Το RedMagic 8S Pro Global Edition έρχεται σύντομα στην Ευρώπη

Η RedMagic επιβεβαίωσε ότι το νέο Android gaming smartphone της κατευθύνεται στη διεθνή αγορά και δεν θα αργήσει. Το RedMagic 8S Pro θα φέρει "κομψή σχεδίαση" με την "Κορυφαία Έκδοση" του πιο πρόσφατου και κορυφαίου SoC Snapdragon 8 Gen 2 σύντομα στην Ευρώπη.

Το RedMagic 8S Pro Global Edition έρχεται σύντομα στην Ευρώπη

Θα διαθέτει επίσης μια ιδιαίτερα μεγάλη μπαταρία και κορυφαίες προδιαγραφές οθόνης στην κυκλοφορία του τον Ιούλιο του 2023. Η εταιρεία gaming smartphones RedMagic της Nubia μόλις έκανε επίσημο το πιο πρόσφατο remix της ναυαρχίδας gaming Android στην Κίνα - τώρα, έρχεται και στον υπόλοιπο κόσμο.

Το RedMagic 8S Pro είναι μια επαναληπτική ενημέρωση του 8 Pro από τις αρχές του έτους, αν και από ότι φαίνεται θα είναι η έκδοση που περίμεναν όσοι επιμένουν για τις πιο ισχυρές προδιαγραφές φορητών συσκευών το 2023.

Ο Snapdragon 8 Gen 2 ήταν (ως επί το πλείστον) διαθέσιμος με κορυφαίο χρονισμό 3,2 GHz μέχρι στιγμής - ωστόσο, το 8S Pro φέρνει τη νέα κορυφαία έκδοση του επεξεργαστή έως και 3,36 GHz. Η RedMagic επιβεβαίωσε επίσης ότι θα φέρει μαζί της το νέο της σύστημα ψύξης ICE 12.0, για να μην αναφέρουμε την οθόνη 6,8 ιντσών με ασυνήθιστα υψηλή αναλογία οθόνης προς σώμα πάνω από 93%, χάρη στην τελευταία οπής της μάρκας - hole-free UDC οθόνη.

Το RedMagic 8S Pro Global Edition θα έχει επίσης μια γενναιόδωρη μπαταρία 6.000 mAh, αν και η διατήρηση της φόρτισης 165 W είναι, δυστυχώς, λιγότερο πιθανή. Θα παρουσιαστεί επίσης σε τουλάχιστον 1 χρώμα Titanium Silver, μαζί με την τελική τιμή και μια ημερομηνία κυκλοφορίας στις 18 Ιουλίου 2023.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Και πάντα υπάρχει κάποιος που θέλει να γράφει αλλά να μην φαίνεται το όνομα του και η φωτογραφία του
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης