Η Samsung διέρρευσε κατά λάθος την τιμή του Galaxy Z Flip5, υποδεικνύοντας μια μεγάλη αύξηση της τιμής

Η Samsung Romania διοργανώνει μια προσφορά που θα χαρίσει 10 τηλέφωνα Galaxy Z Flip5 σε άτομα που θα προεγγραφούν μεταξύ 26 Ιουλίου και 2 Αυγούστου. Φυσικά, δημοσίευσαν ένα PDF με τους όρους και τις προϋποθέσεις αυτής της προσφοράς, το οποίο τυχαίνει να περιλαμβάνει την τιμή του τα είδη που δίνονται.

Η Samsung διέρρευσε κατά λάθος την τιμή του Galaxy Z Flip5, υποδεικνύοντας μια μεγάλη αύξηση της τιμής

Σύμφωνα με αυτό το έγγραφο, η τιμή του Galaxy Z Flip5 για την παραλλαγή των 256GB είναι 6.599 RON, η οποία μετατρέπεται σε 1.335 €. Για σύγκριση, ένα Galaxy Z Flip4 256GB ήταν 5.700 RON κατά την κυκλοφορία του περασμένου έτους (άρα το νέο μοντέλο είναι 16% περισσότερο).

Galaxy Z Flip5 price leaks

Υπήρξαν μερικές διαρροές στο παρελθόν - μία από αυτές τιμολόγησε το μοντέλο των 128 GB με παρόμοια τιμή περίπου στα 1.300 € και μία ακόμα, η οποία είπε ότι το μοντέλο των 256 GB θα είναι 1.200 € (μια μικρή αύξηση σε σχέση με το Z Flip4 256 GB πέρυσι στα 1.170 €).

Σημειώστε ότι διαφορετικές χώρες της ΕΕ έχουν διαφορετικό ΦΠΑ: 19% στη Ρουμανία, 24% στην Ελλάδα και 20% στη Γαλλία. Παρόλα αυτά, υπάρχει μεγάλη απόκλιση σε αυτές τις τιμές – η τιμή προ ΦΠΑ σύμφωνα με τη ρουμανική διαρροή είναι 1.120 €, σε σύγκριση με τα 1.000 € με βάση αυτή από τη Γαλλία (και τα δύο είναι για τη μονάδα 256 GB). Ενώ η ελληνική διαρροή υποδηλώνει τιμή προ ΦΠΑ για τη μικρότερη χωρητικότητα των 128 GB των 1.050 €.

Μια διαφορά 70 ευρώ (προ ΦΠΑ) μεταξύ των μοντέλων 128 GB και 256 GB ακούγεται λογική, αλλά αυτό κάνει επίσης τη γαλλική τιμή για το μοντέλο των 256 GB ύποπτα χαμηλή. Θα κρατήσουμε την κρίση προς το παρόν προτού δούμε περισσότερες διαρροές από τοπικούς λιανοπωλητές.

Η επίσημη αποκάλυψη του κινητού της Samsung έχει οριστεί για τις 26 Ιουλίου, οπότε είμαστε πολύ κοντά στο να μάθουμε όλη την αλήθεια.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Και πάντα υπάρχει κάποιος που θέλει να γράφει αλλά να μην φαίνεται το όνομα του και η φωτογραφία του
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης