Το OnePlus 11 Pro είναι πιθανό να έχει καλύτερο υλικό κάμερας από το Xiaomi 12S Ultra

Μετά από αναφορές την περασμένη εβδομάδα που υποστήριξαν ότι το OnePlus 11 Pro θα είναι ένα ανανεωμένο OPPO Find X6 Pro, η ίδια πηγή έχει τώρα παράσχει ορισμένες προδιαγραφές κάμερας του Find X6 Pro+ και του OnePlus 11 Pro κατ' επέκταση, ενδεχομένως.

Το OnePlus 11 Pro είναι πιθανό να έχει καλύτερο υλικό κάμερας από το Xiaomi 12S Ultra

Την περασμένη εβδομάδα, μια διαρροή αποκάλυψε ότι το OnePlus 11 Pro θα κυκλοφορούσε ως ανανεωμένο OPPO Find X6 Pro το επόμενο έτος. Η ίδια πηγή επιστρέφει με περισσότερες πληροφορίες για το Find X6 Pro, με το τηλέφωνο ναυαρχίδα τώρα να διαθέτει καλύτερες κάμερες από το Xiaomi 12S Ultra.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κορυφαίο μοντέλο της OPPO για το 2023, πιθανότατα το OPPO Find X6 Pro, θα προσφέρει καλύτερες "προδιαγραφές εικόνας" από το Xiaomi 12S Ultra. Ο χρήστης παρέχει περισσότερες πληροφορίες για το τηλέφωνο: θα διαθέτει μια κύρια κάμερα 1 ιντσών, την 50 MP IMX766 ως συσκευή λήψης εξαιρετικά ευρείας γωνίας και μια κάμερα "υψηλής ποιότητας περισκοπίου σούπερ ζουμ". Τέλος, ο leaker ισχυρίζεται ότι η OPPO θα συνεχίσει να εξοπλίζει τα άλλα τηλέφωνά της με διπλές ρυθμίσεις IMX766 50 MP το επόμενο έτος.

Ενώ η διαρροή διαφημίζει αυτές τις λεπτομέρειες μόνο για το κορυφαίο μοντέλο Find X6 της OPPO, πιθανότατα το Find X6 Pro, η ίδια πηγή ισχυρίστηκε πρόσφατα ότι το Find X6 Pro θα παρουσιαζόταν ως OnePlus 11 Pro. Υπάρχει πιθανότητα το OnePlus 11 Pro να είναι εξοπλισμένο με αυτά τα εντυπωσιακά κομμάτια υλικού κάμερας, αν και δεν θα ήταν περίεργο αν καταφέρει να διαφέρει από το OPPO Find X6 Pro σε αυτό το τμήμα.

Συγκρίνοντας το OnePlus 10 Pro και το Find X5 Pro, για παράδειγμα, και τα δύο τηλέφωνα διαθέτουν πανομοιότυπες οθόνες και υλικό απόδοσης, αλλά εξακολουθούν να καταφέρνουν να μην μοιράζονται το ίδιο υλικό πίσω κάμερας. Πολλοί θαυμαστές της OnePlus θα ελπίζουν ότι αυτό θα αλλάξει την επόμενη φορά.

Ακολουθήστε μας στο
facebook | Instagram | Google News

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Και πάντα υπάρχει κάποιος που θέλει να γράφει αλλά να μην φαίνεται το όνομα του και η φωτογραφία του
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης