Το διεθνές ντεμπούτο των Xiaomi POCO F6 και POCO X6 Neo περιγράφεται σε νέα διαρροή

Μια νέα έκθεση σκιαγράφησε τα διεθνή παράθυρα κυκλοφορίας τόσο για το POCO F6 όσο και για το POCO X6 Neo. Ενώ το POCO X6 Neo μπορεί να φτάσει τον επόμενο μήνα, το POCO F6 φημολογείται τώρα ότι θα εμφανιστεί ένα μήνα αργότερα από ό,τι είχαν υποδείξει προηγούμενες διαρροές.

Το διεθνές ντεμπούτο των Xiaomi POCO F6 και POCO X6 Neo περιγράφεται σε νέα διαρροή
Το μεγαλύτερο μέρος υλικού του POCO X6 Neo μπορεί να έρθει από το Redmi Note 13R Pro

Σύμφωνα με μια νέα έκθεση, η Xiaomi έχει ορίσει παράθυρα κυκλοφορίας για δύο νέα smartphone με επωνυμία POCO, έχοντας ήδη κυκλοφορήσει τα POCO X6 5G και POCO X6 Pro 5G παγκοσμίως τον Ιανουάριο.

Αυτή τη φορά, η εταιρεία αναμένεται να στραφεί στα POCO F6 και POCO X6 Neo, ένα ζευγάρι συσκευών που μπορεί να κάνουν το ντεμπούτο τους για πρώτη φορά στην Ινδία. Ενώ οι αναφορές για το POCO F6 εμφανίστηκαν στις αρχές Νοεμβρίου, αυτές στην πραγματικότητα σχετίζονταν με το ενδεχόμενο POCO X6 Pro 5G.

Πιο πρόσφατα, υποστηρίχθηκε ότι το POCO F6 θα εμφανιστεί στην πραγματικότητα ως το παγκόσμιο αντίστοιχο του Redmi Note 13 Turbo, ένα άλλο ακυκλοφόρητο τηλέφωνο για την ώρα. Υποτίθεται ότι η Xiaomi θα εξοπλίσει και τα δύο μοντέλα με το 'SM8635', ένα επερχόμενο chipset της Qualcomm που θεωρείται ότι θα βρίσκεται μεταξύ του Snapdragon 8 Plus Gen 1 και του Snapdragon 8 Gen 2 όσον αφορά τις επιδόσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το POCO F6 βρίσκεται σε καλό δρόμο για κυκλοφορία τον Ιούλιο του 2024, έναν μήνα αργότερα από ό,τι είχαν προτείνει προηγούμενες διαρροές.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι αυτό το παράθυρο έκδοσης ισχύει μόνο για την Ινδία. Δυστυχώς, δεν είναι σαφές εάν η Xiaomi θα κυκλοφορήσει το POCO F6 στην Ινδία και σε άλλες αγορές ταυτόχρονα, αν και αυτό δεν ισχύει απαραίτητα.

Αντίθετα, το POCO X6 Neo αναμένεται να φτάσει τον επόμενο μήνα, και πάλι στην Ινδία. Εάν οι προηγούμενες διαρροές είναι σωστές, τότε το POCO X6 Neo θα κυκλοφορήσει με chipset MediaTek Dimensity 6080, μπαταρία 5.000 mAh και οθόνη AMOLED 120 Hz, πιθανώς ως επανασχεδιασμένο Redmi Note 13 5G ή Redmi Note 13R Pro.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Web designer τα τελευταία 12 χρόνια. Στον ελεύθερο του χρόνο παιδεύεται (και παιδεύει) με οτιδήποτε πέσει στα χέρια του, από υπολογιστές, κινητά, gadgets μέχρι φωτογραφικές μηχανές ( Μετά δεν λειτουργεί Τίποτα!).
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης