Το Samsung Galaxy S24 Ultra φημολογείται ότι θα φέρει αναβάθμιση μπαταρίας και φόρτιση 65 W

Το επόμενο Samsung Galaxy S24 Ultra μπορεί επιτέλους να έχει γρήγορη φόρτιση 65 W σε μια προσπάθεια να καλύψει τη διαφορά με τα Oppo και OnePlus. Σύμφωνα με τις φήμες από το RGClouds στο Twitter, το επερχόμενο S24 Ultra θα μπορούσε να φέρει παρόμοια τεχνολογία μπαταρίας EV.

Το Samsung Galaxy S24 Ultra φημολογείται ότι θα φέρει αναβάθμιση μπαταρίας και φόρτιση 65 W

Οι λεγόμενες στοιβαγμένες μπαταρίες, παρέχουν μεγαλύτερη απόδοση, μεγαλύτερη πυκνότητα και φυσικά βελτιωμένους ρυθμούς φόρτισης. Το τμήμα SDI (Samsung Digital Interface) της Samsung είχε μακρά ιστορία στον σχεδιασμό και την παραγωγή μπαταριών ηλεκτρικών καταναλωτικών συσκευών, όπως αυτές που χρησιμοποιούνται στα Fiats (500e) και BMW (i3 και i8), επομένως είναι φυσικό (και καιρός) το Samsung Mobile να υιοθετήσει αυτό το λεγόμενο "flat jelly roll" ή σχέδιο στοιβαγμένης μπαταρίας στις συσκευές της.

Υποστηρίζεται ότι η νέα ρύθμιση μπαταρίας θα παρέχει μέγιστη φόρτιση έως και 65 W. Αυτό είναι πολύ πιο καλύτερο από τα 45W στο Galaxy S23. Φυσικά, εξακολουθεί να βρίσκεται πολύ πίσω από αυτό που έκανε η BBK με τις συσκευές SuperVooC των 100W, αλλά μια βελτίωση σχεδόν 50% είναι ακόμα πολύ ευπρόσδεκτη.

Επί του παρόντος, υποστηρίζεται ότι η εγκατάσταση της Νότιας Κορέας χρεώνεται για την κατασκευή αυτών των μπαταριών, με ένα άλλο πιλοτικό εργοστάσιο να κυκλοφορεί στην Κίνα ως ο κύριος παραγωγός. Σε κάθε περίπτωση, η διαθεσιμότητα για την μπαταρία θα είναι περιορισμένη.

Έτσι, οι φήμες δείχνουν ότι το Galaxy S24 Ultra θα είναι το μόνο μοντέλο που θα έχει στοιβαγμένες μπαταρίες. Φυσικά, τίποτα δεν θα εμπόδιζε τη Samsung να συμπεριλάβει αυτήν την τεχνολογία στα κανονικά και σαο Plus S24 μοντέλα, αλλά λόγω της περιορισμένης προσφοράς, φαίνεται ότι οι στοιβαγμένες μπαταρίες θα δεσμευτούν για το κορυφαίο μοντέλο. Είναι πιθανό ότι η Samsung θα μπορούσε να το προσθέσει σε μελλοντικές παρτίδες S24 και S24 Plus, κάτι που με τη σειρά του θα έκανε αυτές τις εκδόσεις πιο περιζήτητες ειδικά στην αγορά μεταχειρισμένων.

Αυτή η φημολογούμενη νέα πρωτοβουλία για τις μπαταρίες θα μπορούσε να ωθήσει την εξαιρετική απόδοση της μπαταρίας από τα πτυσσόμενα της Samsung, για παράδειγμα. Οι παραδοσιακά μικρότερες μπαταρίες τους θα μπορούσαν, με στοιβαγμένες μπαταρίες, να επιτρέπουν μεγαλύτερη χωρητικότητα και ταχύτητες φόρτισης σε παρόμοια μεγέθη.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Και πάντα υπάρχει κάποιος που θέλει να γράφει αλλά να μην φαίνεται το όνομα του και η φωτογραφία του
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης