Βίντεο και οι εικόνες δείχνουν το σκούρο μωβ και το μπλε iPhone 14 Pro Max και την προσαρμοσμένη γραμμή κατάστασης

Η Apple επιβεβαίωσε την εκδήλωση Far Out για τις 7 Σεπτεμβρίου, όπου πιθανότατα θα ανακοινώσει τη σειρά iPhone 14, το Apple Watch Series 8 και δύο άλλα μοντέλα ρολογιών, καθώς και τα νέα AirPods. Τα νέα τηλέφωνα αναμένεται να κυκλοφορήσουν στα ράφια στις 16 Σεπτεμβρίου.

Βίντεο και οι εικόνες δείχνουν το σκούρο μωβ και το μπλε iPhone 14 Pro Max και την προσαρμοσμένη γραμμή κατάστασης

Ο σχεδιασμός είναι πιθανότατα κλειδωμένος σε αυτό το σημείο και αν αναρωτιέστε τι αλλαγές να περιμένετε, πολλοί χρήστες έχουν δημοσιεύσει εικόνες από μονάδες dummy του iPhone 14 Pro Max.

Ένα νέο βίντεο ανέβηκε στο Weibo Weibo που δείχνει ένα ομοίωμα από το Purple iPhone 14 Pro Max.

Τα iPhone 14 6,1 ιντσών και iPhone 14 Max 6,7 ιντσών αναμένεται να διατηρήσουν τη σχεδίαση των ομολόγων τους του 2021. Το iPhone 14 Pro 6,1 ιντσών και το iPhone 14 Pro Max 6,7 ιντσών, από την άλλη πλευρά, είναι πολύ πιθανό να έχουν εγκοπές σε σχήμα χαπιού και οπές στην οθόνη, κάπως παχύτερες διαστάσεις και μεγαλύτερο εξόγκωμα κάμερας, επομένως, φυσικά, υπάρχει περισσότερη περιέργεια σχετικά με το σχεδιασμό τους.

Οι Tipsters DuanRui και Yogesh Brar έχουν δημοσιεύσει μερικές φωτογραφίες από dummy μονάδες τυων iPhone 14 Pro Max, πιθανότατα συλλεγμένες από τον κινεζικό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Weibo, σε όλα τα αναμενόμενα χρώματα (εικόνα κεφαλίδας), συμπεριλαμβανομένου του νέου Purple. Είναι πολύ πιο σκούρο από το παστέλ μωβ του iPhone 12 και φαίνεται εντυπωσιακό.

Επίσης, σε αντίθεση με ό,τι είχε πει μια φήμη, δεν φαίνεται ότι θα έχουμε επιλογή Green και αντί για Sierra Blue, μπορούμε να περιμένουμε μια πιο βαθιά μπλε απόχρωση. Είναι επίσης πιθανό αυτές οι μονάδες τελικά να μην αντιπροσωπεύουν με ακρίβεια τις πραγματικές αποχρώσεις.

Δεδομένου ότι έχουμε δει πολλές εικονικές μονάδες, καθώς και διαρρεύσαντα renders στο παρελθόν, δεν υπάρχει μεγάλη έκπληξη εδώ, αλλά υπάρχουν ακόμα δύο πράγματα που αξίζει να δούμε.

iphone 14 pro max leak screen

Το πρώτο είναι η ρύθμιση των εγκοπών, επειδή οι προηγούμενες εικονικές μονάδες τις στερούνταν, και στην πραγματικότητα υπήρχε μόνο ένα εικονικό μοντέλο που έδειχνε την αντικατάσταση της εγκοπής, και αυτό επίσης όχι καθαρά. Μια καλύτερη εμφάνιση προσφέρθηκε από ένα προστατευτικό οθόνης.

Οι νέες εικόνες δείχνουν το i-cutout από κοντά και όπως είχαν δείξει προηγούμενες αναφορές, καταλαμβάνει πολύ χώρο και από αυτή την άποψη, δεν είναι τεράστια βελτίωση σε σχέση με την εγκοπή, αλλά τελικά δεν καταλαμβάνει τόσο πολύ χώρο όπως η εγκοπή, καθώς η νεκρή περιοχή έχει αφαιρεθεί, και αυτό δίνει στην οθόνη μια πιο προσεγμένη εμφάνιση.

iphone 14 pro max leak cutout

Εκτός από αυτό, όπως είχαν πει προηγούμενες αναφορές, το πλαίσιο της κάμερας είναι πλέον παχύτερο και η φημολογούμενη νέα κάμερα 48MP είναι προφανώς αυτό που απαιτούσε αυτήν την αλλαγή. Υπήρχαν επίσης κάποιες φήμες ότι τα τηλέφωνα έχουν υψηλότερη αναλογία διαστάσεων για να ανταποκρίνονται στις σχεδιαστικές αλλαγές, αλλά αυτό είναι δύσκολο να διαπιστωθεί από αυτές τις φωτογραφίες.

Δεδομένου ότι το επάνω τμήμα θα είναι διαφορετικό και θα υπάρχει περισσότερος ελεύθερος χώρος, είναι λογικό να αναμένουμε κάποιες αλλαγές στη γραμμή κατάστασης και ο χρήστης ShrimpApplePro, ο οποίος ήταν ο πρώτος που αποκάλυψε ότι η εγκοπή θα εξαφανιζόταν, δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο οθόνης που προφανώς έχει ληφθεί από προέκδοση της μονάδας iPhone 14 Pro Max. Σε σύγκριση με το iPhone 13 Pro Max, η γραμμή κατάστασης βρίσκεται λίγο πιο κάτω και πιο δεξιά, κάτι που δεν είναι μια πρωτοποριακή αλλαγή, αλλά είναι ωστόσο ενδιαφέρον να το δούμε.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Web designer τα τελευταία 12 χρόνια. Στον ελεύθερο του χρόνο παιδεύεται (και παιδεύει) με οτιδήποτε πέσει στα χέρια του, από υπολογιστές, κινητά, gadgets μέχρι φωτογραφικές μηχανές ( Μετά δεν λειτουργεί Τίποτα!).
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης