Δείτε πώς η φημολογούμενη νέα εγκοπή θα εμφανίζεται στην οθόνη στα μοντέλα iPhone 14 Pro αυτή τη στιγμή!

Πριν από λίγες μέρες σας είπαμε ότι οι πιο πρόσφατες εικασίες για το iPhone 14 Pro και το iPhone 14 Pro Max απαιτούν η πλάγια οπή σε σχήμα i, η οποία αντικαθιστά την εγκοπή να είναι ένα μακρύ άνοιγμα σε σχήμα χαπιού. Η οπή θα φιλοξενήσει την μπροστινή κάμερα, την True Depth Camera for Face Time, τον αισθητήρα εγγύτητας και άλλα.

Δείτε πώς η φημολογούμενη νέα εγκοπή θα εμφανίζεται στην οθόνη στα μοντέλα iPhone 14 Pro αυτή τη στιγμή!

Αναρωτιέστε πώς θα μοιάζουν οι οθόνες των iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max με τη νέα οπή σε σχήμα χαπιού στο επάνω μέρος της οθόνης; Λοιπόν, χάρη σε μια έξυπνη ιδέα που σκέφτηκε ο δημιουργός της ιδέας Ian Zelbo, αν έχετε ένα iPhone 13 Pro ή ένα iPhone 13 Pro Max, μπορείτε να δείτε μόνοι σας αυτή τη στιγμή.

Ο Zelbo απλά δημιούργησε νέα ταπετσαρία για τα μοντέλα iPhone 13 Pro που έχει την οπή σε σχήμα χαπιού στο κάτω μέρος. Εάν τοποθετήσετε την ταπετσαρία στο τηλέφωνό σας και την κρατήσετε ανάποδα, θα μπορείτε να δείτε πώς η γραμμή επηρεάζει την οθόνη στα επερχόμενα μοντέλα. Είναι ένα λαμπρό σχέδιο. Δείτε πώς μπορείτε να το βάλετε σε κίνηση (είναι αρκετά εύκολο).

Με το iPhone 13 Pro ή το iPhone 13 Pro Max, κάντε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο.
Πατήστε στην εικόνα για να μεταφερθεί σε ολόκληρη τη σελίδα.
Γυρίστε το τηλέφωνό σας ανάποδα και θα έχετε μια ιδέα για το τι να περιμένετε από τα επερχόμενα μοντέλα iPhone 14 Pro.

Δυστυχώς δεν μπορούμε να την δούμε πως θα φαίνεται σε λειτουργία αλλά μπορούμε να πάρουμε μια εεικόνα για το πως θα φαίνεται στην οθόνη και πόσο χώρο θα καταλαμβάνει.

Στις 7 Σεπτεμβρίου, η Apple αναμένεται να αποκαλύψει τέσσερις νέες συσκευές iPhone ξεκινώντας με το iPhone 14 6,1 ιντσών, το iPhone 14 Max (ή Plus 6,7 ιντσών), το iPhone 14 Pro 6,1 ιντσών και το iPhone 14 Pro Max 6,7 ιντσών. Τα μη Pro μοντέλα θα τροφοδοτούνται από το chipset 5nm A15 Bionic που τροφοδοτεί αυτήν τη στιγμή τη σειρά iPhone 13. Τα μοντέλα iPhone 14 Pro θα είναι εξοπλισμένα με το chipset A16 Bionic 4nm, το οποίο θα πρέπει να είναι πιο ισχυρό και ενεργειακά αποδοτικό από το A15 Bionic.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι συσκευές iPhone 14 που δεν είναι Pro θα συνεχίσουν να έχουν την εμβληματική εγκοπή. Τόσο οι μονάδες Pro όσο και οι μη Pro θα διαθέτουν 6 GB RAM, αν και τα πιο ακριβά μοντέλα θα πρέπει να έχουν την ταχύτερη έκδοση LPDDR5. Και φυσικά, τα μοντέλα Pro θα είναι εξοπλισμένα με τρίτη κάμερα (Telephoto) και μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης 120Hz για τις οθόνες. Μιλώντας για τις οθόνες, τα μοντέλα Pro θα έχουν επίσης πάνελ υψηλότερης ποιότητας από τις λιγότερο ακριβές μονάδες.

GiveAway: Κέρδισε ένα realme C30 από το Techfreaks.gr 

Ακολουθήστε μας στο
facebook | Instagram | Google News

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Και πάντα υπάρχει κάποιος που θέλει να γράφει αλλά να μην φαίνεται το όνομα του και η φωτογραφία του
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης