Η Xiaomi κυκλοφορεί το MIUI 13 βασισμένο στο Android 13 για τα Xiaomi 12 και Xiaomi 12 Pro

Η Google κυκλοφόρησε πρόσφατα την πρώτη σταθερή έκδοση του Android 13 σε συσκευές Pixel. Ακολουθώντας τα βήματά της, η Xiaomi κυκλοφόρησε τώρα την πρώτη σταθερή έκδοση του MIUI 13 που βασίζεται στο Android 13 για τα κορυφαία Xiaomi 12 και Xiaomi 12 Pro. Η ενημέρωση φέρνει όλες τις νέες δυνατότητες που εισήγαγε η Google με το Android 13 στις συσκευές.

Η Xiaomi κυκλοφορεί το MIUI 13 βασισμένο στο Android 13 για τα Xiaomi 12 και Xiaomi 12 Pro

Για όσους δεν γνωρίζουν, η Xiaomi προσφέρει στους χρήστες δύο είδη σταθερών εκδόσεων MIUI: "beta stable" και "stable". Υπάρχει μια λεπτή διάκριση μεταξύ των δύο εκδόσεων, με τις εκδόσεις "beta stable" που προορίζονται για ένα μικρό κλάσμα χρηστών που είναι εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα δοκιμών Mi Pilot beta. Αυτή η ομάδα δοκιμάζει την πρώιμη κυκλοφορία, την οποία μετά κυκλοφορεί σε ένα ευρύτερο κοινό.

Η έκδοση MIUI 13 που βασίζεται στο Android 13 που κυκλοφορεί επί του παρόντος στα Xiaomi 12 και Xiaomi 12 Pro είναι μια "beta stable" έκδοση. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες που δεν είναι εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα δοκιμών Mi Pilot beta δεν θα μπορούν να το εγκαταστήσουν στις συσκευές τους. Ωστόσο, εάν συμμετέχετε στο πρόγραμμα δοκιμών Mi Pilot beta, μπορείτε να εγκαταστήσετε το build στο Xiaomi 12 ή το Xiaomi 12 Pro ακολουθώντας τους παρακάτω συνδέσμους.

GiveAway: Κέρδισε ένα realme C30 από το Techfreaks.gr

Σύμφωνα με στιγμιότυπα οθόνης που κοινοποιήθηκαν από έναν χρήστη στα φόρουμ της κοινότητας της Xiaomi, η έκδοση Android 13 για το Xiaomi 12 έχει την έκδοση υλικολογισμικού 13.0.4.0.TLCMIXM και έχει μέγεθος 4,2 GB. Η κυκλοφορία για το Xiaomi 12 Pro, από την άλλη πλευρά, έχει την έκδοση υλικολογισμικού 13.0.4.0.TLBMIXM και έχει μέγεθος 4,3 GB. Μαζί με όλες τις νέες δυνατότητες του Android 13, συσκευάζει τις ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας Android για τον Αύγουστο του 2022. Όπως φαίνεται στα στιγμιότυπα οθόνης, η ενημέρωση προορίζεται για τις παγκόσμιες παραλλαγές των συσκευών.

miui 13 xiaomi 12

Σημειώστε ότι αυτή δεν είναι η τελική σταθερή έκδοση Android 13 για τα Xiaomi 12 και Xiaomi 12 Pro και έχει κάποια γνωστά προβλήματα. Η Xiaomi δηλώνει ότι οι χρήστες ενδέχεται να αντιμετωπίσουν προβλήματα απόδοσης και υπερθέρμανση μετά την εγκατάσταση της ενημέρωσης και ορισμένες εφαρμογές τρίτων ενδέχεται να μην λειτουργούν όπως προβλέπεται.

Κατεβάστε το MIUI 13 βασισμένο στο Android 13 για το Xiaomi 12 και το Xiaomi 12 Pro

Μπορείτε να κάνετε λήψη της σταθερής έκδοσης Android 13 για τα Xiaomi 12 και Xiaomi 12 Pro από τους παρακάτω συνδέσμους. Εάν λάβετε ένα μήνυμα σφάλματος κατά την εγκατάσταση που δηλώνει ότι η έκδοση προορίζεται μόνο για κλειστούς δοκιμαστές beta, μπορείτε να τη φορτώσετε χρησιμοποιώντας την προσαρμοσμένη ανάκτηση TWRP.

Κατεβάστε το MIUI 13 βασισμένο στο Android 13: Xiaomi 12 || Xiaomi 12 Pro

Ακολουθήστε μας στο
facebook | Instagram | Google News

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Και πάντα υπάρχει κάποιος που θέλει να γράφει αλλά να μην φαίνεται το όνομα του και η φωτογραφία του
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης