Μια αναφορά λέει ότι το Galaxy S23 Ultra θα διαθέτει κύρια κάμερα 200 megapixel

Το επόμενο υβριδικό τηλέφωνο της σειράς Samsung Note/S, το Galaxy S23 Ultra, είναι σχεδόν εγγυημένο ότι θα έχει μια εντυπωσιακή κύρια κάμερα 200MP. Η Samsung έμεινε με τον ίδιο αριθμό 108MP megapixel για τις τελευταίες τρεις γενιές premium smartphone της σειράς S.

Μια αναφορά λέει ότι το Galaxy S23 Ultra θα διαθέτει κύρια κάμερα 200 megapixel

Ενώ ορισμένοι μπορεί να υποστηρίξουν ότι η μονάδα παρείχε περισσότερα από αρκετά megapixel, έχει περάσει καιρός από τότε που η Samsung ανακοίνωσε τον αισθητήρα 200MP και η νοτιοκορεάτικη εταιρεία είναι πιθανώς έτοιμη για την εκκίνηση μιας συσκευής με αυτό τον αισθητήρα.

Το ETNews αναφέρει ότι η μονάδα Mobile Experience (MX) της Samsung Electronics ενημέρωσε τον συνεργάτη της κάμερας ότι το S23 Ultra θα είναι εξοπλισμένο με κύρια κάμερα 200MP, ώστε να αρχίσουν να εργάζονται σε σχετικά εξαρτήματα.

Η Samsung ανακοίνωσε την πρώτη της κάμερα smartphone 200MP, την ISOCELL HP1 πέρυσι, και τον Ιούνιο, η εταιρεία παρουσίασε μια άλλη έκδοση της που ονομάζεται ISOCELL HP3. Το Motorola X30 Pro που κυκλοφόρησε πρόσφατα είναι το πρώτο smartphone που διαθέτει το HP1 και η Xiaomi λέγεται επίσης ότι εργάζεται σε τηλέφωνο με κάμερα 200MP.

Αν αναρωτιέστε αν η Samsung παρέλειψε τον αριθμό έκδοσης HP2, αυτό δεν ισχύει. Προφανώς, υπάρχει αλλά η Samsung το έχει κρατήσει για το S23 Ultra και αναμένεται να έχει διαφορετικές -και ίσως καλύτερες- προδιαγραφές από τα HP1 και HP3.

Το Galaxy S22 Ultra είναι ένα από τα καλύτερα τηλέφωνα με κάμερα και εκτός από μια κύρια κάμερα 108MP, διαθέτει μονάδα υπερευρείας 12MP, τηλεφακό περισκοπίου 10MP με οπτικό ζουμ 10x και τηλεφακό 10MP με οπτικό ζουμ 3x. Φήμες υποδηλώνουν ότι ο διάδοχός του θα μεταφέρει τις ίδιες προδιαγραφές τηλεφακού με ορισμένες βελτιώσεις λογισμικού και είναι απίθανο να υιοθετήσει την selfie κάμερα κάτω από την οθόνη του Galaxy Z Fold 4.

Χάρη στις εξελίξεις στην υπολογιστική φωτογραφία, το πλήθος των megapixel δεν είναι πλέον τόσο σημαντική μέτρηση, γεγονός που εξηγεί γιατί η Apple και η Google προσπαθούν να αποφύγουν τους πολέμους των megapixel, αλλά εξακολουθεί να είναι ένα σημαντικό σημείο πώλησης και σύμφωνα με τη σημερινή έκθεση, η Samsung θα τονίσει την κάμερα των 200 MP ως χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει.

Ωστόσο, δεν είναι ότι οι κάμερες υψηλής ανάλυσης δεν έχουν τα δικά τους πλεονεκτήματα. Περισσότερα megapixel οδηγούν σε κέρδη στην απόδοση και βοηθούν τα τηλέφωνα να βγάζουν λεπτομερείς φωτογραφίες και το ETNews λέει ότι το Galaxy S23 Ultra θα προσφέρει σημαντικά βελτιωμένες φωτογραφίες και βίντεο.

Το τηλέφωνο πιθανότατα θα έχει μπαταρία 5.000 mAh, καλύτερο αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και πιθανώς θα τροφοδοτείται από τον ακυκλοφόρητο Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2. Η οικογένεια S23 πιθανότατα θα ανακοινωθεί στις αρχές του επόμενου έτους.

Ακολουθήστε μας στο
facebook | Instagram | Google News

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Web designer τα τελευταία 12 χρόνια. Στον ελεύθερο του χρόνο παιδεύεται (και παιδεύει) με οτιδήποτε πέσει στα χέρια του, από υπολογιστές, κινητά, gadgets μέχρι φωτογραφικές μηχανές ( Μετά δεν λειτουργεί Τίποτα!).
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης