είναι μεγάλες, πολύ μεγάλες για να είμαστε πιο ακριβείς. Τόσο μεγαλές που θα φτάνουν τα 80MP.

Όπως φαίνεται σε ένα σύντομο βίντεο από τη Sarah Dietschy, μια φωτογραφία που τραβήχτηκε με την κύρια κάμερα του iPhone 14 Pro καταλάμβανε 80,4 MB χώρο στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο της συσκευής, υποδηλώνοντας ότι όσοι φωτογραφίζουν συχνά σε ProRAW ίσως χρειαστεί να επιλέξουν κάτι άλλο από τη βασική διαμόρφωση των 128 GB.

iphone 14 80MP

Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι αυτό ισχύει μόνο για λήψη σε μορφή ProRAW. Όποιος δημιουργεί τυπικές φωτογραφίες χρησιμοποιώντας ένα iPhone 14 Pro ή iPhone 14 Pro Max θα δει ότι οι εικόνες παραμένουν στο ίδιο μέγεθος με τα τρέχοντα μοντέλα iPhone 13.

Η μορφή ProRAW είναι αυτή που έχει σχεδιαστεί για φωτογράφους που θέλουν να καταγράψουν όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες στο σημείο λήψης μιας φωτογραφίας. Στη συνέχεια, μπορούν να επεξεργαστούν την εικόνα με περισσότερους τρόπους από ό,τι θα μπορούσαν αν είχαν τραβήξει τη φωτογραφία σε άλλη μορφή, όπως JPG.

Ακολουθήστε μας στο
facebook | Instagram | Google News

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Web designer τα τελευταία 12 χρόνια. Στον ελεύθερο του χρόνο παιδεύεται (και παιδεύει) με οτιδήποτε πέσει στα χέρια του, από υπολογιστές, κινητά, gadgets μέχρι φωτογραφικές μηχανές ( Μετά δεν λειτουργεί Τίποτα!).
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης