Πάνω από 500 εκατομμύρια παλιά τηλέφωνα Samsung λαμβάνουν ενημέρωση επιδιόρθωσης GPS

Η Samsung προς μεγάλη έκπληξη όλων ανακοινώνει μια ενημέρωση επιδιόρθωσης GPS σε εκατομμύρια ξεπερασμένα τηλέφωνα Samsung Galaxy, σε πρόσφατη ανάπτυξη. Από αυτόν τον μήνα, το παλαιότερο Galaxy J7 έλαβε την επιδιόρθωση σταθερότητας GPS με την πιο πρόσφατη ενημέρωση λογισμικού. Ωστόσο, αυτή ήταν μόνο η αρχή.

Πάνω από 500 εκατομμύρια παλιά τηλέφωνα Samsung λαμβάνουν ενημέρωση επιδιόρθωσης GPS

Η εταιρεία επεκτείνει τώρα την ίδια επιδιόρθωση με τη νέα ενημέρωση για 500 εκατομμύρια+ παλιά τηλέφωνα Galaxy. Αυτές οι συσκευές περιλαμβάνουν τα Galaxy S5 Neo, Galaxy Alpha, Galaxy A7, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S7 Edge, Galaxy S8, Galaxy S8 Plus, Galaxy S9, Galaxy S9+, Galaxy Note 8, Galaxy Note 9 και Galaxy Note 9.

Καμία από αυτές τις συσκευές δεν είναι κατάλληλη για μία μόνο ενημέρωση λογισμικού και κανείς δεν θα περίμενε αυτήν την έκπληξη. Ωστόσο, η Samsung συνεχίζει να κινείται παρέχοντας όχι μόνο τη σταθερότητα του συστήματος, αλλά και την ενημέρωση επιδιόρθωσης σταθερότητας GPS για αυτά τα μοντέλα, ώστε να παρέχει στους χρήστες σωστές υπηρεσίες εντοπισμού θέσης, πλοήγησης και χρονισμού.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι αυτές οι ενημερώσεις δεν έχουν έρθει με την πιο πρόσφατη ενημέρωση κώδικα ασφαλείας. Το πρόγραμμα παρακολούθησης ενημερώσεων της εταιρείας για αυτά τα τηλέφωνα αναφέρει μόνο μια επιδιόρθωση σταθερότητας GPS, εκτός από το Galaxy S6 του οποίου το αρχείο αλλαγής αναφέρει επίσης ορισμένες πρόσθετες διορθώσεις και νέες/βελτιωμένες λειτουργίες. Αλλά λαμβάνουν ενημερώσεις, αυτό είναι μεγάλη υπόθεση.

Το Samsung Galaxy S5 Neo κυκλοφόρησε το 2015 και πρόσφατα γιόρτασε την έβδομη επέτειό του. Το Galaxy Alpha, από την άλλη, είναι ακόμα πιο παλιό. Κυκλοφόρησε το 2014, ήταν το πρώτο τηλέφωνο Samsung που υιοθέτησε μια πιο premium εξωτερική σχεδίαση με συμπαγές πλαίσιο αλουμινίου.

Οι πελάτες της Samsung αυτών των συσκευών που αναφέρονται παραπάνω μπορούν να πραγματοποιήσουν λήψη και εγκατάσταση της πιο πρόσφατης ενημέρωσης μεταβαίνοντας στις ενότητες Ρυθμίσεις και ενημέρωση λογισμικού στα τηλέφωνά τους.

Πολιτική ενημέρωσης λογισμικού της Samsung για το 2022:

Η Samsung έχει κερδίσει επάξια τη φήμη για αξιόπιστες, τακτικές ενημερώσεις και υποστήριξη λογισμικού τα τελευταία χρόνια. Παρείχε τρεις σημαντικές ενημερώσεις Android και τέσσερα χρόνια ενημερώσεων κώδικα ασφαλείας στα κορυφαία τηλέφωνά της.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με τη νέα πολιτική ενημέρωσης λογισμικού της εταιρείας που κυκλοφόρησε στις αρχές του 2022, θα παρέχει τέσσερες μεγάλες ενημερώσεις Android εκτός από πέντε χρόνια ενημερώσεων κώδικα ασφαλείας σε κορυφαία και επιλεγμένα τηλέφωνα μεσαίας κατηγορίας της σειράς Galaxy A.

Ακολουθήστε μας στο
facebook | Instagram | Google News

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Και πάντα υπάρχει κάποιος που θέλει να γράφει αλλά να μην φαίνεται το όνομα του και η φωτογραφία του
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης