Διέρρευσαν οι προδιαγραφές του Oppo Reno12

Η σειρά Reno της Oppo αναμένεται σύντομα να λάβει μια ακόμα ανανέωση, η οποία φημολογείται τώρα ότι θα ανακοινωθεί τον Ιούνιο. Θα υπάρχει τουλάχιστον ένα Reno12 και το Reno12 Pro και οι προδιαγραφές του πρώτου έχουν διαρρεύσει από τη συνήθως αξιόπιστη αφίσα του Weibo που έρχεται από το Digital Chat Station.

Διέρρευσαν οι προδιαγραφές του Oppo Reno12

Σύμφωνα με τον leaker, το τρέχον Reno12 που βρίσκεται σε εξέλιξη θα τροφοδοτείται από το chipset Dimensity 8200 της MediaTek, το οποίο συνδυάζεται με τα εντυπωσιακά για μία συσκευή μεσαίας κατηγορίας 16 GB μνήμης RAM και 512 GB αποθηκευτικού χώρου.

Το τηλέφωνο φέρεται να έχει μια κύρια κάμερα 50 MP f/1,8, μια εξαιρετικά ευρεία κάμερα 8 MP και μια κάμερα "πορτραίτου τηλεφακού" 50 MP f/2.0 με οπτικό ζουμ 2x. Το Reno12 θα διαθέτει μπαταρία 5.000 mAh με υποστήριξη για γρήγορη ενσύρματη φόρτιση 80W SuperVOOC.

Τα κυριότερα σημεία του θα είναι προφανώς η λεπτή και ελαφριά σχεδίαση και η κυρτή οθόνη, η οποία σύμφωνα με προηγούμενες διαρροές θα έχει ανάλυση «1,5Κ» και ρυθμό ανανέωσης 120 Hz. Το Reno12 αναμένεται επίσης να έχει πιστοποίηση IP65 για αντοχή στη σκόνη και το νερό.

Η εικόνα που μπορείτε να δείτε παραπάνω έχει δημιουργηθεί πρόσφατα από άλλον λογαριασμό Weibo, ο οποίος μεταφράζεται ως Fixed focus digital, υποτίθεται ότι μας δείχνει τη συνολική σχεδίαση του επερχόμενου Reno12, αλλά δεν είναι ένα render που έχει διαρρεύσει.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Και πάντα υπάρχει κάποιος που θέλει να γράφει αλλά να μην φαίνεται το όνομα του και η φωτογραφία του
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης