Διαρροή render του Xiaomi 12T Pro και του Redmi Pad δείχνει μια κάμερα 200 MP για τον διάδοχο του Xiaomi 11T Pro

Μια νέα διαρροή φέρεται τώρα να επιδεικνύει το Redmi Pad και το Xiaomi 12T Pro πριν από την κυκλοφορία τους. Το τελευταίο φαίνεται να διαθέτει κάμερα 200 MP όπως φημολογείται, με γλώσσα σχεδίασης στο πίσω μέρος που συνάδει με άλλα τηλέφωνα της σειράς Xiaomi 12 φέτος.

Διαρροή render του Xiaomi 12T Pro και του Redmi Pad δείχνει μια κάμερα 200 MP για τον διάδοχο του Xiaomi 11T Pro

Η Xiaomi αναμένεται να αποκαλύψει τη σειρά Xiaomi 12T αργότερα αυτόν τον μήνα και στο δίδυμο μπορεί να ενταχθεί το πρώτο tablet της εταιρείας με το σήμα Redmi, το Redmi Pad. Αν και τίποτα από αυτά δεν έχει επιβεβαιωθεί, έχουν εμφανιστεί renders που απεικονίζουν το Xiaomi 12T Pro μαζί με το Redmi Pad.

Είναι σημαντικό να επισημάνουμε ότι η πηγή της εικόνας που διέρρευσε δεν έχει επιβεβαιωθεί. Λείπουν οι λεπτομέρειες ενός επίσημου render, ωστόσο. Η εικόνα δείχνει μόνο το πίσω μέρος των δύο συσκευών: το Xiaomi 12T Pro διατηρεί τη σχεδίαση της μονάδας κάμερας της Xiaomi για αυτήν τη γενιά με μια μεγάλη κύρια κάμερα και δύο κατακόρυφα στοιβαγμένους φακούς ακριβώς από κάτω. Ωστόσο, στη μονάδα αναγράφεται η ένδειξη "200 MP", επιβεβαιώνοντας προηγούμενες φήμες.

Xiaomi 12T Pro and Redmi Pad render

Σύμφωνα με προηγούμενες αναφορές, το Xiaomi 12T Pro θα είναι εξοπλισμένο με το ISOCELL HP1 200 MP 1/1,22 ιντσών — τον ίδιο αισθητήρα που βρίσκουμε στο Moto X30 Pro και το επερχόμενο Moto Edge 30 Ultra. Αυτός ο αισθητήρας δεν θαμπώνει τόσο πολύ όσο ο IMX989 1 ιντσών στο Xiaomi 12S Ultra, αλλά εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι είναι ένας από τους πιο premium αισθητήρες CMOS στην αγορά.

GiveAway: Κέρδισε ένα realme C30 από το Techfreaks.gr 

Στην φωτογραφία, φυσικά, είναι και το Redmi Pad. Δεν υπάρχει σχεδόν πολλή δραστηριότητα στο πίσω μέρος οποιουδήποτε tablet, αλλά το Redmi Pad φαίνεται να διαθέτει μια κύρια κάμερα 8 MP. Τα προσιτά tablet όπως το Realme Pad X και το OPPO Pad Air διαθέτουν επίσης πίσω κάμερες 8 MP— οπότε δεν υπάρχουν εκπλήξεις εδώ. Όπως αναφέρθηκε χθες, το Redmi Pad αναμένεται να είναι εξοπλισμένο με Helio G99.

Ακολουθήστε μας στο
facebook | Instagram | Google News

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Web designer τα τελευταία 12 χρόνια. Στον ελεύθερο του χρόνο παιδεύεται (και παιδεύει) με οτιδήποτε πέσει στα χέρια του, από υπολογιστές, κινητά, gadgets μέχρι φωτογραφικές μηχανές ( Μετά δεν λειτουργεί Τίποτα!).
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης