Δεν θα δούμε σημαντικές σχεδιαστικές αλλαγές στο Samsung Galaxy S23 Ultra

Η σχεδίαση και οι διαστάσεις του Samsung Galaxy S23 Ultra θα παραμένουν ως επί το πλείστον αμετάβλητες σύμφωνα με νέες πληροφορίες. Όπως όλα δείχνουν η Samsung σκέφτεται να κρατήσει τον ίδιο σχεδιασμό αλλά και διαστάσεις του Galaxy S22 Ultra στο Samsung Galaxy S23 Ultra.

Δεν θα δούμε σημαντικές σχεδιαστικές αλλαγές στο Samsung Galaxy S23 Ultra

Το Samsung Galaxy S23 Ultra θα διατηρήσει την ορθογώνια σχεδίαση του Galaxy S22 Ultra και θα επικεντρωθεί σε άλλες βελτιώσεις. Σύμφωνα με τον γνωστό leaker Ice universe, το επόμενο Ultra θα είναι 0,1 mm ή 0,2 mm ευρύτερο, αλλά θα διατηρήσει το πάχος των 8,9 mm, την μπαταρία των 5.000 mAh και την οθόνη 6,8 ιντσών 1440x3088 px.

Το boxier σχήμα ταίριαζε καλά στο Galaxy S22 Ultra, καθώς επέτρεπε τη διατήρηση της μεγάλης μπαταρίας και την ενσωμάτωση ενός ενσωματωμένου S-Pen. Και από ότι φαίνεται η Samsung σκέφτεται να διατηρήσει αυτόν τον ο οποίος απέδωσε αρκετά καλά στο Samsung S22 Ultra σύμφωνα με τις πωλήσεις του.

GiveAway: Κέρδισε ένα realme C30 από το Techfreaks.gr

Οι πιο σημαντικές αλλαγές με το Galaxy S23 Ultra θα είναι ένα νέο τσιπ, αυτή τη στιγμή φαίνεται πιθανό ότι θα είναι ένα Snapdragon 8 Gen 2, οι βελτιώσεις που μπορεί να κάνει η Samsung στο λογισμικό, μέσω ενός μελλοντικού OneUI 5.

Μια άλλη αλλαγή που φημολογείται είναι ο νέος αισθητήρας κάμερας 200MP, ο ISOCELL HP2. Θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει pixel 0,60 μm. Οι υπόλοιπες κάμερες αναμένεται να έχουν τις ίδιες εστιακές αποστάσεις - 3x, 10x και ultrawide, με πιθανές τροποποιήσεις στους αντίστοιχους αισθητήρες τους.

Ακολουθήστε μας στο
facebook | Instagram | Google News

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Και πάντα υπάρχει κάποιος που θέλει να γράφει αλλά να μην φαίνεται το όνομα του και η φωτογραφία του
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης