ViewSonic Omni XG2431: Η τελευταία λέξη στο blur reduction

Η προσθήκη μιας καλής οθόνης μπορεί να αναβαθμίσει σημαντικά το gaming setup με αποτέλεσμα μία συνολικά βελτιωμένη εμπειρία gaming.

ViewSonic Omni XG2431: Η τελευταία λέξη στο blur reduction

Ωστόσο, μπορεί να αποδειχθεί μια πραγματικά δύσκολη επιλογή, δεδομένου του μεγάλου αριθμού διαθέσιμων οθονών στην αγορά. Το XG2431 gaming monitor της Viewsonic σίγουρα προσφέρει αυτό το κάτι παραπάνω, που θα κάνει κάθε gamer να επενδύσει σε αυτό. 

Σχεδίαση και εργονομία

Το ViewSonic XG2431 διαθέτει μινιμαλιστική σχεδίαση, χωρίς φανταχτερό design ή φώτα RGB, ώστε να μοιάζει με μια κανονική οθόνη και να ταιριάζει σε κάθε χώρο. Είναι ελαφρύ και μεταφέρεται αρκετά εύκολα. Φέρει μαύρο πλαίσιο με λεπτά bezels και στιβαρή βάση με πολλές λειτουργίες προσαρμογής ύψους, κλίσης και περιστροφής κατά 90 μοίρες. Στο κάτω μέρος της οθόνης υπάρχει μία πληθώρα κουμπιών που βοηθούν στην εύκολη περιήγηση στα διάφορα μενού. Στη συσκευασία θα βρείτε επίσης και το καλώδιο τροφοδοσίας. Στην πίσω πλευρά υπάρχουν τοποθετημένα δύο ειδικά πλήκτρα που συγκρατούν τα καλώδια από το πληκτρολόγιο, το ποντίκι ή άλλες εξωτερικές συσκευές, βοηθώντας στη μείωση του καλωδιακού χάους στο γραφείο.

XG2431 F03 pc

Απεικόνιση και FPS απόδοση

Η απόδοση της οθόνης είναι αυτό που κάνει το XG2431 να ξεχωρίζει. Το συγκεκριμένο gamingmonitorτης ViewSonicέχει οθόνη Full HD 1080p με χρόνο απόκρισης 0,5ms και ρυθμό ανανέωσης 240Hz.Τα γραφικά σε όλα τα gamesεμφανίζονται ομαλά, χωρίς καθόλου αντιληπτό motion blur. Επίσης, επιτυγχάνει περίπου 240FPS στην οθόνη σε διαφορετικά games χωρίς stutter.Η XG2431 είναι μία από τις λίγες οθόνες που έχουν λάβει πιστοποίηση Blur Busters, που εγγυάται το χαμηλότερο δυνατόmotion blur. Ακόμη και κατά τη διάρκεια ενός γρήγορου παιχνιδιού, όταν τα framesεναλλάσσονται τάχιστα, δεν υπάρχει καμία ορατή αλλοίωση, κάτι που την καθιστά ιδανική για FPS και ανταγωνιστικάgames.

Το XG2431 διαθέτει ανάλυση 1080p, ενώ η ακρίβεια χρώματος είναι αρκετά καλή. Φέρει επίσης ματ φινίρισμα στην οθόνη, κάτι που βοηθά στην ελαχιστοποίηση των αντανακλάσεων, και πιστοποίηση VESA DisplayHDR 400. Το πιο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του είναι το backlight strobing που δεν προσφέρουν πολλά monitor της αγοράς. Οι χρήστες μπορούν να δοκιμάσουν διαφορετικές λειτουργίες από το μενού PureXP στις ρυθμίσεις της οθόνης. Οι hardcore gamersθα απολαύσουν τη χρήση αυτού του χαρακτηριστικού για να μειώσουν το αντιληπτό blur.Εκτός από αυτό, η οθόνη έχει επίσης πραγματικά χαμηλή καθυστέρηση εισόδου (2,8 msστα 240 Hz) που είναι ιδανική για τους gamers.

xg2431

Συμπέρασμα

Το ViewSonicXG2431 είναι ένα σταθερόmonitor που προσφέρει μία πολύ καλή εμπειρία gaming. Χάρη στην πιστοποίηση Blur Busters 2.0 και την ελαχιστοποίηση τουmotion blurθα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένα πλήρως λειτουργικό esportsmonitor. Η συγκεκριμένη οθόνη της ViewSonicαποτελεί σίγουρα μία απαραίτητη προσθήκη στο setupκάθε gamerπου ασχολείται με ανταγωνιστικά FPS παιχνίδια, καθώς διαθέτει υψηλό ρυθμό ανανέωσης, χαμηλή καθυστέρηση εισόδου και μειωμένο motionblur. Συνολικά, αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή για κάθε gamerμε απαιτήσεις σε μία άκρως φιλική τιμή.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Και πάντα υπάρχει κάποιος που θέλει να γράφει αλλά να μην φαίνεται το όνομα του και η φωτογραφία του
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης