Το Instagram σας επιτρέπει να κάνετε post τα Reels στο Facebook

Το Instagram ανακάτεψε την τράπουλα όταν η εταιρεία κυκλοφόρησε το σχέδιο πλήρους οθόνης εμπνευσμένο από το TikTok νωρίτερα αυτό το έτος και δέχτηκε έντονη κριτική από τους influencers των μέσων κοινωνικής δικτύωσης όπως η Kylie Jenner και η Kim Kardashian. Τώρα η Meta δοκιμάζει μια άλλη προσέγγιση για να ανταγωνιστεί το TikTok - cross-posting.

Το Instagram σας επιτρέπει να κάνετε post τα Reels στο Facebook

Η νέα δυνατότητα είναι μέρος μιας σειράς λειτουργιών που ανακοίνωσε την Τρίτη η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου τρόπου δημιουργίας Reels από ιστορίες που δημοσιεύτηκαν στο παρελθόν. Τώρα οι δημιουργοί μπορούν να μοιράζονται τα Reels τους τόσο στο Instagram όσο και στο Facebook, αποκομίζοντας τους καρπούς δημιουργίας εσόδων και από τις δύο πλατφόρμες.

Η Meta κυκλοφόρησε τη λειτουργία Reels στο Facebook νωρίτερα φέτος σε μια ακόμη προσπάθεια να ανταγωνιστεί το TikTok. Η σύντομη κατακόρυφη μορφή βίντεο έχει εξαπλωθεί στα κοινωνικά δίκτυα και εκδηλώνεται σε διάφορες πλατφόρμες και υπηρεσίες.

Μαζί με τη νέα επιλογή για δημοσίευση των Reels τόσο στο Instagram όσο και στο Facebook, το Meta επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν αυτό το περιεχόμενο πολύ πιο εύκολα - απλώς μετατρέποντας τις ιστορίες που είχαν δημοσιεύσει προηγουμένως σε Reels.

Ένα άλλο νέο χαρακτηριστικό που έρχεται στα Reels του Instagram και του Facebook ονομάζεται αυτοκόλλητο "Προσθέστε το δικό σας". Αυτό υπάρχει στα Instagram Stories εδώ και αρκετό καιρό και λόγω της δημοτικότητάς του, η Meta αποφάσισε να συμπεριλάβει τη δυνατότητα στα Reels και στις δύο πλατφόρμες.

facebook instagram reel

Αυτό το αυτοκόλλητο δίνει στους χρήστες έναν ακόμη τρόπο να δημιουργούν εύκολα νέες Ιστορίες, χρησιμοποιώντας μια τάση. Η Meta ελπίζει να πάρει περισσότερους ανθρώπους στο τρένο των Reels κάνοντας αυτές τις νέες λειτουργίες. Οι νέες λειτουργίες κυκλοφορούν ήδη σε χρήστες σε όλο τον κόσμο, επομένως θα πρέπει να τις αποκτήσετε σύντομα.

Ακολουθήστε μας στο
facebook | Instagram | Google News

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Και πάντα υπάρχει κάποιος που θέλει να γράφει αλλά να μην φαίνεται το όνομα του και η φωτογραφία του
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης